תחנת ראש העין דרום

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
תחנת ראש העין דרום

תחנת ראש העין דרום
מישהו יודע מה עתידה נכון להיום היא לא ממש פעילה לנוסעים מה התוכניות? ואילו קווים יעברו בה??

ה דרומי

New member
נצל"ש לשאלה כמה עולה כרטיס

תחנת ראש העין דרום
מישהו יודע מה עתידה נכון להיום היא לא ממש פעילה לנוסעים מה התוכניות? ואילו קווים יעברו בה??
כניסה למוזאון הרכבת? אשר בחיפה.

ה דרומי

New member
מקפיץ ת'שאלה ../images/Emo52.gifו../images/Emo51.gif

כניסה למוזאון הרכבת? אשר בחיפה.
מקפיץ ת'שאלה
ו

כמה עמור לעלות כרטיס כניסה למזאון הרכבת בחיפה מחיר רגיל ?. האם ישנה איזו הנחה לאנשי הפורום כאן?. ו
מראש עבור התשובה

ה דרומי

New member
מצרף עוד כמה שאלות

תחנת ראש העין דרום
מצרף עוד כמה שאלות
כבר ידוע שמחיר הכניסה למוזאון הרכבת הוא 13 שח למבוגר וללילד כ10 שח. השאלה האם ישנו לאגד כרטיס יומי בחיפה?. כמה זמן ברגל יקח להגיע מי תחנת רכבת מרכז {ככר פלמר} למוזאון?. ואיזה קו אגד ישנו מכיכר פלמר למוזאון? האם זה קו 101? או 102? איזה קו יש לקחת למוזאון?. מראש
ות למי שיענה על התשובות.

omer landau

New member
אם אתם כמה שווה לקחת מונית

מצרף עוד כמה שאלות
כבר ידוע שמחיר הכניסה למוזאון הרכבת הוא 13 שח למבוגר וללילד כ10 שח. השאלה האם ישנו לאגד כרטיס יומי בחיפה?. כמה זמן ברגל יקח להגיע מי תחנת רכבת מרכז {ככר פלמר} למוזאון?. ואיזה קו אגד ישנו מכיכר פלמר למוזאון? האם זה קו 101? או 102? איזה קו יש לקחת למוזאון?. מראש
ות למי שיענה על התשובות.
אם אתם כמה שווה לקחת מונית
זה מה שאני עשיתי במקום להסתבך עם אוטובוסים לקחתי מונית מתחנת רכבת מרכז עד למוזיאון הרכבת 14 שקלים חדשים וזה שווה לנסיעה של שלושה אנשים באוטובוס פחות או יותר

cmr

New member
להגיע למוזיאון הרכבת

מצרף עוד כמה שאלות
ות למי שיענה על התשובות.
להגיע למוזיאון הרכבת
מככר פלומר עם קו 101 או קו 17. מוזיאון הרכבת הינו תחנה רביעית אחרי ככר פלומר. עדיף לנסוע בקו 101 פועל בתדירות של 5 עד 10 דקות תלוי בשעות היום. כרטיס יומי אינו נהוג בחיפה.

ה דרומי

New member
כרטיס כניסה למבוגר אחד בלבד

תחנת ראש העין דרום
13 שח ככה לפי שיחת טלפון אם אחד שאמר שהוא סגן מנהל המוזאון. סליחה אבל הוא נשמע ממש איש עצבני בטלפון לפחות. האם כולם שם כאלו אז שווה לבטל את המיפגש שם.????????.

omer landau

New member
לא נראה לי

13 שח ככה לפי שיחת טלפון אם אחד שאמר שהוא סגן מנהל המוזאון. סליחה אבל הוא נשמע ממש איש עצבני בטלפון לפחות. האם כולם שם כאלו אז שווה לבטל את המיפגש שם.????????.
לא נראה לי
אני גם התקשרתי לפני שהגעתי לשם ובאמת ענה לי מישהו קצת לחוץ או לא יודע מה אבל כשהגעתי היה נחמד וכיף ואיש אחד שעשה לנו סיור במקום עם הסברים

ה דרומי

New member
שאלה לגבי כמות הנוסעים ברכבת

תחנת ראש העין דרום
ביום ה הקרוב לדוגמה מדרום לצפון והפוך מדרום לצפון מתי יש עומס ? וחזרה מצפון לדרום מתי עמוס. הכונה לדוגמה לקחת נגיד רכבת ישירה ללא ביצוע החלפה ? מראש תודה לעונים.

omer landau

New member
לא הבנתי את השאלה

ביום ה הקרוב לדוגמה מדרום לצפון והפוך מדרום לצפון מתי יש עומס ? וחזרה מצפון לדרום מתי עמוס. הכונה לדוגמה לקחת נגיד רכבת ישירה ללא ביצוע החלפה ? מראש תודה לעונים.
לא הבנתי את השאלה

מצב
הנושא נעול.
למעלה