תחנת הרצליה

מצב
הנושא נעול.

orangecalx

New member
תחנת הרצליה

תחנת הרצליה
יש למישהו מידע לגבי התקדמות העבודות בתחנת הרצליה? מתי אמורים לפתוח את התחנה המחודשת?

omer landau

New member
לא יודע אבל

תחנת הרצליה
יש למישהו מידע לגבי התקדמות העבודות בתחנת הרצליה? מתי אמורים לפתוח את התחנה המחודשת?
לא יודע אבל
היום נסעתי למשרד הרישוי בהרצליה ובדרך לתחנת אוטובוס עברתי ליד תחנת הרצלייה כלומר על הגשר מעל חחחחח וראיתי את התחנה החדשה והיא צריכה להיות ממש ממש יפה היא עדיין בבנייה לא נראה לי שהיא תיהיה מוכנה לפסח כמו שהבטיחו אגב....עברתי תיאוריה ועוד חצי שעה אני מתחיל ללמוד נהיגה איזה כיף

ארזS

New member
../images/Emo50.gif

לא יודע אבל
היום נסעתי למשרד הרישוי בהרצליה ובדרך לתחנת אוטובוס עברתי ליד תחנת הרצלייה כלומר על הגשר מעל חחחחח וראיתי את התחנה החדשה והיא צריכה להיות ממש ממש יפה היא עדיין בבנייה לא נראה לי שהיא תיהיה מוכנה לפסח כמו שהבטיחו אגב....עברתי תיאוריה ועוד חצי שעה אני מתחיל ללמוד נהיגה איזה כיף

../images/Emo50.gif

לא יודע אבל

בהצלחה, מצאת מורה???

לא יודע אבל
בהצלחה, מצאת מורה???
איך היה המבחן, אני יודע שהיו לך קצת חששות ממנו.

omer landau

New member
כן.....

בהצלחה, מצאת מורה???
איך היה המבחן, אני יודע שהיו לך קצת חששות ממנו.
כן.....
מצאתי המבחן הלך בסדר גמור עובדה חחח אבל אחרי שהגשתי אותו חשבתי שנכשלתי כי השאלות על המנוע היו ממש קשות וגם השאלות על הנהיגה עצמה החוקים והתמרורים היו ממש קלים לדעתי עוד תשובה לא נכונה או שתיים הייתי נכשל אבל עברתייייייי
לדעתי איזה חמישים אחוז נכשלו מהקבוצה ששמעה את התוצאות ביחד איתי

../images/Emo50.gifבלימודי הנהיגה ../images/Emo73.gif

כן.....
מצאתי המבחן הלך בסדר גמור עובדה חחח אבל אחרי שהגשתי אותו חשבתי שנכשלתי כי השאלות על המנוע היו ממש קשות וגם השאלות על הנהיגה עצמה החוקים והתמרורים היו ממש קלים לדעתי עוד תשובה לא נכונה או שתיים הייתי נכשל אבל עברתייייייי
לדעתי איזה חמישים אחוז נכשלו מהקבוצה ששמעה את התוצאות ביחד איתי
בלימודי הנהיגה

הבן שלי עבר את הטסט השבוע ויש לו רשיון

אורי404

New member
../images/Emo50.gif

לא יודע אבל

מצב
הנושא נעול.
למעלה