תחנת עגינה

פירורים

New member
תחנת עגינה

שלום, אני מחפש תחנת עגינה ל-z60m, אבל בכל אתר ישראלי שאני מוצא, המכשיר הזה לא כתוב כנתמך, אלא רק עד דגמי ה-X משהו. האם תחנות עגינה אלו גם מתחברים ל-z60m? אם לא, איפה אני כן מוצא כזה? תודה מראש.

אולי לשאול במרכז תמיכה של IBM../images/Emo35.gif

נראה לי הגיוני לא

YossXP

New member
שלוש אפשרויות...

ThinkPad Essential Port Replicator - שכפול יציאות 4 USB, חיבור PS/2 למקלדת או עכבר, מסך חיצוני, רשת ומודם - מגיע ללא ספק מתח וצריך למעשה להשתמש בספק של המחשב או לרכוש נוסף - מספר פריט 250510W ThinkPad Advanced Mini Dock - Israel - יציאות כמו בPort Replicator, אך יש בנוסף גם חיבור Serial, חיבור Parallel, ו- DVI למסך דיגיטאלי, חיבורי Audio כולל S/PDIF והכי חשוב, מגיע עם ספק משלו. מספר פריט 39T4593 ThinkPad Advanced Dock - Israel - האפשרות היקרה מבין השלוש.. שוב - כל האמור לעיל, ובנוסף מפרץ לכונן אופטי נוסף, חריץ הרחבה Half Size PCI Express (של מחשב שולחני), קורא כרטיסי זכרון 6-ב-1, נעילה למחשב, וספק אינגראלי. מספר פריט 39T4575 ניתן למצוא את הפריטים הנ"ל אצל כל משווק מורשה של לנובו (לא בטוח שיש להם במלאי, אבל כולם יכולים להזמין) נראה לי שבחנות BigBox באיילון יש את האפשרויות הזולות יותר במלאי..

nova

New member
שאלה לגבי ה-Advanced Dock

האם ניתן לשים בחריץ PCI Express כרטיס מסך ולעבוד דרכו כאשר המחשב עגון? (חושב קדימה לקראת Windows Vista
)

YossXP

New member
כן !

One half-size PCI Express card slot - Supports half-size PCI Express cards, including graphics adapters that enable multi-monitoring

למעלה