תחנות מקודדות ב HOT BIRD

תחנות מקודדות ב HOT BIRD

שלום חברים אני חדש בפורום. אתמול התקינו לי צלחת המכוונת ל - HOT BIRD וקיבלתי גם ממיר APEX. לצערי הרב הרבה תחנות מקודדות איני מצליח לראות למרות שהטכנאי הבטיח שהממיר יפתח את מרביתן. אני מבקש עזרה: כיצד ניתן לפתוח תכנות מקודדות ביוונית (חבילות ערוצים של ETO ו - MEDNET), בספרדית (חבילת הערוצים של TVE), הפולנים (CYPRA+) וכל מה שניתן לפתוח. תודה לכל מי שמייעץ, עוזר ומכוון. בברכה,

clok

New member
hotbird

אולי רק בפולנית למרות שהקודים משתנים כמעת כל יום ביוונית--בספרדית תשכחי מיזה-המתקין שלך טירן ומגזימן

אים הטכנאי היבטיח אז למה אתה

לא פונה לטכנאי . אלה לפורום . הרי הוא הביטח לך לא ? תיתבע אותו

SATMOTI

New member
קרמר אתה צודק.אם הוא מבקש עזרה

אז למה הוא לא פנה למתקין. אם הוא רוצה עזרה אז שיגיד מי התקין לו

עזרה

שלום חברים כפי שכתבתי אני חדש בתחום ולכן אני שואל שאלות. אני מופתע מ"קבלת הפנים" הלא נעימה שאתם עורכים כאן: אני מצפה שאם אדם שואל שאלה אזי מי שיש לו הידע הזה יענה ולא יגיד לי לחוזר לטכנאי. שאלתי שאלות פשוטות: האם ניתן להשיג את הקודים והאם יש סיכוי לראות תחנות מקודות ביוונית, ספרדית וצרפתית. אשמח אם בכל זאת יש מישהו מקצועי, שבקי בתחום ולא טירון והדיוט (הכוונה למישהו שאינו בקי בתחום מקצועי כלשהו) ויכוון אותי לתשובות. מודה לאלה שכן מוכנים להשיב תשובות מקצועיות ולא ציניות, כי כך אני רגיל בפורומים אחרים!! בברכה

אחי אין ארוחות חינם . אין קודים

ולא ניתן ליראות בחינם תחנות מוצפנות . לכן הטכנאי לא היצליח לתת לך תחנות . כל נושא הקודים סתם בלוף שעובד כמה שעות ונעלם . ומיד צריך לרוץ להחליף קודים שניים יותר מסובכים . תיחדש

תגובה

המתקין הוא בחור צעיר ערבי מחיפה, שהגיע אליי דרך מכר משותף. עכישו, מה זה רלבנטי לשאלתיי? אם יש לך דרך לעזור אודה לך מראש ואשמח על עזרתך. בברכה ובתקווה לקבל סוף סוף עזרה אמיתית והכוונה ולא רק "תפנה למתקין". את זה אני יודע לעשות בלי העיצות החכמות של החברים פה....... בברכה

תודה מראש על עזרתך

המתקין הוא בחור צעיר ערבי מחיפה, שהגיע אליי דרך מכר משותף. עכישו, מה זה רלבנטי לשאלתיי? אם יש לך דרך לעזור אודה לך מראש ואשמח על עזרתך. בברכה ובתקווה לקבל סוף סוף עזרה אמיתית והכוונה ולא רק "תפנה למתקין". את זה אני יודע לעשות בלי העיצות החכמות של החברים פה....... בברכה

רוני . קרא היום לא ניתן ליקלוט

יותר תחנות מקודדות . התחנות לא פרירות . הם נעלו טוב את הערוצים ולא ניתן ליפרוץ .נישאר כמה ערוצים צרפתיים שגם מחליפים כל שבוע קודים והקודים האחרונים מאוד מסובכים . בקיצור ניתןליראו רק FAT איזה דגם ממיר נתן לך

clok

New member
../images/Emo110.gifרוני-קודים לפולניות--זה זמני

Polsat ID 71 01 Key 0 MR B8 09 1B FB 46 28 5F E6 184 009 027 251 070 040 095 230 Key 1 MR 3F 8C D6 92 61 93 8D 9D 063 140 214 146 097 147 141 157 בהצלחה-רוני

Odeda1

New member
קליטה מלווינים

היי רוני אני רוצה להגיד לך שלי יש צלחות ללווינים עמוס,ניילסאט והוטבירד ואני מאד מאד נהנה.כמובן שזה גם תלוי מה כל אחד אוהב לראות.לדוגמא ערוץ MBC2 בניילסאט הוא ערוץ מעולה שאגב משודר חינם ולוקח לדעתי את ערוצי YES1 YES2 YES3 YES4 ביחד בכיס הקטן. יש גם ערוצים מוצפנים שעדיין ניתן לפתוח מאד נחמדים. התגובה של קרמר היא תגובה קבועה לכל מי שמנסה להיכנס לעולם הלווינים.מה שהוא אומר לך הוא אומר לכולם.תגובה תמוהה מאד לדעתי במיוחד לאור העובדה שהוא עובד בתחום הזה. אתה מוזמן להתקשר ביי

תודה

תודה על התייחסותך ועל פנייתך אשמח להיות עמך בקשר רק תציין איך (טלפון, אי מייל וכו') בברכה

Odeda1

New member
רוני, אני אותו אחד ששלח לך מסר

בפרטי עם טלפון. ביי

מי שחובב לווינים . יש לו מה ליראות

בעולם הלווינים . זה כמו חובב חיות שמכניס תוכי הבייתה ונהנה מהרעש של התוכי . אבל כמה אנשים יש תוכים . אני מיתפרנס מאנשים רגילים שמחפשים תחליף לכבלים או יס . להם לא מתאים צלחות ולראייה כימעט ואין על הגגות צלחות במיגזר היהודי . במגזר הערבי יש מאות של צלחות כי בערבית יש מה ליראות חינם מאות תחנות . לכן אני עונה כך אנשים מחפשים אנגלית ספרוט . לתת לו לוויין ניל, ולגיד פו יש ערוץ סרטים וליפעמים יש גם כדורגל . זה כמו שתימכור רכב יקר . ותגי ללקוח שבירידות הוא נוסע מהר ללא דלק . זה לא מיסחרי ולא ניתן ליתפרנס מיזה

למעלה