כל העולם ואשתו
ל ליבליב1 New member 16/3/14 #23 תכנון של זוג חברים שלי שלא יצא לפועל.... אבל סופר מגניב. פרת משה רבנו. היא תכננה להתחפש לפרה והוא תכנן למשה רבנו......
תכנון של זוג חברים שלי שלא יצא לפועל.... אבל סופר מגניב. פרת משה רבנו. היא תכננה להתחפש לפרה והוא תכנן למשה רבנו......
S shayCn New member 16/3/14 #27 בשישי ראיתי מישהו שהתחפש לפרה במסיבה זה היה מצחיק כי הוא היה מאוד גבוה והתחפושת היתה מאוד מרשימה. ראיתי גם את באטמן ורובין,פרד ווילמה פלינסטונס.
בשישי ראיתי מישהו שהתחפש לפרה במסיבה זה היה מצחיק כי הוא היה מאוד גבוה והתחפושת היתה מאוד מרשימה. ראיתי גם את באטמן ורובין,פרד ווילמה פלינסטונס.
ד דידי 9 New member 16/3/14 #24 אני עונה בחידה, טוב? התחפשנו מישהו ואני- לזוג מסרט ילדים.....*לא דמויות מצויירות, אלא כמשהו נלווה שהיה לסרט הזה.לא המקור* אם תרצו רמזים-וואלקאם........ הלו וחג שמח!
אני עונה בחידה, טוב? התחפשנו מישהו ואני- לזוג מסרט ילדים.....*לא דמויות מצויירות, אלא כמשהו נלווה שהיה לסרט הזה.לא המקור* אם תרצו רמזים-וואלקאם........ הלו וחג שמח!
ד דידי 9 New member 16/3/14 #28 נו...תנחשו! יואו איזה מבאסים.... לפחות עשרה ניחושים-אם לא תגיעו אולי אני אגיד.....
S shayCn New member 16/3/14 #34 איזה מזל כבר חשבתי..טבעי ופראי..אם תגידי שזה לא טרזן וג'יין אז כנראה שזה מלך האריות ופומה
ד דידי 9 New member 16/3/14 #35 התחיל לרדת גשם חחחחחחחחחחחח *איזה מזל* בואנה-יפה לך באמת שי לחשוב על כל זה......