תחנת רדיו מועדפת ??

תחנת רדיו מועדפת ??

אני יודע שכולם אוהבים להשמיץ את גלגלץ אבל אני מהמכורים (כמו עוד הרבה) ואין לי בעיה להודות בזה ( וזה כבר מיוחד). כן, אין לי בעיה שיטחנו לי שיר עד שבסוף אני אוהב אותו, ואם אני אוהב 2-3 שירים מאלבום אני גם קונה אותו, ואז מצטער בשביל כולם שהם לא שומעים גם את השירים האחרים אבל.... whatever בקיצור, איזו תחנה אתם ? אם אתם בכלל שומעים רדיו ולא מחוברים ל- ipod שלכם כל הזמן...

זה מתחלק...

88FM התחנה הקבועה שלי באוטו... בדר"כ אני נהנית ממנה מאווווד. חוץ מזה, לפעמים בעבודה שומעת רדיו באינטרנט, בוחרת את הסגנון שמתחשק לי באותו רגע... ומאזינה עד שצועקים עליי לכבות את המוזיקה
בבית, נצמדת לשירים היקרים שיש לי במחשב...

silverhawk

New member
מוזיקה מעולה!

רק חבל שהירון אשדות הזה לא מפסיק לזיין את השכל.

mcookie

New member
אין מה לעשות נגד התמכרות לגלגל"צ

האמת המרה נחשפת!

@יעל@

New member
יש מה לעשות.

להפסיק לשמוע אותם ולהתחיל לגוון שירים...
הם אף פעם לא משנים את הפלייליסט שלהם.

Falcor

New member
88FM !!!

מספר אחת.. אני אוהב גם את גלי צה"ל.. אבל מבחינת מוזיקה 88 פשוט מעולה.

lollapalooza

New member
משתדלת שלא לשמוע רדיו.

זה פאקינג פח זבל. וההשמצות על גלגלצ, צר לי לומר, מבוססות. זו תחנה גרועה וצרת אופקים מאין כמוה. אם כבר שומעת רדיו- קול הקמפוס בלבד.

SHIR2003

New member
נכון לעכשיו 102fm רדיו תל-אביב!!!

אחרי ש-99fm שינה את מתכונתו (מי יודע אולי גאידמק יעשה ממנו משהו טוב...) נאלצתי לחפש תחליף. בלי שום קשר אין כמו השירים שאני אוהבת במחשב או ב-mp3.

למי יש זמן לשמוע רדיו?

סתם.... האמת, כשאני עושה עבודות, אז ברקע הטלוויזיה פועלת על ערוץ 24, שכבר הבנתי שהוא סוג של גלגל"צ טלווזיוני. יש שם הרבה זבל...גם המוזיקה וגם חלק מהקליפים. כשאני עושה ספונג'ה- אז זה בד"כ רדיו תל אביב...102/103 FM...לא יודעת מה ההבדל. ולצערי אין לי איפוד...לא יכולה להרשות לעצמי כרגע. (אבל עם כל הכסף שהוצאתי היום על תיקון מחשב+הדפסות איכותיות- היתי יכולה להרשות לעצמי איפוד לא רע..נו, סדרי עדיפויות).

ChilD SouL

New member
לא שומעת רדיו.

בנסיעות בדרך כלל אני שומעת ת'אמ.פי ובבית אני שומעת שירים שיש לי בווינאמפ, אם יוצא לי לשבת מול מחשב. בכל אופן, לפעמים כשאני מנקה אני מדליקה רדיו בטי.וי ושם זה בעיקר ערוץ BASE [מוסיקה שחורה] או 99FM [שדיי מעפן עכשיו בגלל גאידמק היקר].

ialstrn

New member
לטעמי -

גלגל"צ ורשת ג' (כן כן שירים ישראליים יכולים להיות מעולים ,וברשת ג' יש יותר גיוון בשירים מבגלגל"צ זה בטוח) וגם 100 FM- מנהרת הזמן

PianoGirl20

New member
רשת ג'.......

בתור פריקית של מוזיקה ישראלית אני שומעת המון רשת ג', אבל אני גם שומעת הרבה גלגל"צ וגם הרבה 88FM. פעם הייתי שומעת גם הרבה 103 FM בלילות כשהיה להם 'לילה עברי' עם הרבה שירים ישראלים יפים. דרך אגב, אני מאלה ששומעים המון רדיו....כשאני בבית אני כמעט אף פעם לא שומעת מוזיקה מהנגן או מדיסקים, אני שומעת רק רדיו. (זה גם נותן לי הרגשה כזאת כאילו שאני לא לבד....
)

למעלה