תחנת הדלק

משפט ציבורי לא ראוי

בלי להיכנס כלל לנושא עצמו. אני חושבת שעצם הדיון ממש לא ראוי. חברי בית אחד הם שכנים וחברים שלנו ונכון או לא נכון הסיפור מולם מתנהל מול חברי הוועד והנוגעים בדבר. אם מישהו רוצה להיכנס לנושא (בעדם או כנגדם) עליו לפנות לגורמים הרלוונטיים ולקבל תמונת מצב מלאה. בכל מקרה לא לפתוח במשפט ציבורי מבייש. לדעתי ראוי למחוק לגמרי את כל השרשור.

תחנת הדלק - תשובה לחמוטל הבת

ראשית, לפני שקראתי לעמדה כלשהי - בעקשתי אישור העובדות - בקשה שבעצם לא נענתה. (אבל איש גם לא תיקן את הצגת העובדות על ידי). שנית, כל הדיון אינו נוגע כלל, להבנתי לבית אחד - שעניינם מול הישוב יפתר בערכאות (וחבל שחברי ישוב מזלזלים בהתחיבויותיהם לישוב וגורמים ליישוב לבזבז עליהם אנרגיה ומשאבים ולהגיע אתם לבית משפט) אלא לסונול שהיא להבנתי המחזיקה הנוכחית בתחנה, שאף היא מתעלמת מזכויות הכפר. לגביהם -יש להבנתי לעשות חרם צרכנים מוכרז וידוע כדי שיהיה כדאי להם לכבד את זכויותנו. שלישית - אין קשר בין חברות לעמידה על זכויות. גם אם אני חבר של מישהו זכותי לעמוד על זכויותי וגם דיון לגבי בית אחד באתר היה בהחלט ראוי, כמובן כל עוד שומרים על תרבות הדיון. לטעמי, דוקא הצעתך למחיקת הדיון אינה ראויה - חופש ההתבטאות הוא מאשיות הדמוקרטיה - ואין מקום לצנזורה באתר

רינה317

New member
מחירי הדלק והסולר

ראו תגובה קודמת שלי - למה צריך לעשות חרם צרכנים על סונול בדרך יריחו.

למעלה