תחפושות פורים

olgaer

New member
תחפושות פורים

שלום בנות, כן, אני חיה... מי כבר קנתה תחפושת לפורים? אני מחפשת לבני הבן שנתיים ורוצה המלצות. תודה.

בוליפלג

New member
מקווה שחיה טוב../images/Emo8.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

טרם קניתותי...אשמח לשמוע גם על המלצות שונות מכל מי שיש לה כאלה.. (למרות שאני דנה ביני וביני על הכנה עצמית..)

olgaer

New member
טפו טפו, אין טענות...

גם אני התחלתי לחשוב על כך מיד לאחר כתיבת הודעה זו. תכלס, לא סיפור לקנות אוורול חלק ולהתחיל לצבוע, להדביק, לתפור ולקשט.... העיקר להחליט מה רוצים. קשה עם החלטות.

שלום לך, לאן נעלמת?

אאל"ט ליובל יש יומולדת החודש... בשנה שעברה הבעיה הכי גדולה שלי היתה איפה למצוא אוורול חלק
אז אשמח לשמוע אם תוכלי לפתור לי לפחות את הבעיה הזאת לגבי מה - אצלינו באוד ברור - פיל

olgaer

New member
אההה....עשיתי הפסקת פורומים ארוכה

בנוגע לאוורל פוטר חלק אני אבוק ואדווח לך. גם אם הוא יהיה מעט מקושקש לא נורא, הרי אפשר עדיין יהיה לצייר עליו עם צבעי אקריל או צבעי בד. אולי נלך על צפרדע כמחווה לאוסף שלי.

אחלה../images/Emo45.gif

אני כבר חשבתי פשוט להשתמש בחליפת פוטר האפורה של איתן... אבל אם תמצאי רעיון לאוורול אני אשמח

תודה נשמה../images/Emo24.gif אין כמוך

ראיתי את העוגה הזאת אבל ממש לא אהבתי
יאללה , בשבוע הבא אתן קופצות אלינו לביקור

בוליפלג

New member
האמת שגמני לא אהבתי אותה../images/Emo6.gif..אבל לטובת

רעיונות זה בסדר... נקווה מאוד לשבוע הבא.. כרגע רוני עם חום ואזניים...
לונורא..

מאמא את גדולה../images/Emo24.gif

נבקש מחמותי להשתמש במכונת תפירה ובתקוה נעשה לאיתן תחפושת פיל לתיפארת

mAmA MiSiSiPi

New member
שכחתי לכתוב

שאם את רוצה שברגליים המכנב יתרחב כמו פדלפון {=פט דה אלפנט שזה בעצם רגל של פיל} בתפר החיצוני שבתחתית המכנס פותחים עד אמצע השוק בערך מותחים לצדדים ונוצר משולש מתחתיו תופרים חתיכת בד אם יש לך מאותו הצבע של החליפה אבל ממש לא חייב . וככה המכנס מתרחב.

למעלה