תחנת דלק

חתולון*

New member
תחנת דלק

סיפור היום מוקדש למוניק זוכרים שהיינו בהולנד עם הרכבת ואשתי המדהימה? אז יום לפני כן, באנו לתחנת הדלק שליד שדה התעופה, כדי לתדלק את הרכב ולהחזירו לחברת ההשכרה, כדי להיות מוכנים לנסיעה ברכבת ללונדון. (אני הגעתי ללונדון ואשתי לפריז), אבל זה לא הסיפור. בהולנד, וזה ככה בעוד מקומות רבים בעולם, אתה מגיע לתחנת דלק, מתדלק לבד, מנקה את השמשה עם מגב ודלי עם סבון שיש שם, וניגש לתוך המשרד, מאחורי הדלפק יש את המוכר, שאתה מוסר לו את מספר המשאבה, ומשלם לו.... באותו "משרד" יש מין קיוסק כזה, ויש שם שולחנות לקפה ועוגה וגם שירותים, וניתן לקנות שתייה, עוגות פיצוחים וחטיפים שונים. בדרך כלל אני תמיד מת להשתין כשאני מגיע לתחנת דלק והפעם השרותים היו סגורים. סימנתי לאיש שמאחורי הדלפק שאני צריך להשתין והוא אמר לי שהשרותים מקולקלים, סתומים..... הוא כנראה התעצל לנקות, וסגר את השרותים. אשתי הזמינה 2 קפה, קוקה קולה וכמה שקיות צ'יפס, והלכה לכיוון אחד השולחנות, בשאר השולחנות ישבו כמה משפחות של הורים וילדים, שהיו בהפסקה, כמונו, לקראת המשך הטיול המהנה, ברחבי הולנד. יצאתי לרגע מאחורי המבנה שהוא מין "מסעדת דרכים" תחנת דלק.... הלכתי לקיר החיצוני, היכן שאיש לא רואה אותי, שיחררתי את מכנסי, פתחתי את הריצ'רץ, שלפתי את הקטן שלי, והתחלתי להשתין, תוך כדי חיוכים והרגשת הקלה שמצאתי היכן להשתין, הסתכלי עליו בהנאה מופרזת, וראיתי שאני משתחרר לאט לאט הלחץ השתן שהעיק עלי, ניפנפתי בכלי שלי, להעיף כל טיפה מיותרת, הסתכלתי עליו שוב בהנאה, חייכתי, והחזרתי אותו למכנסיים, סגרתי את הריצ'רץ וחזרתי ל"מסעדה" לשתות את הקפה עם אשתי ולהמשיך בנסיעה.... מיד כשנכנסתי, ראיתי את מבטי כל היושבים מסתכלים עלי ומתפקעים מצחוק, לא הבנתי במה מדובר, חשבתי שהם צוחקים מתמונה שראו בטלביזיה שהייתה תלוייה על זרוע בקיר שממול. ישבתי על הכסא, לקחתי את הקפה ליד, ופתאום...... אני מסתכל על הקיר שלפני רגע עמדתי שם והשתנתי לי בהנאה..... הקיר היה שקוף, מבחוץ לא רואים את פנים המסעדה, ומבפנים רואים הכל!!!!! לקחתי את אשתי וברחנו משם מבלי לגמור את הקפה, לקול צחוקם של הנוכחים.

YYY פפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתולון יא הורס שכמותך

danistar

New member
מיאווו אחד גדול LOL ../images/Emo108.gif

תשמע חתולון אם אתה לא כותב איזה ספר בסגנון תפואיות .. חבל על הכל . הסיפורים שלך פשוט הורגים אותי מצחוק ואצלי בטן ( כמו אצלכם החתוליים ) זה דבר רגיש ..

לא הייתי מתחלפת איתך בעבור שום הון

שבעולם................ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, ועוד ניפנפת אותו.............. והם בטח חשבו שהוא אומר להם שלום.................. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחח גנובי מיאווווווו

שלפת את הקטן שלך ניפנפת בכלי שלך אעעעעעעעעעעעעעע חחחחחחחחחח לקטן הזה אתה קורא כלי
חחחחחחחחחח וכולם הציצו לך נע נע נע אני מתה על הסיפורים שלך חתולון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי........איך לא ראית שזה קיר חד כיווני חחחחחחחחחחחחח חבל שלא צילמו אותך לפיספוסים חחחחח..בחיי היית זוכה שם באיזה רכב גדול!!

חן (*_*)

New member
חחחחחחחחחחח....... ענק../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אחה"צ טובים. באתי כרגע מהעבודה בקריז, ונפלתי על הסיפור שלך. ענקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחח.................... לא יכולה להפסיק לצחוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חתולון*

New member
../images/Emo51.gif לכל המגיבים בשרשור

ראו זאת כאילו הגבתי לכל אחד באופן אישי ובינתיים מקפיץ למי שלא ראה חחחחחחחחחחח בוזגלו????

לחתול זה בישבילך

בסד לחתולון זה בשבילך מצאתי את זה והיתי חיבת להביא לך , לא ליפגע הכול בצחוק , עליזה

חתולון*

New member
../images/Emo51.gif לאמא של.....

להיפגע???? חלילה ואני רוצה לומר לך שהכי הרבה השתנתי בעולם בצרפת ותודה על המפה

למעלה