תחפושות..

תחפושות..

למה אתם מתחפשים?!?! תגידו לי מה יותר כדאי לי: להתחפש לזאת מה"פלינסטוונס" או לסקול גירל פריקית (כןן....לכחתי תרעיון מהפורום..אהבתי...חח) או למשהו אחר.....

פלינסטוונס

הרבה יותר מקורי ומיוחד

LipStiK

New member
דפנטלי פלינסטונס../images/Emo70.gif

חברה שלי התחפשה לזה עם חבר שלה שנה שעברה וזה היה מ-ה-מ-ם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא שאלה למה כדאי להתחפש לההיא מהפלינסטונס או לסקול גירל אז כל מי שהגיב, בעד הפלינסטונס קאפיש

BeNiT1BiNbA

New member
יייאאא זו אני שנתנה את הרעיון של ה-

בת הקטנה מפלינסטונס - פאבלס :"] אפילו עצם הכנתי לי לפני כמה שנים ולא התחפשתי בסוף :\ בהצלחה :"]

BeNiT1BiNbA

New member
היי כולם!תגידו..אם אני מתחפשת למשהו

שהבגד שלו קצת חשוף אבל לא יותר מידי..וגם פורימי במיוחד :"] אז זה בסדר לשים את זה למסיבה גם? ד"א התחפושת היא אלפית - שדונית יער כזו.. אוזניים מחודדות..שמלה בגווני ירוק טבע קרועה-גזורה כזו.. גרביון או רשת ירוק או רגיל ירוק..ואת השיער אני מתכננת לנפח עם גוונים ירוקים (צובעת לעצמי את הגווני שמש שיש לי כבר)..ולהתאפר פיצוץ כמובן :"] מה דעתכם..? חסה חשובה לי דעתך במיוחד..זה נראה לכםבסדר ללבוש למסיבה? מסיבה מופרעת ולא שכונתית כמובן :"] מסיבה שיהיו בה תחפושות :"] חוץ משלי!! :]

LipStiK

New member
ברור...!

ד"א תחפושת ממש ממש יפה.. אהבתי מאווד! ובנוגע למסיבה- כן, אפשר ללבוש את זה למסיבה, דווקא במסיבות אפשר להתלבש יותר משוגע לא?

BeNiT1BiNbA

New member
תודהההה חמודים :"] יש לכם מושג..

איפה מוצאים אוזניים..? ניסיתי עם חסה אבל המלצה לחנות אחת לא מספיקה בשביל לצאת לדרך לחפש..

im to hot

New member
תחפושת מדהימה ביותר

תנסי בסטאף בשנקין. . . לא בטוחה אבל תמיד יש להם את כול הדברים האלו חנות שתמיד מצילה אותי

BeNiT1BiNbA

New member
שיטטטטט הייתי בשינקין אתמול אבל..

לא הגעתי עד לסטאף כי חברה שלי היתה צריכה לחזור... דאמטטטט אבל במונסטון לא היה ובחנויות אחרות לא היה..

למעלה