תחנות הרדיו

tutit123

New member
תחנות הרדיו

לא יודע אם שמתם לב אבל יש כאן שתי תחנות רדיו שיעברו מתיחת פנים חדשה רדיו תל אביב ורדיו99FM כיום רדיו תלאביב משדר אחלה של מוסיקה עם עריכה מצוינת של מוסיקה ובקרוב תוכנית רוק עם יואב קוטנר, מקווה שזה רק ימשיך כך תוכניות מוסיקה בעריכה מצינת ולא ברברת רדיו נוסףשמשדר רק מוסיקה הוא 99FM שבעוד מספר חודשים לאחר האישור הסופי יצא לדרך חדשה ,אבל עד לדרך החדשה רצוי קצתלגוןן במוסיקה ,העריכה נשמעת כמו גלגל"צ לעניים. לשנות אתהמוסיקה ליותר מוסיקה של צעיריםאו מוסיקה שהיא יותר קלאסיתרוק קלאסי או משהו כזה.

לא ברורות לי כל "מתיחות הפנים" האלה

שגורמות לתחנות להשמע כמו חיקוי זול ולא מוצלח של גלגלצ. גלגלצ יש אחת, ואני חושב שזה מספיק. מה עם תכניות מלל? מה עם קונספטים מיוחדים ושונים? למה ללכת בדרך הקלה? חבל מאוד.

mbarak2

New member
אף פעם לא יהיו פה מרוצים התחנות הרדיו...

מעניין שכל תחנה שמשדרת כאן מוסיקה, כמו 99FM "זוכה" לגל של קיטונות, קריאות גנאי ואיך לא...ישר משווים אותה לגלגלצ. זה הפך פה לנורמה שגלגלצ הפכה למוקצית וכל תחנה אחרת לחקיינית שלה. אולי תרדו כבר מזה? אני מקשיב הרבה מאוד לתחנות פופ בריטיות, גרמניות וצרפתיות, תאמינו לי, הן פחות טובות מהשתיים הללו המוזכרות פה. גם שם, אותם שירים, רפרטואר צר ו...ים של פירסומות בנוסף לכל מיני הודעות של השדרנים עצמם בין השירים כשאין פירסומות. בעיקר מתחנות פופ מגרמניה שם המלל הוא בלתי נשלט. אינני מדבר על תחנה אחת אלא על רובן. אז, תפסיקו לקטר. בכול מקום אחר זה אותו הדבר. אפילו בארצות הברית זה קטסטרופה. לרוב אותם שירים כמו פה בארץ. רק להבהיר, אני מתכוון לתחנות פופ ולא נישות. הבעיה כאן בארץ היא שיש מחסור בתחנות להיטים והמעטות שקיימות זו תעודת עניות לתקשורת הישראלית.

איך אתה בכלל מסוגל להשוות?...

כנראה שאתה מאזין לתחנות הלהיטים הלא נכונות. אשמח לתת לך כמה קישורים לתחנות מוזיקה סופר-מקצועיות כדי ש"תראה עולם" כמו שצריך ותבין עד כמה אנחנו מאחור.

mbarak2

New member
יניב...

נתת לי בעבר קישורים של כמה תחנות שאכן מעולות הן. יש לך עוד כמה תחנות שהן להיטים? תמיד אשמח לקבל עוד... תודה.

כשאין ציור שיר גם התחת יחשב לזמיר

זאת היא גלגלצ אפילו שלא נעים לך לשמוע שהיא מוקצית. שלא מין הסתם היא תחנה ארצית מה שאומר הכי מואזנת בארץ, מעט פרסומות, ותיקה, מצליחה בגלל העדר תחרות, והעדר תחרות הוגנת. גלגלצ ממשיכה לעשות עוול לאומנים בישראל יום ביומו מבלי לחשוב פעמיים. כל כך הרבה זמרים ישראלים לא מקבלים במה בתחנה הצהלית ומאידך להקה כמו בלאק אייד פיז הם ישדרו חמש עשרה פעמים ביום, לא יקרה כלום אם ישדרו רק עשר פעמים ויכניסו חמישה ישראלים נוספים שבאמת שווים זאת דוגמא קטנה. אין ספק שמי שמבין במוזיקה ועוקב מבין גם שגלגלצ היא תחנת רדיו שבוחרת את המוזיקה שלה גם בגלל אינטרסים שונים באופן קיצוני שלא קשורים במוזיקה נטו. ישנם זמרים שלא משנה איזה שיר הם יוציאו לרדיו אין מצב שגלגלצ ינגן אותם. מצד שני ישנם גם זמרים שיוציאו שירים שהם זוועת עולם וגלגלצ תשדר אותם אפילו שהשדרן והמאזין יתחננו בליבם שהשיר כבר יעבור. כל זמר צרוד לבן עם גיטרה ניכנס ישר לפלייליסט(זה קול) ומאידך המון הפקות טובות לא מקבלות בכלל צאנס ולאו דוקא מזרחית. אז אולי הביקורות לא מוצאת חן בעיני חלק מהקוראים אבל זה מה יש וביקורת זה תמיד דבר טוב.

chepia

New member
מישהו יודע איך יראה הלוח המשדרים החדש של

רדיו תל אביב

למעלה