תחנה הבאה באר שבע...

תחנה הבאה באר שבע...

תחנ הבאה באר שבע/ת.א הוא עלה במדרגות. היה חם בחוץ. הוא הרגיש את הלב שלו מעלה את הקצב, הוא לא ידע אם זה בגלל הטיפוס במדרגות או מהתרגשות. הוא ידע שהיא מחכה לו. השבוע בקושי עבר לו, הוא לא הפסיק לחשוב עליה אפילו לא לרגע. הם מדברים בטלפון פעמיים ביום לפעמים אפילו שלוש אבל זה לא מספיק. דיבור בטלפון זה לא זה, זה פשוט לא אותו דבר. כשהניח את רגלו בקומה השלישית עצר לרגע וסידר את שערו. שלוש דפיקות בדלת. לא עברו חמש שניות והדלת נפתחה. והיא עמדה בפתח. הלב החסיר פעימה שעיניהם נפגשו. אור השמש נחת ברכות על זיו פניה, הדגיש את עורה הלבן והחלק. "כמו מלאך" חשב לעצמו. היא לבשה גופיית פיג'מה בלי חזיה. שיערה היה אסוף בעזרת קליפס כחול. היא לבשה בוקסר שחורות עם פטריות כתומות. "הבוקסר שלי.." חשב לעצמו. הוא לא באמת רצה אותם. "הם נראים עליה יותר טוב" חשב לעצמו. הוא צדק. הבוקסר הבליטו את התחת הסקסי שלה מעוגל וחטוב. הבטן השטוחה שלה ביצבצה אל מול פניו והוא רצה רק להניח את ידו שם ולהרגיש את חום גופה. הוא פסע פנימה לתוך הדירה. הניח את התרמיל בצד וכרך את ידו הימנית סביב מותניה. את יד שמאל העביר על פניה תוך כדי ליטוף. הלב שלו עדיין דפק כשעמדו שם וחיבקו אחד את השני. אט אט שפתותיהם נפגשו והוא הרגיש אותה, רכה ועדינה עם טעם מתוק של עוד. הלשונות שלהם התגופפו אחת עם השניה כאילו שיחקו תופסת. הנשיקה הפכה ליותר ויותר לוהטת. לבסוף, תפס עם שפתיו את שפתיה ונשק לה על הלחי, נשף על אוזנה ולחש לה:"התגעגתי אלייך נם-נם." היא ענתה לו "גם אני התגעגתי אלייך מתוק שלי." היא הרגישה איך הזין שלו מזדקר. עוד חיבוק, הפעם חזק יותר. הוא אחז את ידה ומשך אותה לעבר חדר השינה. "נם נם!" צעקה. "לבריאות" הוא ענה לה. הם עמדו בחדר השינה. שום דבר לא השתנה חשב לעצמו. הכל נראה אותו דבר. דמבו שכב על הכרית בנחת במבט עצוב. דפים מפוזרים על שולחן העבודה. על הכורסא בגדים מקופלים ברשלנות. כל זה לא עניין אותו כרגע. שוב, הצמיד אותה אליו ונשק לה. יד שמאל שלו עברה על כל גופה. ליטף את שדיה ועבר אל האגן. בידו הימנית הוריד לה את הקליפס ונתן לשערה להתפזר. היא העבירה את ידה על שערו החלק ובילגנה אותו. "מותר לי?" שאלה. "מותר לך הכל" הוא ענה לה והדביק לה עוד נשיקה. פתאום הרגישה את ידו השמאלית חוצה גבולות ונכנסת אל מתחת לגופיה. "חוצפן!" לחשה לו באוזן. "את אוהבת שאני חוצפן לא?" החזיר לה בלחישה. הוא הרגיש את ציפרוניה שורטות אותו קלות בגב ורגל שמאל שלה מתעטפת סביבו. פתאום שמה לב שהוא כבר בלי נעליים ורק עם גרביים. הוא שיחרר אותה מגופו ודחף אותה בעדינות על המיטה.הוא הוריד את החולצה והיא כבר הייתה עסוקה בפתיחת כפתורי מכנסיו. המכנסיים ירדו והתגלה לפניה האוהל שהזין שלו יצר מתחת למכנסי הבוקסר המיקי מאוס שלו. היא תפסה את הזין שלו, הרגישה את הקשיחות, שאפה אוויר בקולניות והתחילה לשפשף למטה למעלה בעדינות. הוא משך אותה אליו ותפס את חולצתה והוריד אותה לאט קודם את חלק שמאל ואז את ימין כמו שלימדה אותו. לראשונה הוא הצליח להוריד את החולצה בלי עזרתה. שדיה נחשפו לפניו. הוא סובב את דמבו לכיוון השני. ואחז בשתי ידיו את שדיה והחל ללטף אותם בצורה מעגלית. הרגיש את פטמותיה לאט לאט מזדקרות והעביר לק על השד הימני. שניהם נשכבו על הצד אחד מול השני והתחבקו חזק חזק וגם רגליהם נקשרו ונראו כעת כמו ביסלי. "למה אני עדיין עם בוקסר" לחשה לו. הוא חייך. לפתע ראה איך היא דוחפת אותו שישכב על הגב והיא מטפסת עליו ונוחתת עליו בתנוחת ישיבה. היא הרגישה את הזין שלו. את שתי ידיה העבירה על החזה שלו. הוא עצם את עיניו. שפקח אותם ראה אותה יושבת עליו עם חזה חשוף, האור מהחלון מאיר אותה. היא אוספת את שערה בחושניות. היא יודעת שהוא אוהב את זה ולכן היא עושה בצורה הכי סקסית שיהא יכולה. לאט לאט אוספת את כל השערות וקושרת אתם בעזרת גומיה שחורה. הוא מתמוגג למראה שלה. שסיימה, החלה לשכב עליו ולשפשף את הזין שלו בכוס שלה כששניהם עדיין עם בגדים. "נם נם עליי" הוא לוחש לה. היא מחייכת עכשיו. שוב היא הזדקפה. הוא לא הבין. בחושניות היא הורידה מעליה את הבוקסר, תחתוניה הלבנות והצמודות נגלו לפניו. "חברה שלי מושלמת" חשב לעצמו. את הבוקסר זרקה על פרצופו. הוא הסיט אותם מעיניו תוך כדי שהוא מריח אותה דרך בגדיה. "איזה ניחוח נפלא" חשב לעצמו. הלוואי והיה לו קופסה עם ריח שבה יכל להריח אותה מתי שהוא רוצה כשהיא לא שם. את יד ימין העביר על צד גופה החטוב ועם האצבע נכנס מתחת לתחתוניה. הוא הפך אותה, כעת היא שוכבת על הגב והוא מעליה. את ידיו העביר על ירכיה החלקות תוך כדי שהוא מגיע לאזור הכוס ועושה את עצמו נוגע-לא נוגע. היא נאנחת בהנאה למגע ליטופו. תפס את התחתונים בשני קיצוותיהם והוריד אותם קליל. היא עצמה את עיניה כאילו היא נותנת לו רשות לעשות מה שבא לו. בעזרת האצבע שיחק עם הדגדגן שלה. היא הייתה רטובה לגמריי.הוא יכל להרגיש את זה. זה כל כך עשה לו את זה. הוא כל פעם נפעם מחדש לראות כמה הוא מדליק אותה. הוא התכופף והעביר את הלשון שלו בעדינות מופתית על הדגדגן שלה. למעלה למטה תוך כדי שעם יד ימין הוא מלטף אותה וביד שמאל הוא אוחז את ידה. האחיזה שלה בידו מתחזקת. הלשון שלו כעת רכה מאוד אבל בין רגע הפכה לקשה יותר ועדיין המשיה ללקק ומידי פעם העביר את הלשון שלו על כל הכוס שלה מלמטה למעלה. בעזרת אצבעותיו פתח את שפתי הכוס והחדיר את הלשון שלו עמוק כמה שיכל. היא פלטה צעקת מהתרגשות. המשך בהודעה הבאה ~~~~>

המשך~~>

יד ימין שלו נעה כעת לכיוון התחת שלה והכניס את ידו עמוק פנימה. וליטף. מהכוס, הוא עלה עם לשונו לכיוון הבטן והחל ללקק אותה עד שהגיע לפה ונשק לה. היא הרגישה את הזין הקשה שלו מתחכך לו עם הכוס שלה והיא החלה לצעוק שהוא חזר על הפעולה שוב ושוב. היא תפסה את מכנסיו והורידה אותם במהירות. הזין שלו עמד קשה כמוט היא תפסה לו את הביצים והחלה ללטף עד שהגיע לחור של התחת והכניסה את האצבע. היא קירבה אותו אליו, ידו עדיין משחקת לה עם הכוס, היא קירבה את הזין שלו לכיוון הפה שלה ונתה נשיקה קלה על הכיפה. לאחר מכן דחפה את כל הזין אל תוך הפה והחלה למצוץ כאילו אין מחר. למטה למעלה, הוא הרגיש את הלשון שלה מסתלסלת על כל הזין. הוא שיחק לה עם הדגדגן והרגיש איך היא מתפתלת ומכמרת את הגב שלה ופולטת שאגות של הנאה. הוא כבר היה קרוב לגמור שהרגיש זאת, הוציא את הזין שלו מהפה שלה והעביר אותו על כל גופה עד שהגיע אל הכוס. הוא הוציא את ידו מהכוס שלה והכניס אותה לפה שלו ואז לפה שלה. את הזין שלו הוא החל לשפשף בכוס שלה. פתאום היא זו שאחזה בזין שלו והחלה לשפשף אותו בעצמה בכוס שלה. ואז הוא הכניס את הזין שלו אל הכוס שלה לאט לאט והרגיש כמה שהיא רטובה ואיך הזין נכנס ישר בלי בעיות וככל שהוא נכנס עוד יותר עמוק שניהם נראו יותר באטרף. הזין שלו היה כבר בפנים עד הסוף והוא הרגיש אותה מכווצת את שריריה ונעטפת סביבו. "אני אוהב להיות קרוב אלייך ככה" לחש לה. "זה הכי קרוב שאפשר" ענתה לו. היד שלו המשיכה לשחק לה בדגדגן והיא כל כך אהבה את זה. שהרגיש שהיא כבר מתחילה לרעוד לו בידיים והצעקות הפכו ונהיו יותר תכופות הוא הוציא והכניס את הזין שלי לכוס שלה יותר בתקיפות. שניהם עומדים לגמור ביחד. פסגת האושר, הדבר הכי מדהים שיכול לקרות. עם כל נגיעה שלו בדגדגן היא התפתלה עוד יותר, היא כבר לא יכלה לצעוק שום דבר מרוב התחושות שהיא הרגישה. הדופק שלה עלה ונשימותיה נהיו קצרות ומהירות יותר. הוא הרגיש זרם קטן בזין שלו. הוא כבר מת לגמור בתוכה. הוא יודע כמה היא אוהבת את זה, אבל רצה להמתין עוד קצת כדי שיגמרו ביחד. הוא לא היה צריך לחכות. הוא ידע שהיא גם עומדת לגמור כל רגע. מיד שיחרר את כל המעצורים וגמר לה בתוך הכוס. תחושה מדהימה של פורקן שאי אפשר להסביר במילים. היא התחילה ממש להתפתל ולרעוד והחזה שלה נהיה אדמדם ופלטה כמה גניחות שכל השכנים בביניין שמעו.שניהם נשמו בכבדות.הוא היה מאושר ועייף כאחד, הסתכל לה בעיניים וראה כמה היא מאושרת. "יש לך פס אדמומי על הפנים" לחשה לו. הם חיבקו אחד את השני כשהוא עדיין בתוכה. הם נשארו ככה כמה זמן. "אני אוהבת אותך" לחשה לו. "אני אוהב אותך" החזיר לה ונשק לה. הוא התעורר. מצא את עצמו ברכבת. פינק פלויד ניגנו את wish you were here והרכבת נעצרה בתחנת קירית גת. תחנה הבאה באר שבע חשב לעצמו. הוא הוריד את האוזניות וחייך. זה חלום שהוא הולך להגשים.

bugbuster

New member
ביקורת? נו ב'מת,

יש כאלה שטוענים שבכסחיות שלי, זה שלא בקרתי, זו כבר ביקורת טובה וחמה, לא?
אהבתי ראש אווז, אהבתי, וכהופעה ראשונה והצהרת כוונות זה מבטיח מאוד. זהו, ידל טפיחות על השכם, ויאללה להגשים. כתוב עוד.

למעלה