תחנת אל-על בבנגקוק

lbendror

New member
תחנת אל-על בבנגקוק

הבנתי שהשכר הוא לפי שעה. מישהו יודע כמה בדיוק מקבלים שם לשעה? למרות שהבנתי שהשכר ההמוצע הוא 2000 דולר בחודש. ומה לגבי השכר דירה? כמה זה עולה בחודש? . לגבי הטיסות... רציתי לדעת אם יש לכל הקרבה הראשונה שלי כרטיסי טיסה חופשי חופשי לאן שהם רוצים ומתי שהם רוצים או שזה רק אלי ופעם בשנה?. ומה איתי בתור עובד אני טס חינם חינם מתי שבא לי? תודה לכולם.

sky147

New member
הטבות וכרטיסים

קודם כל לך מגיע אחרי כמה סוגים של כרטיסים. כרטיס חינם (רק מיסי נמל), כרטיס 10% מהמחיר הרגיל. אלו הם כרטיסים על בסיס מקום פנוי. יש עוד כרטיס 50% מהמחיר - הוא מקום בטוח. אז בעקרון אתה טס חינם. לגבי מתי, זה תלוי בימי החופש שלך. לגבי משפחה, קרבה ראשונה בלבד זכאים ל15% הנחה, מתי שבא להם.

קרמיט74

New member
בנגקוק

השכר הוא בערך 1700 דולר לחודש, תלוי כמה עובדים, תלוי בעונה, תלוי אם נוסעים לתגבר בתחנות אחרות. שכ"ד תלוי במיקום. אני גרתי במרכז העיר, עלה לי בערך 300-340 דולר. כרטיסים: אתה מקבל ללפי מה שענו לך לפני. אחים יכולים לקבל הנחה של 15% (מנסיון זה לא שווה ליעדים שיש אליהם דילים דרך סוכניות). הורים יכולים 50% זה כרטיס מקום בטוח בלי הגבלת כרטיסים. אתה מקבל כרטיס חינם אחד וכרטיס 90% פעם בשנה (לפעמים נותנים יותר מאחד של 90%), רק אחרי שעבדת חצי שנה מלאה. תחנה מאוד מומלצת.

למעלה