תחקיר בטחוני

זה בדיוק מה שזה אומר.

יש שאלה; "האם יש או היה לך אתר אינטרנט אישי". מזה "אישי", זה נתון לפרשנות. בכל מקרה, לא יפסלו אף אחד בגלל שיש לו בלוג.

mary lou

New member
בקשר לתחקיר...

שתי שאלות: קודם כל, אמור להיות לי מספר אישי בצהל? אם כן, איך אני יודעת אותו? דבר שני, הסתבכתי עם כל העותקים. טפסים כמו "ויתור סודיות רפואית" אני אמורה למלא 4 פעמים בסך הכל? או 16? כי זה קיים ארבע פעמים בטפסים אבל הם מבקשים ארבע פעמים את הטפסים...

NamelessGirl

New member
מספר אישי

אמור להיות לך, הוא רשום גם בצו ראשון שקיבלת, גם בצו גיוס, וגם במנילה אם אני לא טועה. זה אותו מספר שאת נכנסת איתו לקיוסק מידע אישי (אם יצא לך להכנס..)

onix 88

New member
לא לא

מלשבים לא צריכים למלא את המס' האישי, מס' אישי יש רק לחיילים.

onix 88

New member
בתחילת התחקיר יש דף עם הוראות

שמתייחסות לכל סעיף ומסבירות בדיוק מה צריך למלא ומה לא.

onix 88

New member
לפי מה שאני זוכר

את התחקיר צריך למלא 4 פעמים. את טפסי חתימת הויתור (סודיות רפואית, עבירות מחשב וכו') צריך למלא 4 פעמים בכתב היד שלך (כלומר מקורי). את שאר התחקיר צריך למלא פעם אחת בכתב היד ולצלם עוד שלושה עותקים כך שבסה"כ יש 4 עותקים. אני ממליץ לצלם את התחקיר פעם נוספת ולהשאיר אותו אצלכם, ככה שאם תצטרכו למלא שוב תחקיר בעתיד הכל כבר יהיה מוכן. ולגבי המס' האישי- כמו שאמרתי למלשבים אין מס' אישי כך שאת החלק הזה משאירים ריק. בהצלחה!

PureTemptation

New member
../images/Emo207.gif באותו הנושא...

גם אני קיבלתי תחקיר בטחוני, ויש לי מספר תהיות.... 1. מקומות עבודה- עבדתי בשתי עבודות בחיי, בשתיהן עבדתי בדיוק יומיים, אני חייבת לציין את זה? פשוט אם אציין לא אדע לכתוב את שם המעסיק והמקום והכל אין לי את הפרטים האלה...:S אז מה לעשות? 2. בקשר לחלק בו אני ממלאת אירועים בחיי, אם אין לי אירועים משמעותיים כאילו, אני ציינתי שניים בלבד, אין לי חיים כאלה מעניינים או מלאי טרגדיות..:S זה בסדר בעיקרון? אני לא ממש יודעת מה משמעותי בעינים לכן אני לא ממש יודעת מה לכתוב בדיוק..:S וזהו לדעתי, עם כל השאר הסתדרתי, אני רק צריכה למצוא 3 מבוגרים שמכירים אותי חמש שנים וזהו...:p תודה מראש לכל העונים!

onix 88

New member
תשובות

1. לגבי מקומות העבודה, לדעתי מדובר על כאלו שהחזקת בהם מעמד לפחות שלושה חודשים, תבדקי בדף ההוראות על מה מדובר. 2. לא צריך חיים מלאי טרגדיות ודרמות, מספיק לרשום לגבי כל שנה באיזה כיתה למדת, באיזה ביה"ס, מגמות, ציונים, חוגים למיניהם, נסיעות לחו"ל אם היו, מעברי דירה ואם כן קרה משהו חריג או יוצא דופן- לציין אותו. בהצלחה!

PureTemptation

New member
אמממ אוקיי...

1. בדף ההוראות לא נכתב על הנושא הזה, אז להשאיר את זה ריק ולכתוב שלא עבדתי? 2. ממש לרשום בכל שנה מגיל 14 ועד עכשיו מה עשיתי בחיי? ממגמות כבר נשרמו קודם כשהתבקש, חוגים גם, אבל ציונים? וכל זה? הכל יחסית רגוע בשנים האלה, אותו ב"ס אותו המקום אותם החברים, אפילו נסיעות לחו"ל לא היו. את החריג והיוצא דופן ציינתי אבל זה סך הכל שני דברים. בכל הדף הזה..:S אני מקווה שהם יסתדרו עם השאלון שלי, אני מקווה שאני ממלאת אותו נכון..:S

onix 88

New member
לגבי עניין העבודה באמת ראיתי שטעיתי

אני לא ממש יודע מה להגיד לך, את יכולה לציין את שני מקומות העבודה אך להגיד שאי אפשר לפנות למעסיק כדי לקבל חוות דעת, אם ישאלו למה תסבירי שעבדת שם תקופה מאוד קצרה, כנראה שישאלו למה עזבת כ"כ מהר וכו'. בכל אופן, אני לא חושב שבפרק זמן קצר כ"כ מישהו יכול לחוות עלייך חוות דעת ולקבל את הרושם הנכון. לגבי מהלך החיים, אני אעתיק ממה שכתוב אצלי: יש למלא פרטים על אירועים מיוחדים ובכלל זה: שינוי כתובת, מעבר ביה"ס, מגמות לימוד, מקומות העבודה של ההורים, נסיעות לחו"ל, שינוי במצב הבריאותי, תיאור כללי של המצב בבית מבחינה כלכלית וחברתית וכל פרט אחר הנוגע לך במהלך שנים אלו.

למעלה