תחפושת שמנה

fat en crazy

New member
תחפושת שמנה

שאלות לפורים, לכייף ולמחשבה, והכי חשוב לכנות...
האם את מתחפשת בפורים? 1. כן, אני אוהבת להתחפש ונהנית להיות מישהי אחרת 2. לא, אני מרגישה מאוד מגושמת בגלל הגודל והמשקל 3. לא, אני לא אוהבת להתחפש, זה נראה לי ילדותי 4. אין הרבה אופציות לנשים שמנות (מסיכות, תלבושות וכ"ו) ולכן אני לא מתחפשת
אם את מתחפשת, כיצד את בוחרת את התחפושת שלך: 1. משתדלת להתאים לגודל שלי, כך שאין סיכוי שאתחפש לארנב, חיפושית, פיה, בלרינה או פרפר הנתפשים בדרך כלל כדמויות קטנות ועדינות, מה שאני לא. 2. כל דבר שמתחשק לי, אפילו שמלת מיני שחושפת את רגליי 3. בגלל הסטיגמה כי נשים גדולות/מלאות הן סקסיות, אני בוחרת תחפושת שדומה באופי שלה לסקסיות ומיניות 4. כמה שפחות בולט, שלא יראו
האם עד כה במסיבות פורים התבלטת עם התחפושת שלך או שחיפשת משהו סולידי ולא מבליט?
האם אי פעם זכית בפרס התחפושת הטובה ביותר? אם כן, למה התחפשת?
האם כשאת רואה מישהי רזה לבושה בתחפושת בדיוק כמו שלך (או לפחות בעלת אותם אלמנטים) את... 1. מיד משווה ומרגישה רע עם עצמך על ההבדלים בגודל, ובטוחה שכולם צוחקים עלייך על המראה שלך 2. בטוחה שאת נראית הרבה יותר טוב ממנה 3. ניגשת אליה ומפרגנת לה על התחפושת ומרגישה שאת "חלק מהחברה" כי התחפשת לתחפושת קולית כמוך 4. מתעצבנת על זה שהיא גנבה לך את ההופעה ושיהיה חג שמח

fat en crazy

New member
ואחרונה חביבה שברחה מההודעה

מהי התחפושת הכי מושלמת לאנשים שמנים? ו... מהי התחפושת המגוחכת לאנשים שמנים?

Agnetta

New member
כל-כך הרבה שאלות....

אני אענה רק באופן כללי...כי זה יותר מידי... אני מתחפשת כאשר אני הולכת למסיבות פורים...בהחלט, למה לא? בכיף! תחפושות של ארנב ובלרינה לא ממש הפייבוריטים שלי... (אולי בגלל הגיל אני כבר גדולה למדי לזה) אני אוהבת תחפושות אקזוטיות, יפניות, תאילנדיות, הודיות, פקיסטניות וכד'. כי תמיד אני מביאה בגדים מלונדון שאני קונה בפרברים ההודיים שם למטרות תחפושת. בכיתה ו' התחפשתי לנערת הוואי וזכיתי. אף אחד אף פעם לא צחק עלי. ובכלל...אני חייבת לשאול אותך, למה מראש הגישה הנגטיבית כלפי אדם שמן??? למה הרגשי הנחיתות האלה??? ההתנהגות הזאת היא שמכתיבה לסביבה את ההתנהגות המזלזלת. אנשים שמנים הם כמו אחרים, זאת לא מחלה, זאת רק צורה חיצונית, לא חייבם להיות כמו כולם בענין המראה. די תפסיקו להמעיט בערך עצמכן!!!! היופי והבטחון העצמי טמון רק בתוככן!!! אם תזלזלו בעצמכן גם הסביבה תזלזל, ואם תעריכו את עצמכן גם הסביבה תעריך אתכן.

fat en crazy

New member
סליחה כפרה אבל למה גישה נגטיבית?

זה שיש שאלון עם תשובות שליליות (וגם חיוביות...) לאו דווקא מצביע על כותבת השאלון כמייגת אותו או את אחת הגישות... מסכימה עם עניין התשדירים לחברה, פשוט לא כל אחת מסוגלת לזה.

michal18

New member
תחפושת שמנה?!

פורים זה חג כיפי שצריך למצות ולהנות ממנו ולא להתבאס בו... תמיד הייתי שמנה, היו שנים בהן יותר והיו שנים בהן פחות... כשהייתי באמת שמנה החפשתי ל"בטי-בופ" הקטנה והענוגה ולא הרגשתי רע עם זה... כשהייתי יותר רזה (אך עדיין שופעת ומלאה), לפני שנה, התחפשתי ל"מלקת אסתר" עם גרבוני רשת, חולצת נמר שקופה ומיני ולא הרגשתי רגשי נחיתות לעומת כל הדקיקות בשיכבה שלי.... השנה, אמנם אין לי בית ספר, אבל יש מסיבות ללכת אליהן, ואני כבר לפני שבועיים דאגתי ללכת לתופרת ולהזמין תחפושת מאוד פרובוקטיבית - שימלת מרלין מונרו... אז מה אם היא רזה? ואם השמלה הלבנה "משמינה"? אני הולכת להינות, ולהתבלט, ולרקוד ןללכת לכל מקום אפשרי עם השמלה... לא צריך להתבאס בגלל היותנו "נשים גדולות"... אולי כשהולכים לקנות ביקיני זה מבאס אבל בפורים יש אחלה הזדמנות להנות, להתבלט ולהיות מה שבא לנו פורים שמח לכולן...

fat en crazy

New member
דרך אגב...

שמת לב שכולן תחפושות מיניות/סקסיות? למה את חושבת שבאלו את בוחרת?

ללי 2

New member
תחפושת

אני בשל הגודל אף פעם לא מתחפשת תמיד יש לי הרגשה כי גם שמנה וגם מחופשת יהפכו אותי לעוד יותר שמנה. והתלמידים שלי תמיד אומרים"המורה איזה כבדה לא יכולת להתחפש?" ונחמץ לי הלב

fat en crazy

New member
זה קצת פיספוס, לא?

אם תהיי שמחה עם התחפושת שלך, אולי לא יציקו לך בעניין... אני מבינה שאת מרגישה בולטת יותר עם תחפושת, אבל אולי כדאי לנסות להתחפש למשהו שהולם את מידות גופך באופן כזה שתרגישי טוב עם המראה שלך... נו, אז למה את מנסה להתחפש?

leprechaun3

New member
מענה בקיצור

אני בד"כ לא מתחפשת בפורים, לא כי אני לא רוצה אלא פשוט כי לרוב אני לומדת או שהחבר עובד או משהו דומה ולא יוצא לנו ללכת! די גרוע, הא? אבל בפעמים שכן התחפשתי, התחפשתי לדברים סקסיים ומיניים, ולא בגלל שיש סטיגמה שנשים גדולות הן מיניות, אלא כי אני באמת חושבת שאני מאוד מינית וסקסית

fat en crazy

New member
אבל

אם את סקסית ומינית, למה להשתמש בזה גם בפורים? או שאת נהנית מהמראה הזה ומרגישה איתו כל כך טוב שאת לא רוצה להחליף?! מה היה קורה אם היית מתחפשת למשהו אחר לגמרי? נניח לדבורה/פיה?

leprechaun3

New member
ובכן,

אני בהחלט מאוד נהנית מהעובדה שאני חשה את עצמי סקסית ומינית ולכן אני משתמשת בזה גם בפורים, רק שפורים זה זמן שבו אפשר גם להגזים עם הסקסיות לכיוונים שלא הייתי עושה ביום יום - למשל מחשופים יותר גדולים, הליכה מתגרה וכו'. ולא היתי לי בעיה גם להתחפש לדבורה או לפיה, אבל לשדבורה/פיה סקסיות

DREAM111

New member
פורים שמח לכולן/ם

1. א. כן מתחפשת. 2. מה שאחותי מעלה בדעתה היא היוצרת שלנו בבית. עקרונית ב. 3. בלטתי ושמחה על כך. 4. לא התחרתי אבל זכיתי למחמאות השנה (אגלה את התחפושת אחרי מסיבת פורים הקרבה). 5. לשמחתי הרעיונות תמיד מקוריות ככה שלא רואה על רזות או אחרות. חג שמח

החורזת**

New member
../images/Emo154.gif לגבי השנה אני עוד לא החלטתי.

בעקרון אני מעדיפה תחפושות הומוריסטיות ששהכנה שלהן היא בדקה התשעים. בשנתיים האחרונות התחפשתי בזוג עם בן זוגי. בשנה שעברה לשמורת טבע (שניני לבשנו מכנס חום וחולצה ירוקה, הצמדנו לבגדים פרחים מנייר וגם זר פרחים לראש, לי על הציצקס ולא על הפין היה שלט "לא לקטוף" ולשנינו על הישבן "רק להריח". שנה קודם התחפשנו לאמא ותינוקת. הוא היה האשה בהריון ועל הבטן היה לו התמרור "זהירות ילדים בדרך" ולי היה שלט "תוצאה אומללה של רגע מאושר בחיים". חג שמח לכולכן,

למעלה