תחנות רדיו באמריקה אומרות: ג'. קיד לדאלאס

זה פשוט לא יעבוד

קודם כל זה אומר שכל הקבוצה משתנה וזה בחיים לא יתפוס. עכשיו החמישיה האופטימלית שת דאלאס היא דמפיר-נוביצקי-האוורד-טרי-האריס. זה הופך לאילגאוסקס-מרטין-האוורד-גיבסון-אייברסון. אני לא יודע אם צמד הגארדים אייברסון+גיבסון עדיף על האריס+טרי, אבל בטוח שדמפיר+נוביצקי עדיף על Z+מרטין. וזה בלי לזכיר שZ בן 33 ומרטין פצוע כרוני.

אני לא מאמין שאתה מתייחס לזה ברצינות

מילא לפרק קבוצה, מילא להחליף שחקן או שניים כדי להתחזק, או לקבל בחירות דראפט, אבל להחליף את כל הקבוצה? זה לא רק שחקן הפרנצ'ייז (נוביצקי), זה להחליף את כל הפרנצ'ייז. שיעברו גם כבר עיר, ויחליפו קהל, ונסגור עניין. זה ממש לא רציני.

SHNIK

New member
עדכון + שמועות נוספות

מקורות המקורבים לנטס ולמאבס מתעקשים שהדיל לא מת לחלוטין, קראתי בפורומים של הנטס בREALGM (אין מקור מוסמך אז לא חייבים לקחת את זה בודאות) שיש דיבורים על כך שסוכנו של ג'ורג' נמצא כרגע בטיול או משהו וג'ורג' ממתין עד שישוב על מנת להוועץ איתו האם כדאי לו לעבור לנטס או לממש את זכות הוטו, בנוסף מתפרסם שאולי דווקא חוזהו הנגמר של קית' ואן הורן הוא זה שיפתור את הבעיה. ולשמועות הנוספות : כריס וואלאס מתעקש כנראה "לזכות" בתואר הGM הגרוע בהיסטוריה, השמועה האחרונה (וסלחו לי אבל אני ממש לא מתפלא) : מייק מילר לנטס, נכבאר ומגלור לגריזליס, דבר שעשוי להתממש לטעמי רק אם המידע על כך שהטרייד של VC בתמורה לJO לא מת נכון (כי למילר, VC וג'פרסון אין מקום בקבוצה אחת....) שניק.

SHNIK

New member
במחשבה נוספת

הטרייד של מילר עבור נחבאר ומגלור לא כזה גרוע, לנבחאר ומגלור שני חוזים מסתיימים בסכום נצבר של 6.5 מיליון, אבל עדיין התחושה שלי היא שעבור כח עולה כמו מילר אפשר להשיג יותר... שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ועוד שמועות

הנהלת הליגה נוטה לא לשחרר את קובי ממשחק האולסטאר מהחשש שאולסטאר בלי קובי יפגע מאוד בשיווק של הארוע. מנגד, פיל ג'קסון מאוד ישמח אם קובי לא ישחק באולסטאר ויתן לזרת הכואבת שלו כמה ימי מנוחה. כיוון שדיופ אמור לעבור לנטס בדאלאס מתחילים לחפש סנטר מחליף, אחד השמות שעלו הוא קורט תומאס והקבוצה כבר פנתה לדאלס בנושא. לברון מאוד מאוכזב מכך שבקליבלנד לא עושים שום צעד משמעותי לחיזוק הקבוצה ורמז שכדאי מאוד שההנהלה תעשה צעד משמעותי או שהוא ישקול את עתידו בקבוצה. בגולדן סטייט מופתעים, כריס וובר לא בכושר משחק (מתי הוא היה???) וצופים שיקח לו לפחות עוד שבועיים להיכנס לעניינים. שאקיל צפוי לשחק את משחק הבכורה שלו במדי הסאנס בשבוע הבא נגד....הלייקרס. האמת שלא הייתי רוצה להיות במקומו של פאו במשחק הזה

נוטה שמוטה

יש מצב שהוא עובר ניתוח בקרוב באצבע, או שזה ספין כדי שינוח? בכל אופן, הוא לא מתכוון לשחק, נראה איך יכריחו אותו! גם הטרייד לא בטוח קורה וובר, כדאי לגולדן סטייט לקוות שייקח לו יותר זמן להכנס לכושר. עם כל האהבה שלי אליו...

tristan79

New member
עדכון נוסף לעסקת קיד לדאלאס

חלק מחרושת השמועות סביב העסקה הזו ציינה כי יתכן שג'רי סטקהאוס יכלל בחבילה שתועבר לניו ג'רזי רק על מנת לקבל שם ביי-אאוט ולחתום מחדש בדאלאס בתום תקופת הצינון הדרושה של 30 יום. מסתבר שאם קיים הסכם מראש שכזה בין סטקהאוס למאבריקס הוא נוגד את חוקי הליגה ויתכן כי הנהלת ה NBA, אם יתברר בבדיקה שהם עורכים כי אכן קיים הסכם שכזה, תאסור את ההחתמה מחדש של סטקהאוס במאבריקס. אם זה אכן המצב אז זה מכשול רציני בפני העסקה - בדאלאס לא מתכוונים לבצע את הטרייד בלי האמונה כי סטקהאוס יחזור אליהם לפני הפלייאוף.

למעלה