תחפושת

אודו

New member
תחפושת

אהלן אני כבר די נואש מלחפש לקנות אז החלטתי לנסות לעשות. לקחתי פלסטלינה בצבע גוף ועשיתי לי אוזניים (די מגעיל ונדבק וקשה לשטוף), הכנתי מעין אקדח מעץ וצבעתי בכסף והוספתי כלמיני זבל שנראה מדעי אבל אז מצאתי אקדח ליזר צעצוע שדומה יותר אז שרפתי את הפייזר שלי... אבל עכשיו אני לא יודע איך להכין בגדים! מישהו יש רעיון נחמד בנושא? אני רוצה חולצה בערך כמו של ספוק (קום באדג' וכו') צבעים, חומרים ובכלל כל טיפ ורעיון בנושא יתקבלו בברכה

אודו

New member
נ.ב

אם מישהו יודע על חנות בניויורק (העיר) שבא אפשר לקנות את הדברים האלה, בבקשה שיתן לי כתובת מדויקת. תודה

hirshfe

New member
כל חנות פנטיזה וקומיקס

אם לא יהיה שם, הם ידעו לאיפה להפנות אותך

sysiphus

New member
חנויות בניו יורק - שטויות...

מיתוס מקובל הוא שבכל חנות קומיקס אפשר למצוא כל מה שקשור גם למסע בין כוכבים. עד שהגעתי לשם, גם אני האמנתי במיתוס הזה... לצערי הוא לא נכון. בימי הזוהר של TREK, לפני 10 שנים בערך (בשיאו של "הדור הבא"), אכן כך - בכל מקום שרק התקרב לאזור המד"ב, פנטסיה, קומיקס, אימה, קאלט או פשוט מכר קלטות וידיאו או דיסקים, אפשר היה למצוא אלף ואחד דברים של "TREK", כשכיום במקדש המד"ב Forbidden Planet (שהסניף המרכזי שלהם הוא בלונדון, אבל יש להם סניף בניו יורק) אין בקושי מוצרי TREK - כי פשוט אין ביקוש... הייתי בניו יורק פעמיים בחצי השנה האחרונה, בשתי הפעמים חרשתי אותה לאורכה ורוחבה כדי למצוא כל דבר שאפשר בנושא (לא רק TREK - מד"ב, פנטסיה, קומיקס, אימה, קאלט או פשוט מכר קלטות וידיאו או דיסקים...) ולהלן ההמלצות שלי עבורך... (שאפרסם ספר?) ראשית - בשביל פייזרים, מכשירי קשר וכד', אין צורך להתאמץ יותר מדי ולחפש חנות קומיקס. כחלק משיווקה של הסדרה ENTERPRISE והסרט NEMESIS יצאו מיני משחקים לחנויות הצעצועים, בהם הנ"ל וכמובן פיצ'יפקס נוספים (דגמים, בובות וכו'). שני המקומות שבטוח יהיה שם (לפני חודשיים היה, ואמנם NENESIS קרס בבקופות, אבל ENTERPRISE עודה משודרת...) הם שתי חנויות הצעצועים הגדולות במנהטן (ומכאן בעולם): F.A.O. Schwarz - בפינה המזרחית-דרומית (ימנית-תחתונה) של סנטרל פארק, על רחוב 59 והשדרה החמישית. TOYS R US - הסניף החדש והגדול בעולם של החנות, שנפתח לפני ארבעה חודשים בלבד ב-TIMES SQUARE (רחוב 42-44 פינת ברודווי והשדרות השביעית והשמינית). מקומות נוספים ששווה לבדוק, כי אולי יהיה בהם משהו, ואם לא אולי יפנו אותך למקומות שכן הם... Jim Hanley's UNIVERSE - 4 West 33rd street - חנות קומיקס גדולה Midtown Comics - 200 West 40th street - על פינת השדרה השביעית ורחוב 40, ממש ליד TIMES SQUARE - חנות הקומיקס מהגדולות במנהטן - מגניב. וזהו. ניב יוכל להעיד שאין מה לחפש בסניף של Forbidden Planet שם, לפחות לגבי TREK... תהנה והצלחה...

hirshfe

New member
כפי שאמרתי

ואתה חזרת אחרי במילים אחרות אם אין ידעו לאיפה להפנות אותך ואם אתה בניויו-רק עד אפריל חובה לבקר בF.A.O. Schwarz כי בקרוב היא סוגרת את שערייה והם מחסלים מלאי

sysiphus

New member
מתנצל

אכן אמרתי דברים דומים, אני פשוט יותר פסימי, כי הייתי במצב שלו ממש לפני ארבעה חודשים והנחתי שכל חנות קומיקס תציל נפשי, ולא כך היה... לחיוב אומר, שהתחלתי לקרוא קומיקס...

hirshfe

New member
קומיקס זה טוב

תנסה דברים של ניל גיימן בעקרי סנדמן ותראה איך משתנים לך החיים

למעלה