תחנות רדיו באמריקה אומרות: ג'. קיד לדאלאס

לוקחים גם לוקחים

מיאמי היה מקרי? אם כבר אז אליפות לא לוקחים במקרה. זה לא כמו בארץ שזה משחק אחד וזהו, זה סדרת משחקים. וזה לא סגל שהורכב באמצע העונה, כי רק התווסף שחקן אחד(רלוונטי) וגם ככה דאלאס כבר התרגלה לשחק בלי האריס כי הוא פצוע, ולא תהיה לקיד בעיה להסתגל לדאלאס ואני לא רואה שום סיבה שדאלאס לא תוכל להסתגל לקיד.

Or Amit

New member
לפי יאהו

שני טריידים (נפרדים) בין דאלאס לניו ג'רזי: 1. קיד+מאליק אלן לדאלאס עבור סטאקהאוס, ג'ורג', דיופ, אייגר, דווין האריס, בחירות דראפט סיבוב ראשון ב2008 ו-2010 ושלושה מיליון דולר. הנטס הולכים לעשות ביי-אאוט לסטאק שיחתום מחדש בדאלאס. המהלך מפנה לדאלאס מקום בהרכב הראשון ומשאיר את הנטס עם שחקן אחד "מיותר" 2. השחקן הזה הוא אנטואן רייט שנשלח לדאלאס תמורת בחירת סיבוב שני עתידית. סה"כ אפשר לסכם את זה ככה: ג'ייסון קיד+מאליק אלן+אנטואן רייט עבור ג'ורג', דיופ, אייגר, דווין האריס, שתי בחירות סיבוב ראשון, בחירת סיבוב שני ושלושה מיליון דולר. סה"כ המהלך מפנה לג'רזי 13 מיליון דולר מתקרת השכר בסוף העונה (+ 5 מיליון של החוזים של דיופ וג'ורג') ובנוסף הם מקבלים 3 מיליון דולר. אגב, לנטס יש עוד 15 מיליון דולר שמתפנים להם בסוף השנה מתקרת השכר. סה"כ בסוף השנה יהיה להם חוזה מובטח להאריס, אייגר, קארטר, ג'פרסון, ג'וש בון, מרכוס וויליאמס ושון וויליאמס ובערך 20 מיליון דולר פנויים מתחת לתקרת השכר

כרגע הטרייד בהולד

לדווין ג'ורג' יש סעיף בחוזה שמאפשר לו להטיל וטו על כל טרייד שהוא מעורב בו, ולפי הדיווחים הוא עשה זאת, ולכן כרגע הטרייד לא יצא לפועל עדיין. בנטס כבר מדברים על קיד בלשון עבר, בדאלאס קיובן לא אופטימי (אבל זה אחרי שבועות שהוא הכחיש שיש בכלל שיחות).

ודווין ג'ורג' נותן למאבריקס בשנית עם משחק ענק

0 נקודות, 0 מ11 מהשדה, 0 מ4 לשלוש, ואפילו 0 מ2 מהעונשין. עדיף לחלוטין על קיד.

Puskas

New member
סתם שאלה קטנה..

אם אני זוכר נכון אז דיברו כבר מזמן על האפשרות שקיד יילך למאבס אבל אז טענו שהנטס רוצים לכלול את האריס בטרייד.. עכשיו אני זוכר שקיובן אמר שאין שום סיכוי שבעולם שהוא מוותר על האריס... מה גרם לשינוי הפתאומי?

NOWITZKI12

New member
אני יודע

המטומטם הזה אמר באתר של דאלאס, שהקבוצה הזאת מאכזבת אותו והוא רוצה תוצאות מיידיות...סתום במוח! רוב האוהדים מתנגדים לזה דרך אגב, ודוין ג`ורג` גרם לעסקה להיות בחמישי או מקסימום שישי,. ליותר מידע כנסו לESPN

NOWITZKI12

New member
אם לא מסתכלים על העתיד

תראו איזה קבוצה: קיד נוביצקי דמפיר וסטקהאוס(שיחזור), חוץ מגיבוי לסנטר, זה קבוצה מושלמת

ואם לא עובדים לפי חוקי הפורום

הודעות נעלמות פתאום. למה לא לשרשר? ולמה אתה כותב בסיסמאות? דאלאס לא יגיעו לכלום גם עם קיד, כי הם לא הוסיפו את מה שהיו צריכים, מישהו עם קילר אינסטינקט.

פשוט מאוד

אם יש הודעה שנפתחה בנושא מסויים (כמו למשל הטרייד של קיד לדאלאס), תשרשר את כל ההודעות שלך לשם. לשרשר אתה יודע, עכשיו תשתדל יותר.

אם קיד עובר עד סוף השבוע

הוא יוצא מהאולסטאר, בילאפס נכנב לחמישיה ועוד PG יצטרף לרשימה. כולנו מחזיקים אצבעות לחוזה קלדרון.

yoyo1192

New member
מתי ד.האריס (דאלאס) אמור להחלים מהפציעה?

למישהו יש מושג?

yoyo1192

New member
סקר-האם הטרייד קיד - האריס יעזור לקבוצות?

האם הוא יעזור לנטס ולמאבס? הביעו את דעתכם

Puskas

New member
קבלו טרייד

הטרייד משין אישר וזה טרייד שקורה רק אם קיד בסוף לא עובד ואין טרייד... דאלאס,קליבלנד ודנבר. דאלאס: מקבלת: אריק סנואו (חוזה שנגמר סוף שנה הבאה ויוריד כמעט 7 מ' מהתקרת שכר),אילגאוסקאס (סנטר ראוי!),קניון מרטין, דניאל גיבסון ואלן אייברסון. נותנת: דירק נוביצקי,דוויין האריס,ג'רי סטקהאוס,ג'ייסון טרי,אדי ג'ונס ודיופ. קליבלנד: מקבלת: דירק נוביצקי,צ'אקי אטקינס,החוזה הנגמר של JR סמית' ואת ג'רי סטקהאוס. נותנת: אריק סנואו,דרו גודן,אילגאוסקאס וגיבסון. דנבר: מקבלת: דיופ (חוזה נגמר),אדי ג'ונס (חוזה נגמר),דוויין האריס (סוף סוף רכז!),ג'ייסון טרי ודרו גודן. נותנת: אייברסון,JR סמית',קניון מרטין וצ'אקי אטקינס. מה אומרים?? ולגביי פותח השרשור: טרייד שטוב בעיקר לג'רזי שקיבלה עתיד על חשבון רכז שנגמר כבר בעוד שדאלאס תיהיה בבעיה רצינית עוד עונה-שתיים..

NOWITZKI12

New member
נחמד הטרייד שלך

אבל יש בעיה אחת, דאלאס בחיים לא תשחרר את נוביצקי!!! ולגבי הטרייד האמיתי, דאלאס לחוצה מדי, וזה טעות איומה כל הטרייד, היא רק תפסיד בעתיד הקרוב והרחוק( הדראפטים ו3 מליון!).. ניו ג`רזי רק מרוויחה

טרייד מזוויע לדאלאס

למה שהיא תשחרר 3 מ-4 השחקנים הכי טובים שלה תמורת אייברסון וערמת גרוטאות?

Puskas

New member
למה?

כי קודם כל קניון מרטין ואילגאוסקאס לא גרוטאות בכלל.. ותסלח לי מאוד אבל 5.5 נ"ק+7 רב' ו1.3 בלוקים למשחק זה מספרים של מרקוביץ' ולא של סנטר בNBA..וזה מה שדמפיר הסנטר הפותח שלהם נותן.. זירודנאס נותן 13.5 נ"ק+9.5 רב'+1.7 חסימות..זה סנטר ברמה! קניון מרטין תסלח לי מאוד אמנם לא נותן ת'מספרים של דירק..אבל 14.5 נ"ק+7.3 רב'+2.1 אס'+1.3 חסימות למשחק ממוצע קריירה זה די טוב וממש לא גרוטאה.. אייברסון עובר את המס' של טרי וזה תחליף שיתן סופרסטאר במקום דירק.. גיבסון הוא ילד בן 21 שכבר נותן 11.6 נ"ק+2.6 אס'+חטיפה למשחק..רק בן 21.. אז מה ערימת גרוטאות פה תגיד לי?

למעלה