תחקיר בטחוני

חנצוק 18

New member
תחקיר בטחוני

יש לי בקרוב תחקיר בטחוני ורציתי לדעת אם זה ממש ממש שאלות מעמיקות. הבנתי שעוברים איתי על הדפים שמילאתי...אבל מה עוד שואלים אותי ? במידה ואני מספרת ת'אמת במלואה על מה יכולים להפיל אותי ? ושאלה אחרונה: בדף שבו אני כותבת את כל הבתי"ס שלמדתי בהם כתוב בצד לתת ממליץ מכל תקופה בית ספרית....... אני צריכה לכתוב את המחנך האחרון? תודה רבה רבה לעונים!!

purple rose

New member
תלוי באיזה תחקיר בטחוני מדובר

ז"א לאיזה תפקיד אתה מועמד... יש תפקידים שאם השתמשת בסמים אז פוסלים. ויש כאלה שבסה"כ באמת מבודקים שאיון לך שום רצון לרגל נגד המדינה או משהו בסגנון. בקשר לבי"ס-אתה בעצמך אמרת ממליץ מכל תקופה.. ז"א מורה אומ מישהו שהיה איתך בבי"ס (לא חבר.. מורה או ספרן או לא יודעת מה) ויוכל לספר עליך כמה שיותר דברים טובים (לטובתך אתה רוצה שהוא יספר דברים טובים). רצוי באמת לבחור מישהו שהכיר אותך טוב ויודע כמה אתה מסוגל כמו מחנך באיזשהי כיתה שהכיר אותך מאוד טוב או מורה מסוים.

חנצוק 18

New member
אז ככה.......

קודם כל תודה רבה... ואני בת..... מתמיינת להאזנה במודיעין. למה הם מתעמקים במהלך החיים, בקשר של ההורים, בטראומות ובדברים כאלה? הרי זה לא קשור לריגול ולהעברת מידע מסווג וכו'

purple rose

New member
כי הם רוצים לדעת עלייך..

ועל המשפחה שלך. קשה לדעת מה בדיוק פוסל... אבל מכיון שזה תפקיד שאת תדעי דרכו הרבה סודות הם רוצים לדעת יורת מי מה למה וכמה את חחח

Hodor

New member
תיקון קטן.

בתחקיר (של מודיעין לפחות), לא רק רצוי לכתוב את המחנך האחרון, חובה לכתוב אותו. אחרת תצטרכי לברר את הפרטים של המחנך בטלפון, וזה מציק.

חנצוק 18

New member
טוב אבל...

אני מעדיפה לא להגיע עם פרטים חסרים שלא ישגעו אותי שם.... ויש דף שצריך לכתובאת כל הקרובים לך (אבא,אמא,בן זוג,)...........איזה עוד קרובים? גם את כל הדודים, סבתא וכו'?

sexytomato

New member
מנסיון אישי

כתבתי רק את המחנכת, וזה הספיק. הם לא מצפים ממך שבאמת יהיה לך טלפונים ודרכים ליצירת קשר עם אנשים מהעבר הרחוק שלך.. ובנוגע לקרובים, מפורט בבירור- אבא, אמא, אחים, בן זוג, ובני הזוג של האחים. שימי לב שבן זוג זה רק מעל 3 חודשים.

חנצוק 18

New member
אז אם זה רק בני משפחה קרובים

ובני זוג...אז את כל שאר המשבצות (ויש מלא) להשאיר ריקות? לא למלא בשאר בני משפחה?

למעלה