תחפושת של דארת ויידר

Rockamora

New member
למה כולם רוצים להתחפש לדארת' וידר?

הוא רע!! למה להתחפש אליו?

Count Dafooku

New member
היום התחפשתי לפלפטין

בדרך חזרה הביתה מהאוניברסיטה, תפס אותי גשם ואני בלי מטרייה. אבל לסוודר שלי היה כובע. שמתי אותו על הראש כל הדרך לתחנת האוטובוס. אז נראיתי ממש כמו פלפטין, רק עם ג'ינס ותיק של סטודנט.

AceMagician

New member
לא בארץ, זה מה שבטוח.

תחפושת מלאה ואיכותית, או סבירה לפחות ניתן להשיג רק דרך האינטרנט. נסו דרך האתר של מלחמת הכוכבים.

Hao

New member
בלע,

פתחתי נושא כזה...או לפחות משהו דומה... ילד בן 10 כדארת' ויידר - זה רשע מידי. בכל מקרה, תעשה כמוני - תכין בבית... עדיין מחכה לתשובה איך אפשר להכין/לקנות(במחיר סביר) תחפושת של יודה...

Rockamora

New member
תעשה בבית!

חח.. את הראש תעשה מעיסת נייר או משו... את התחפושת עצמה.. פשוט תיקח תחפושת של ג'די.. אבל תצטרך לשנות פרופורציות! תעשה את הראש גדול יותר

Hao

New member
אין תחפושות של ג'דיי...

(שלא צריך ללכת לתופרת יקרנית בשבילן...) (למה לא יכולים להיות יותר גיקים במדינה...)

Rockamora

New member
בטח שיש../images/Emo70.gif

יש פה כמה בפורום אפילו שיש להם אם אני לא טועה..

Hao

New member
והם קנו בארץ?

להזמין באינטרנט זה לא חכמה...

Obi Dan Kenobi

New member
אני אישית את הגלימה קניתי בהולנד.

וכאן נתקלתי בהלוואין בתחפושת מושקעת מאוד הניתנת למכירה, באריזה אחת, של הג'דיי, הכוללת חולצה, חגורה, מכנסיים ומגפיים. משהו אדיר שלא ניתן למצוא בארץ. המחיר, אם אני זוכר נכון, 30 דולר קנדי.

Hao

New member
הולנד זה הולנד.

בכל מקרה, אני מנסה ליצור תחפושת תוצרת בית... מצאתי זוג כפפות שחורות ישנות(שלי) שתואמות לתחפושת. קניתי חיקוי לחרב אור ב-12 ש"ח. ואני אשפץ בגדים שחורים שיש לי. סביר להניח שמגפים לא יהיו לי. מצאתי באיזה חנות אחת את הקסדה ב-10 ש"ח. אבל קסדה היא קסדה, ואני עדיין לא יודע איך אני הולך ליצור את הפנים(חבל שאסור לפתוח מסכות אב"כ) ________________________________________________________________ אם יש אנשים יצירתיים במיוחד שיכולים לעזור(כי יש ילד שצריך להתחפש ליודה וזה בעייתי) אז בבקשה צרו קשר(אם בא לכם אתם יכולים ליצור קשר ולדבר על SW): [email protected]

Hao

New member
בלע,

בסוף ירדנו מזה... שבועיים של אשליה ואופוריות... בלע... אני אהיה פרד פלינסטון..

Rockamora

New member
אבל זאת מילה פשוטה לנושא מורכב..

תשתמש ב"אם כי..." אוף נו עזבו.... תוצאה של שעתיים ערבית, שעה לשון, שעה ספרות ושעה ספורט

Hao

New member
עכשיו זה מצחיק.

כיף שסיימתי עם לשון(תחושת הבגרות של י"ב). אבל אם תראה את המערכת שלי, תבין שמה שאתה מתרץ זה לא תירוץ. יש לי איזה 9 שעות ביום קצר. עם 5 שעות ביולוגיה/ביוטכנולוגיה, לא פשוט ומעצבן... ככה ש...

igalnav

New member
http://www.amazon.com/exec/obidos/t

אני קניתי לבן שלי דרך האינטרנט באתר הזה את המסכה מקבלים גם גלימה וחרב אדומה. . אח"כ נהפוך את התחפושת לדמות שתאתר את חדרו. 2 ציפורים במכה אחת נאוה

למעלה