תחפשות שנכשלה......)-:

• פותח הנושא Ey@L
  • פורסם בתאריך

Ey@L

New member
תחפשות שנכשלה......)-:

אתמול ב-7 בערב חשבתי על רעיון לתחפשות, אחרי שכמה הציעו לי החלטתי להתחפש לגמד, תכננתי ללבוש כובע ענק שיכסה את כל הראש, ומתחת מכנסיים כאלה קטנות, וחולצה קטנה כזאת. חיפשתי בחנויות כובע ענק אבל לא מצאתי (וזה היה אתמול ב-8 בערב לפני שהם סגרו). אז הגעתי למסקנה שאקנה פוליגל ואעשה מזה כובע. אז אתמול 4 שעות הכנתי ממנו כובע כזה שכיסה את כולי עד הבטן- שניראה בערך כמו לוח מודעות. אז אמרתי אכסה את זה בבד שאולי איכשהו זה יראה בתור כובע. אז כאמור באתי על זה לבית ספר וכמעט אף אחד לא הבין מזה זה.....אחרי 5 דקות הבנתי שזה בלתי אפשרי. בנוסף היה חום אימים בפנים. אהה שכחתי, החלק למטה של הפרצוף והבגדים של הגמד היה דווקא בסדר. אז אחרי שהורדתי את זה הייתי כל היום עם המכנסיים למטה והחולצה גם בגובה הרגליים, והפרצוף במקום האמצעי בגוף. והייתה לי חולצה לבנה למעלה, לא תיכננתי להפטר כל כך מהר ``מהכובע``. אז זה לבסוף איכשהו יצא נחמד....אבל בכל זאת )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: )-: 5 שעות של עבודה הלכו לטימיון ב-5 דקות של מציאות. מה שכן די הייתי מקורי. כל הבית ספר שלנו היה יבש, בקושי היו 5 תחפושות שהם יותר מלבוש יפה (בנות) וצבע לשיער(בנים). ועוד כמה דברים לא רציניים פה ושם. אז סתם העברתי יום אחד בבית ספר. עם קריוקי ושאר שטויות! ודרך אגב הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להוציא את הרולר מהארון! לקחתי את הרולר מאחד וכל כך התגעגתי לזה!

Black Star

New member
גם שלי לא הייתה משהו

מי שהכיר ידע וזיהה, ואמרו שזה מגניב, אבל הרוב פשוט לא מכירים את ה- powerpuff girls, מה לעשות... בכל מקרה, למי אכפת.. חוץ מהאיפור המוזר שתקעתי על עצמי :) היו כמה תחפושות פיצוציות אצלנו בבי``ס!! שתי חברות שלי התחפשו לבנני ובנוני (בננות בפיג`מות) וזה היה ממש ענק, וכמה בנים מהשכבה התחפשו למחנך שלהם- יש לו שפם ענקי, ומשקפיים, והוא מתלבש תמיד בצורה מאוד אופיינית- בקיצור כולם שמו שפם ומשקפיים והיה ברור לחלוטין שהם הוא, והם הלכו אחריו לכל מקום... זה היה כל כך מצחיק. הם גם חיקו אותו ממש טוב (``ששש, אתם בספרייה`` וכאלה). היו המון קאובויות, ויותר מזה פיות, ודי הרבה מלאכיות של צ`רלי.. היה ממש גדול. אגב, מה גורם לכל הזוגות להתחפש יחד לשטן ומלאך? יעלי.

דווקא שלי יצאה מעולה!!

אני וחברה שלי התחפשנו לדאריה וג`יין. אני הייתי ג`יין. התלבשנו בדיוק אותו הדבר כמוהן, והיו לי משקפיי הארי פוטר כאלה (ענקיות. מאוד.) שחברה שלי שמה על עצמה..ו..טוב, האמת גם אצלנו לא הרבה התפחשו. אבל מי שהתחפש זה היה מצחיק. אחד מי``א התחפש לנהג מונית ושם לו מאחורה לוחית רישוי, וכובע מוזר והתלבש כמו נהגי מונית כאלה..זה היה שוס! חברה שלי התחפשה לג`סיקה ראביט (מ-מי הפליל את רוג`ר ראביט......), וזכתה מקום שלישי בתחרות (80 ש``ח לטאוואר רקורדס). אני לא השתתפשתי בתחרות. ככה! בכל אופן- בכיתה שלי היינו בקושי שלושה ארבעה ילדים מחופשים. אז ילדה אחת, שהיא כאילוליצנית הכיתה, הציעה לעשות סבב- שהיא תנחש למה כל אחד התחפש. מי שלא התחפש היא המציאה עליו דברים- ``נדב התחפש לגמד`` (נדב ילד נמוך) ``אסי התחפש לחבר של נדב`` והמורה שלי אמרה בסוף: ``נראהלי שנעמה (זאת אני!) ויסמין הכי שיחקו אותה כאן...`` אבל בתכל`ס- הלכתי עם תמונה של דאריה וג`יין בכיס, כי הייתי צריכה להסביר לכולם מי הן ומה הן. לא היו הרבה אנשים שזיהו אותנו, ומי שכן- אמר שזה רעיון גדול. עוד מעט אני הולכת לעבוד, בבית ילדים של כיתות ד-ז, שם אני מתחפשת לאלה יווניה, ומחר, יש את המסיבה הגדולה- ואני קומוניסטית אהיה!! לחי הכבשן שבדרך, חברים! נעמה.

Black Star

New member
גדול!!!

רעיון ענק, להתחפש לדאריה וג`יין. בחיים לא חשבתי על זה או ראיתי מישהו מחופש ככה- וזה באמת גדול! צילמתם במקרה? אני מתה לראות איך זה יצא :) אצלנו ממש חבל שלא הרבה התחפשו. מי שהתחפש- יצא לו ממש יפה. בכלל התלהבתי.. חברה שלי מתחפשת למסיבה הערב למים- נשמע מוזר אבל היא תיארה לי את זה ונראה לי שייצא לה מדהים. לי עוד אין מושג מה אני אלבש... בכל מקרה, לא את התחפושת הלא מובנת שלי, זה בטוח :)

kirk hammet

New member
שלי הייתה בסדר

אבל הברברים האלה בבית ספר שלי אפילו לא זיהו מי אני אמור להיות התחפשתי לקורט קוביין קניתי פאה ואפילו עשיתי זקנקן חביב כמו שלו ..... ולבשתי חולצה של נוורמינד , והדבקתי על עצמי את המכתב התאבדות שלו (המקורי !) ואפילו , כדי שלא יהיו טעויות , הדבקתי על עצמי תמונה שלו ... אבל הברברים לא יודעים מי הוא שנה הבאה אני יהיה הביטלס מי רוצה להיות ג`ון פול וג`ורג ? אני רינגו ... יש לו שם יפה

איאן אנדרסון

חבר שלי התחפש לאיאן אנדרסון (הסולן של ג`תרו טאל) זאת התחפושת הכי מגניבה שיצא לי לראות בפורים הזה ... אני אישית לא התחפשתי ... רציתי להתחפש עם חברים שלי לקוסם מארץ עוץ ... (איש הפח האריה וכל אלה ..) אבל בסוף לא .. :) פורים שמח לכם !

Black Star

New member
אצלנו הייתה חבורה

שהתחפשה לארץ עוץ. מכיתה ט, או י, אני חושבת. היה ממש חמוד :) בדיוק חשבתי על הרעיון הזה לפני כמה ימים בהקשר אחר- זה באמת אחלה.

kirk hammet

New member
גם אצלנו הייתה חבורה

אבל הם התחפשו כולם ביד לדוסים ועשו דפי תפילות כאלה והיה להם משיח גם ... זה היה יפה , אבל זה היה לא הכי מקורי בעולם

Black Star

New member
היו אצלנו כמה חבורות :)

התכוונתי שהייתה חבורה ספציפית שהתחפשו לחבורת ארץ עוץ. דוסים זה דווקא מגניב- עד השנה חשבתי שזה די מקורי, רק השנה אני פתאום שומעת שהמון מתחפשים לזה. חברה שלי סיפרה לי שהם עושים כאילו קטע תיפוף (סגנון סטומפ) ומתחפשים לדוסים. מזכיר לי את הדוסים הקופצים האלו, שעושים שמייח בעיר וככה..

flowr..

New member
אצלנו

הייתה חבורה ב-י``ב שהתחפשה לדבורים... אבל בכלל, היה משעמם בפורים הזה אצלנו, כל התחפושות כבר לא מקוריות... מלאך, שטן, פאנקיסט, דברים כאלה... מה גם שהרבה לא התחפשו, וכצפוי (יותר מדי צפוי), היו הרבה שצבעו את השיער/שמו ספריי/חימצנו. זה כבר מתחיל להימאס. חבורות של מחומצני שיער... זה כבר כ``כ לא מקורי. תחפושת שהייתה די מעניינת לדעתי, היא של הרכז שכבה שלנו. הוא לבש חולצה לבנה שעליה הוא כתב בגדול: ``We don`t need no education``, ועל הגב הוא הדביק מלא הרשמות ומכתבי-התנהגות, והוא לבש פאה צבעונית כזאתי... כשכותבים את זה זה לא נשמע ממש מעניין, זה נשמע כמו איזה איש זקן ומתלהב, אבל כשרואים אותו, האמת היא שזה יצא לו די יפה.

פפפפפפפפפפווווווווווףףףףףףףףף

סליחה שאני נוגד את חוקי דולצינאה. Jethro Tull להקת פרוגרסיב הכי טובים שיש אחרי פינק פלויד וג`נסיס ... תורידי את השיר Thick as a brick אחד הטובים בעולם ..

Funeral_Drum

New member
לא ממש

Thick as a Brick באמת אלוהי, אבל חוץ ממנו אין להם הרבה שירים באמת מדהימים כמו לג`נסיס. shine

Funeral_Drum

New member
מה שיש לי:

הכל של ג`טרו כמובן Bungle in the Jungle נראה לי השיר הכי מסריח שלהם Locomotive Breath שיר חביב Songs from the Wood באמת אחלה שיר Thick as a Brick המלא והורדתי את כולו.. אלוהי Aqualung לא רע.. Fat Man סתמי Too Old to Rock`n`Roll, Too Young to Die שיר שאני מעריך למדי shine

Hell is beige

New member
התחפושת הכי קורעת

2 חברים שלי התחפשו לאיכר ופרה... ה``איכר`` פשוט לבש חולצה משובצת אוברול ומקטרת (גם יש לו פרצוף כזה) ה``פרה`` היה הקטע הקורע... הוא שם איפור כזה לבן שחור על הפנים של ונכנס לעגלה של סופר ועטף אותה בבד לבן שהוא עשה עליו כתמים שחורים... וה``איכר`` יענו דחף אותי וזה היה כזה מצחיייק... אההה כן... אני התחפשתי לסיני לא מגולח

למעלה