תחנות רכבת...

מצב
הנושא נעול.

Shark Alarm

New member
תחנות רכבת... ../images/Emo18.gif

תחנות רכבת...

שמתי לב בנסיעתי הרבה בצירי איילון (לאו דווקא ברכבת) שיש תחנת רכבת "תל ברוך" כמובן שהרכבת לא עוצרת שם.. האם פעם עצרו בה רכבות
כי לא סתם היו שמים שם מבנה שכתוב עליו "תחנת תל ברוך". אם כן, איפה היו עולים, אין מקום לזוז שם, ואיך היתה דרך הגישה לשם
האם יש עוד תחנות כאלה (שבאצע הציר ונסגרו
) אני יודע על זכרון יעקב, לא
תודה..

Shark Alarm

New member
וכמובן ששכחתי משהו.. ../images/Emo18.gif

תחנות רכבת...

שמתי לב בנסיעתי הרבה בצירי איילון (לאו דווקא ברכבת) שיש תחנת רכבת "תל ברוך" כמובן שהרכבת לא עוצרת שם.. האם פעם עצרו בה רכבות
כי לא סתם היו שמים שם מבנה שכתוב עליו "תחנת תל ברוך". אם כן, איפה היו עולים, אין מקום לזוז שם, ואיך היתה דרך הגישה לשם
תודה..
וכמובן ששכחתי משהו..

שזה פידבק לכל העוסקים במלאכה כאן, בפורום, באתר הפורום ובאתר מדשות הרכבת
אמנם רשום שהאתר יצא לחופשה, אבל הוא עדיין מתקדם
קבלו ח"ח רציני

omer landau

New member
מצטרף לחיזוק החיובי../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

וכמובן ששכחתי משהו..

שזה פידבק לכל העוסקים במלאכה כאן, בפורום, באתר הפורום ובאתר מדשות הרכבת
אמנם רשום שהאתר יצא לחופשה, אבל הוא עדיין מתקדם
קבלו ח"ח רציני
מצטרף לחיזוק החיובי

לגבי תחנת תל ברוך אין לי מושג בעניין אבל אשמח לדעת פרטים

fireman

New member
עומר, תציץ בפתוז

מצטרף לחיזוק החיובי

לגבי תחנת תל ברוך אין לי מושג בעניין אבל אשמח לדעת פרטים
עומר, תציץ בפתוז
תראה כמה פעמים קראו את הכתבה שלך על הנסיעות חינם לחיילים.... מה שהפרסום בפורום מתגייסים עושה

omer landau

New member
כן ראיתי ../images/Emo13.gif

עומר, תציץ בפתוז
תראה כמה פעמים קראו את הכתבה שלך על הנסיעות חינם לחיילים.... מה שהפרסום בפורום מתגייסים עושה
כן ראיתי

וגם ראיתי שהוספת אליו קובץ...תודה פורום מתגייסים פורום ממש נחמד אני קורא שם הודעות מידי פעם אבל בנתיים לא כותב הרבה כי אין לי מה להגיד אבל בעתיד אולי שהפורום יהיה יותר משמעותי עשו בשכל שלא הגבילו את החיילים בנסיעות ברכבת (אם יש תמונה שנמצאת בפורום או באחת הגלריות של הפורום אז יש אפשרות להעלות אותה לפתוז???)

fireman

New member
ניתן לקשר לכל תמונה שנמצאת

כן ראיתי

וגם ראיתי שהוספת אליו קובץ...תודה פורום מתגייסים פורום ממש נחמד אני קורא שם הודעות מידי פעם אבל בנתיים לא כותב הרבה כי אין לי מה להגיד אבל בעתיד אולי שהפורום יהיה יותר משמעותי עשו בשכל שלא הגבילו את החיילים בנסיעות ברכבת (אם יש תמונה שנמצאת בפורום או באחת הגלריות של הפורום אז יש אפשרות להעלות אותה לפתוז???)
במאגר אינטרנטי כלשהו.... אם יש לך אפילו שטח אחסון באינטרנט אתה יכול להעלות אלין תמונה ולקשר אותה לפתוז

omer landau

New member
כן לזה התכוונתי....

במאגר אינטרנטי כלשהו.... אם יש לך אפילו שטח אחסון באינטרנט אתה יכול להעלות אלין תמונה ולקשר אותה לפתוז
כן לזה התכוונתי....
המתכונת של האתר תישאר כך עוד הרבה זמן?? האם אפשר יהיה להוסיף דפי אינטרנט שיכללו תמונות ותרשימים מסויימים בצורה יפה ומסודרת לא רק לכתבות אולי אפשר לעשות כמה פינות מיוחדות שקשורות לרכבת מאמר מתקשר לבד למבזקים בצד ימין??? או שאתה עשית את זה איכשהו? אני פשוט מנסה להבין איך האתר בנוי

fireman

New member
הכל אפשרי....כמו שכתבתי בעבר

כן לזה התכוונתי....
המתכונת של האתר תישאר כך עוד הרבה זמן?? האם אפשר יהיה להוסיף דפי אינטרנט שיכללו תמונות ותרשימים מסויימים בצורה יפה ומסודרת לא רק לכתבות אולי אפשר לעשות כמה פינות מיוחדות שקשורות לרכבת מאמר מתקשר לבד למבזקים בצד ימין??? או שאתה עשית את זה איכשהו? אני פשוט מנסה להבין איך האתר בנוי
הכל אפשרי....כמו שכתבתי בעבר
מבחינת הדינמיקה של האתר הכל פתוח, הכל אפשרי והשמים הם הגבול תבואו עם רעיונות ספציפיים, בקשות ספציפיות ומוסברות והכל ייעשה.

ה דרומי

New member
רבות דובר ונכתב תל ברוך ת.תיפעולת ב

תחנות רכבת...

תודה..
בלבד.

Shark Alarm

New member
ולגבי תחנות נוספות ../images/Emo18.gif

בלבד.
ולגבי תחנות נוספות

שפזורות על הקו כמו תחנת זכרון יעקב וחברותיה (אם יש) ומה עושים בתחנה התפעולית
ולמה צריך להקים תחנה מיוחדת בשביל תפעול
(גם לא נראה שיש שם משהו לתפעול) אי אפשר לעשות את זה בתחנת קצה, או לשלב אותה בתחנת נוסעים

זכרון יעקב היתה תחנת נוסעים פעילה

ולגבי תחנות נוספות

(גם לא נראה שיש שם משהו לתפעול) אי אפשר לעשות את זה בתחנת קצה, או לשלב אותה בתחנת נוסעים
עד לשנת 97'. עצרו בה, בד"כ, 4 רכבות ביום. 2 מחיפה לת"א ו-2 מת"א לחיפה. (החלטתי לתת לתחנה שם חדש : זכרון יענקלה לאן....). תחנות נוספות שבעבר הקרוב היו פעילות : כפר-ויתקין. כנ"ל 4 רכבות ביום. תחנת שבי-ציון, בוסתן-הגליל, חצרות-יסף, חדרה מזרח (אם כי היא חריגה תרי משמע. גם לא על הציר ת"א - נהריה, גם היתה פעילה עד שנת 68' ולא עד 97' (או אפילו 2001 או 2002 כמו חצרות יסף).

שי חלצי

New member
מדוע הפסיקו את עצירת הרכבות

עד לשנת 97'. עצרו בה, בד"כ, 4 רכבות ביום. 2 מחיפה לת"א ו-2 מת"א לחיפה. (החלטתי לתת לתחנה שם חדש : זכרון יענקלה לאן....). תחנות נוספות שבעבר הקרוב היו פעילות : כפר-ויתקין. כנ"ל 4 רכבות ביום. תחנת שבי-ציון, בוסתן-הגליל, חצרות-יסף, חדרה מזרח (אם כי היא חריגה תרי משמע. גם לא על הציר ת"א - נהריה, גם היתה פעילה עד שנת 68' ולא עד 97' (או אפילו 2001 או 2002 כמו חצרות יסף).
בתחנות אלו? דווקא חבל, היישובים האלה היו יכולים לפרוח כמו בנימינה, לא? אם היו בונים בתים מסביב לתחנה.

לפי מה שידוע לי לגבי זכרון יעקב

בתחנות אלו? דווקא חבל, היישובים האלה היו יכולים לפרוח כמו בנימינה, לא? אם היו בונים בתים מסביב לתחנה.
לפי מה שידוע לי לגבי זכרון יעקב
התחנה מאוד רחוקה מהעיר עצמה ולכן לא היתה פופולארית ולא הרבה אנשים היו מגיעים וזה לא השתלם להחזיק אותה יותר. זה לפחות מה שאני שמעתי.

לגבי הסיבה להפסקת העצירות

ב-4 התחנות שבי ציון, בוסתן הגליל, זכרון יעקב וכפר ויתקין, הרי שהיתה פה "הביצה והתרנגולת". היו מעט מאוד עצירות רכבת ובגלל זה מיעוט נוסעים. מה שכן, ליד כל הישובים הללו ישנן תחנות פעילות עם הרבה מאוד נוסעים. כפר ויתקין זה בדיוק אמצע הדרך בין תחנות חדרה (מערב) ונתניה. זכרון זה בדיוק 7 דקות נסיעה באוטו מתחנת בנימינה. שבי ציון זה פחות מ-5 דקות במכונית מנהריה ובוסתן הגליל לא רחוקה מעכו. אני יודע שיש המון, ממש הרבה מאוד זכרונים שנוסעים ברכבת לת"א ומקצתם גם לחיפה. הם פשוט לוקחים את מכוניתם (או מונית) ונוסעים לתחנת בנימינה שנמצאת פחות מ-10 דקות נסיעה מביתם. המון עושים זאת ומגיעים לבנימינה ובגלל זה יש שם 2 חניוני ענק שמלאים כבר לפני 9 בבוקר. צריך לראות בכדי להאמין. הביקוש לתחנת בנימינה הוא עצום, וזה למרות שלפני 3 או 4 שנים הוסיפו תחנה בפרדס-חנה (פ"ח - קיסריה) שהורידה חלק מכמות הנוסעים בבנימינה. שכן לפני פתיחתה תושבי קיסריה ובעיקר פרדס-חנה היו נוסעים לבנימינה כדי לקחת רכבת.

Shark Alarm

New member
מה לגבי תחנת "באר יעקב" ../images/Emo18.gif

ב-4 התחנות שבי ציון, בוסתן הגליל, זכרון יעקב וכפר ויתקין, הרי שהיתה פה "הביצה והתרנגולת". היו מעט מאוד עצירות רכבת ובגלל זה מיעוט נוסעים. מה שכן, ליד כל הישובים הללו ישנן תחנות פעילות עם הרבה מאוד נוסעים. כפר ויתקין זה בדיוק אמצע הדרך בין תחנות חדרה (מערב) ונתניה. זכרון זה בדיוק 7 דקות נסיעה באוטו מתחנת בנימינה. שבי ציון זה פחות מ-5 דקות במכונית מנהריה ובוסתן הגליל לא רחוקה מעכו. אני יודע שיש המון, ממש הרבה מאוד זכרונים שנוסעים ברכבת לת"א ומקצתם גם לחיפה. הם פשוט לוקחים את מכוניתם (או מונית) ונוסעים לתחנת בנימינה שנמצאת פחות מ-10 דקות נסיעה מביתם. המון עושים זאת ומגיעים לבנימינה ובגלל זה יש שם 2 חניוני ענק שמלאים כבר לפני 9 בבוקר. צריך לראות בכדי להאמין. הביקוש לתחנת בנימינה הוא עצום, וזה למרות שלפני 3 או 4 שנים הוסיפו תחנה בפרדס-חנה (פ"ח - קיסריה) שהורידה חלק מכמות הנוסעים בבנימינה. שכן לפני פתיחתה תושבי קיסריה ובעיקר פרדס-חנה היו נוסעים לבנימינה כדי לקחת רכבת.
מה לגבי תחנת "באר יעקב"

מה הסטטיסטיקות לגביה
האם יבטלו אותה גם
אני אור את זה כי אני יודע שהתחנה הזו, היא אחת התחנות שעדיין לא חודשה לבי שיטת הכרטוס החדשה... האם יש עוד תחנות כאלה
ואם כן, למה בהנהלת הרכבת מחכים
תודה על הסבלנות של כולם לענות על השאלות

אורי404

New member
ליד חדרה מזרח יש את מפעל "גרנות"

ליד חדרה מזרח יש את מפעל "גרנות"
בשבת האחרונה הייתי ליד וראיתי קרונות משא שם שחונים במפעל.

nitsansh

New member
תחנה תפעולית

ולגבי תחנות נוספות

תחנה תפעולית
משמשת לעצירת רכבת כדי לתת לרכבת אחרת לעבור.

Shark Alarm

New member
חניית הרכבות בלילות.. ../images/Emo18.gif

תחנות רכבת...

תודה..
חניית הרכבות בלילות..

נזכרתי בעוד שאלה... איפה חונות הרכבות בלילות
בסופ"שים
בחגים
האם בתחנות הקצה או אולי בתחנת ת"א דרום (זה מה ששמעתי ממשהו פעם) 10X

tzvika pick

New member
רכבות חונות במוסכי הרכבת, בעיקר

חניית הרכבות בלילות..

נזכרתי בעוד שאלה... איפה חונות הרכבות בלילות
בסופ"שים
בחגים
האם בתחנות הקצה או אולי בתחנת ת"א דרום (זה מה ששמעתי ממשהו פעם) 10X
רכבות חונות במוסכי הרכבת, בעיקר
בלוד וחיפה. מדי פעם אפשר לראות גם מערך קרונות ישנים ללא קטר חונה בתחנת ת"א דרום, אבל לדעתי בעייתי מאוד להשאיר כך מערך קרונות ללא אבטחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה