תחנת קווים בשוק פ"ת

jk500

New member
תחנת קווים בשוק פ"ת

בשוק פת': היתה תחנה לאוטובוסים 8.9 פעם !!!!!!!!! היום יש קווים והתחנה עם הקווים החדשים 16, 62 אין!!!!!!!! פשוט לכיוון בלינסון דרך רוטשילד או נשיאים או טרומפלדור אין איך להגיע מהשוק. מישהו מודע לזה?

jk500

New member
לצערי לא מגיע לאזור שלי

רק 16 ו 62 מגיעם לאמצע דגל ראובן

NYMets Man

New member
30 מגיע לדגל ראובן פינת בן גוריון

ומשם להגיע לקצה של דגל ראובן זה בדיוק 3 דקות הליכה... לא יזיק ללכת טיפה...

והם הבטיחו שיפור בשירות ../images/Emo5.gif

מאז שנכנסו קווים לפ"ת נהיה רק רע לאלו שמשתמשים בתחבורה הציבורית

www.kavim-t.co.il

הכנסי לאתר שלהם www.kavim-t.co.il או טלפון 2060* אבל מן המפה שבידי, אני רואה שיש שם הרבה קוים.

rotem4483

New member
הערה...

מאז שהגיעו הקווים האלה.. הם לא כל כך משפרים במשהו. ההיפך, אני פעמיים חיכיתי לקו 23 שיגיע לאזור התחנה המרכזית.. וחיכיתי אולי יותר מחצי שעה.. ובכלל הם לא מדייקים בזמנים.. והנהגים זה בכלל מוזר, הם די "מעופפים".. מה שכן טוב בכל העניין, שלפחות מחיר הנסיעה הוא 4.40 כך שזה מקל קצת.. :) אבל אני קצת מתגעגעת ל"דן" הקודמים כי קצת התרגלתי..
אבל מה שבאמת מעצבן ושאולי שמתם לב, שלקו 25 שאז היה 2 מגיע לעיתים קרובות יותר מאשר 23... ולמה זה??

Octavarium

New member
האמת היא

שמה שהכי מפריע לי בקווים זה החוסר עדכון של האתר שלהם הם הוציאו קו 24 חדש אני רציתי ליסוע בו ביום שהוא יצא ועוד לא היה עדכון באתר... אני חושב שקו חדש צריך לעדכן לפחות יום יומיים לפני שהוא יוצא כדי שאנשים יכירו אותו מראש... ולא יום יומיים אחרי (אני לא בדקתי אם הוסיפו אותו בכלל) והלוחות זמנים המשתנים שלהם... אני די בטוח שהם לא שינו לוח זמנים 10 דקות אחרי שבדקתי באתר למה כשהגעתי לאוטובוס הנהג חילק לי משהו אחר לגמרי הם פשוט לא מעדכנים בזמן

jk500

New member
כנראה שלא הבנתם

קוים 16 ו 62 מגיעים לדגל ראובן מטרומפלדור . אבל רק בשוק ביטלו את התחנה שלהם. שלחתי אימייל ל "קווים" . כנראה שיש להם זמן לבדוק ולענות

שלחו להם מליון תלונות הם לא הואילו

לחזור למתלוננים ולהסביר. השירות של קווים חרא זה הכול !!!!

16 תמיד נסע דרך השוק. 62 לא

ועכשיו החזירו את 62 פחות או יותר למסלול של מה שהיה 8 של דן, והוא עובר דרך השוק

nany12

New member
תראו, אמרו שבערים אחרות זה גם היה

ככה ובסוף זה הסתדר והשתלם אז בואו נחכה בסבלנות עוד טיפה

למעלה