תחפושת לפורים

רונית361

New member
תחפושת לפורים

צהרים טובים לכולם! אני עובדת במועדונית עם ילדים בגיל יסודי ואני זקוקה לרעיון לתחפושת...אשמח לשמוע רעיונות תודה ושבת שלום!

רונית361

New member
כמו כן...

אם יש לך רעיונות לתחנות הפעלה אני אשמח לשמוע, שוב תודה!

KarinDi

New member
תחפושת לך או לילדים?

אם זה לך הייתי הולכת על משהו פשוט ונוח- חיפושית, קוסם, פייה, אחות...כי אני מניחה שאת עובדת וזה לא נוח. אפשר גם להתלבש בצבע מסויים (צהוב ואז התחפשת לבננה, ירוק לדשא וכן), כולל איפור וספריי לשיער. זה פשוט ונחמד. אם את רוצה להשקיע יותר: מלכת המיחזור, שמש, מלכת האמבטיה, דמות מסדרת ילדים...זה הכיוון או שאת מחפשת משהו מקורי ומפוצץ יותר? לגבי תחנות הפעלה- באילו גילאים מדובר? אפשר יצירת מסכות ורעשנים, להצטלם בתוך דמות מקרטון, לעצב תלבושות מנייר, מסלול מכשולים, קליעה למטרה..

רונית361

New member
התחפושת היא לי...

תודה שהגבת לי. את צודקתשצריך שהתחפושת תהיה נוחה כי אני צריכה להיות עם הילדים...חשבתי על משהו מפוצץ, כי כל שנה הם מצפים לראות למה אני אתחפש...הצעת אחלה רעיונות! מסלול מכשולים נראה לי אחלה...יש לך עוד רעיונות בסגנון אני צריכה לפחות 5 תחנות כי אחר כך תהיה הרקדה ובסוף משתה ( ארוחה). דרך אגב הילדים בגילאי יסודי א'- ו'.... המשך יום מקסים ושוב תודה...

רונית361

New member
בנוגע לתחנות

שנה שעברה עשינו תחנה של מגדת עתידות והילדים ממש התלהבו לכן אנחנו מחפשות תחנה אחת שתהיה מפוצצת כמו שנה שעברה, אשמח לשמוע רעיונות אם יש...תודה!

למעלה