תחנת כוח גרעינית בסין אתם חושבים שאני אוכל למצוא שם את הגירסה הסינית להומר סימפסון?
B BenBaryo New member 3/12/06 #1 תחנת כוח גרעינית בסין אתם חושבים שאני אוכל למצוא שם את הגירסה הסינית להומר סימפסון?
M Mei11 New member 4/12/06 #2 טוב, אפשר להוסיף את זה למסלול מי שמגיע לגוואנגדונג יוכל לבקר בתחנת הכח, תמורת 30 יואן בלבד (15 לסטודנטים!). זה אמור להיות קרוב לשנז'ן, לשמחת השנז'נים שלנו (או לחרדתם). עוד פרטים ב- China Daily ובסינית למי שרוצה. שם התחנה הוא Dayawan 大亚湾核电站
טוב, אפשר להוסיף את זה למסלול מי שמגיע לגוואנגדונג יוכל לבקר בתחנת הכח, תמורת 30 יואן בלבד (15 לסטודנטים!). זה אמור להיות קרוב לשנז'ן, לשמחת השנז'נים שלנו (או לחרדתם). עוד פרטים ב- China Daily ובסינית למי שרוצה. שם התחנה הוא Dayawan 大亚湾核电站
ס סינית 2 New member 4/12/06 #3 סוף סוף יש הנחה לסטודנטים!! רק בשביל זה אסע לשם בפעם הבאה שאגיע... ממש שערוריה שלא קיבלתי הנחות במלא מקומות, חוץ מההר הצהוב וארמון הקיץ שכיסו לי את ה-50 ש"ח שעלה לי הכרטיס...
סוף סוף יש הנחה לסטודנטים!! רק בשביל זה אסע לשם בפעם הבאה שאגיע... ממש שערוריה שלא קיבלתי הנחות במלא מקומות, חוץ מההר הצהוב וארמון הקיץ שכיסו לי את ה-50 ש"ח שעלה לי הכרטיס...
G guanyin New member 4/12/06 #4 יש לך מזל! תארי לך - היית הולכת לjiuzaigou, היית משלמת 250 במקום 300! שערוריה!!!!!!!!!