תחל שנה וקללותיה

שחר 33

New member
תחל שנה וקללותיה

כל עוד האיש שחתומה עליו פתיחת האינתפאדה האחרונה "אל-אקצה"... מלחמת לבנון...ועדת כהן...סברה ושתילה...מחנות הקראוונים...חוק טל...29 שרים.. 300 אלף מובטלים...כלכלה גוססת... והנורא מכל איבוד יותר מ- 600 אזרחינו בתקופה הרעה בתלודותינו בכל התחומים לא הולך יחד עם הבן שלו חזרה הביתה חזרה לגדל כבשים בחווה, אין לי סיבה להאמין שמצפה לנו שינוי. היכונו לעוד שנה עם אריק, מעולם לא היה נבחר ציבור שדירדר מדינה שלמה פעמיים שאולה. בפעם האחונה שראש ממשלתנו דאז הבין את מעלליו, הוא הסתגר בביתו וחטף דיכאון עד שמת, בגלגול הזה של מסע ההרס שלו...סופנו למות מדכאון. רק שלפי הסקרים הפרדוקסלים, מעולם לא היה מצבנו רע יותר, ומעולם לא הוביל בבטחה את כולם ראש ממשלה בלי שום הישג, מלבד שיא שלילי בכל התחומים. עם מזוכיסטי, ראוי למנהיג כזה ! שלכם, שחר 33

זהר nj

New member
הלו שחר

אני כבר מתחיל ל הצטער ש חזרת..[סתם ] תראה למה יש לך תמיד את הנטיה הזו ל זלזל באנשים ש כהנו כראשי ממשלה??!!! תגיד לי מי לימד אותך את ה חוצפה הזו ל קחת ראש ממשלה מהגדולים ש היו לנו מנחם בגין ולומר שהוא הסתגר בגלל מעללי אריק שרון... מאיפה ה עזות מצח הזו ו ה שנאה שלא לדבר על ה אשמה ה אכזרית הזו שאתה מאשים את אריק שרון בהרג 600 אזרחים?!! אז בתקופת ברק לא היו אזרחים ש נהרגו? שלא לדבר על תקופת רבין..זכרו ל ברכה "פתיחת אנתפאדת אל אקצה--לא הייתה בגלל שאריק שרון עלה ל בייתת..עד כמה אתה מוסת !!!זה טיען פרובוקטיבי ו חסר שחר של השמאל..האנתפאדה התחילה בגלל ערפאת ו חבורת ה צמאי הדם ש מקיפה אותו ו גונבת את כספי הרשות!!! 29 שרים?? כמה היו בתקופת רבין??!!! כמה היו בתקופת ברק??!!! סברה ו שתילה??....טוב על זה אני ממש לא חושב ש אני צריך ל העיר ... שחר ידידי היקר...בוא יחד איתי ו נאמר את התאריך הבא 77 פעם חמישי לנובמבר 1995 חמישי ל נובמבר 1995 חמישי לנובמבר 1995.. תזכור אותו טוב!!!כי הדברים שלך [אשמה של מות אזרחים..מלחמת שלג..אנתפאדות ו באלאגאן] מובילות ל מה ש היה שם באותו לילה ארור בכיכר!! אריק שרון[ותתפלא!!!לא אני הוא ש אסנגר עליו]..אבל!!! אריק שרון הוא ראש ממשלה..ו על ראשי ממשלות צריך ל שמור ..אפשר לבקר אפשר לא ל הסכים אבל ל האשים ב מות אזרחים???? תגיד לי אתה כל כך טוב בלזכור את שלג ו סברה ו שתילה וועדת כהאן...למה אתה לא זוכר דברים שקרו מאוחר יותר למה אתה לא זוכר את ה אשמות ה אכזריות שהאשימו בזמנו את יחק רבים זל?? אתה לא זוכר כי אני חושב שאתה מוסט לשמאל[כמו לימין ]יש זכרון סוביקטיבי!! וזה חבל!! אסור להאשים ולהסיט..אבדנו ראש ממשלה בעבר ואוי ואבוי אם לא נדע ל שמור על הבא ו הבאים אחריו שבוע טוב! זהר

sahr12

New member
שחר???בקר טובבבבב...חחחחח..

דמוקרטיה ישירה ודמוקרטיה עקיפה דמוקרטיה ישירה - צורת שלטון בה מנהלים האזרחים את עניני המדינה באופן באופן ישיר ללא תיווך של נציגים. בדמוקרטיה הישירה מתקבלות כל ההחלטות וההכרעות החשובות הקשורות לניהול עניני המדינה על ידי האזרחים. דוגמא: בפוליס )עיר המדינה( שביוון התקימה דמוקרטיה ישירה האזרחים התכנסו במקום קבוע וקיבלו החלטות הנוגעות לניהול עניני עיר המדינה. ביוון היו זכאים להשתתף בקבלת ההחלטות רק כ- 10 אחוז מהתושבים. זרים עבדים ונשים לא נהנו מזכות ההצבעה. דמוקרטיה עקיפה - צורת שלטון בה מוסרים האזרחים את ניהול עניני המדינה לנציגים המחליטים עבורם בנושאים המדיניים החשובים. דמוקרטיה עקיפה קיימת במדינות הדמוקרטיות המודרניות. במדינות אלו נמסרת האחריות לניהול עניני המדינה לנציגים באמצעות בחירות הנערכות אחת לכמה שנים. בבחירות אלו משתתפת כל האוכלוסיה הבוגרת )להוציא חולי רוח ופושעים(. דוגמא למדינות בהן קיימת דמוקרטיה עקיפה: ארה"ב, בריטניה, צרפת, שוויץ, ישראל ועוד... תנסה באוקטובר2003....להשפיע עד אז.....קבל את החלטת רוב העם... נו??איך יצא הטלה???

שחרון...../images/Emo13.gif

נכון המצב קשה אתה צודק, אבל למה להאשים את השרון, תאשים את המצב הביטחוני, ששרון גם לו לא אשם, מי שאשם למצב הביטחוני שלנו הם ממציאי אוסלו וחותמי אוסלו, אילו שחילקו שם את הנשק וכל החומר נפץ. ידוע שבכל מדינה שיש מצב ביטחוני שכזה אוטומטית המדינה נכנסת למצב של מיתון, ובעיה קשה של עוני... אין עבודה כי אנשים מפחדים לצאת מהבית אין תירות יש הרבה סקנציות ממדינות באירופה עליינו ולכן אין יצוא..ועוד כהנה וכהנה. אבל קל לקום ולהאשים את שרון, כי הוא ג´נרל כי הוא נותן להם יד קשה הא? תאמין לי שאם שרון לא היה ראש הממשלה שלנו במצב של היום המצב שלנו היה רע ומר, שרון לדעתי ולדעת הרבה אנשים נבחר בזמן הנכון להנהיג אותנו ולשמור עליינו אלולי שרון מצבנו היה בכי רע, לכן שחר אני מבינה את הנקודות הכואבות שהעלת אבל לגבי האשמת שרון בכל המצב הנתון לא מסכימה כלל. ברוך השב שחר וגמר חתימה טובה

אפרסק 28

New member
בוקר טוב שחר

הפעם אני נאלץ להסכים עם זהר זה נכון שכבר החלפנו שלושה ראשי ממשלה ואף אחד מהם לא היה מוצלח אבל אני לא היתי מאשים אותם כי אני חושב שיש עוד בנמצא הם נולדו לתוך הסטוריה אחרת וזה היה מאחורי הרצח העיתונים מבקרים יותר נתחיל בביבי איך כל דבר שעשה אמרו שעשה טעות ואני לא אומר שלא אבל ראו שהוא מנסה ולומד מהטעויות או תו דבר ברק מחפשים תמיד לראות את הדברים הרעים והוא נפל על זה שהיה לו רעיון טוב אבל לא הגיע איתו לידי ביצוע ושרון שכרגע ראש ממשלה...אולי אני לא מסכים לכל מה שהוא עושה אבל הוא ראש הממשלה שלי ולכן אני איתו נותן לו את כל הגיבוי כשיגיעו הבחירות אני אחליט למי לשים את הפתק הבא וזה לא יהיה השביל ביטחון ולא בשביל שלום ולא בשביל מלחמה נוספת הפתק הבה יהיה למי שיתן לי כלכלה נכונה ויפסיקו את השחיטויות....ואל תגידו לי ששלום יביא כלכלה נכונה...אני רואה לאן הולכים הכספים... אז אזרחי ישראל תתעוררו...... אחד המשפטים הראשונים שלומדים באזרחות על הדמוקרטיה זה שאם אים כל כך פערים בין העשירון העליון לתחתון....ואצלנו אין פער יש תהום אז תבינו לבד..ותשמעו את השיר של דג חרב...ותבינו

הצופה.

New member
שכחת להוסיף את ה 11לספטמבר...

ומכיון שאתה מומחה כזה גדול בכלכלה אולי תסתכל על השוקים בעולם ותראה שהנסדאק ירד מרמת ה 5000 לרמת ה 1200 לא זכורה לי התנפלות על הנשיא בוש והאשמה כזו ..יש משבר כלל עולמי בכלכלה וישראל איננה אי בודד..באשר לשקרים שלך שאני משוה אותם ליבסקציה "מאהבייך ומשנאייך ממך יצאו" מלחמת לבנון יצאה לדרך בהחלטת ממשלת אחדות... סברה ושתילה לא אריק ביצע את הטווח אבל הואשם באשר לטווח הנוכחי שמבוצע יום יום במחוזותינו הוא מבוצע בעזרת הנשק שחולק ע"י רבין ופרס לא זכורה לי שקמה ועדת חקירה בנושא נהפוכו דיברת על פרדוקס פרס קיבל פרס נובל על כך שחילק נשק לאויבינו ועדיין ממשיך לקבל כספים על פארש יעני מכון פרס לשלום ולהתראות(פרדוקס אמרת) מחנות הקרואנים...הגיעו למעלה ממליון עולים-לא זכור לי שמישהו ישן תחת כיפת השמיים אולי הפיתרון שלך היה לעקב את העליה פיתרון שמאלני
חוק טל ***אני איתך חוק גיזעני מחר יחליטו ששחורים משוחררים ממילואים ובגץ לא יתערב חחחחחח עלק כלב שמירה של הדמוקרטיה ולדעתי מאז שנבחר אריק לראשות הממשלה לא נכתב מאמר שיקרי יותר מזה ומלא שנאה עצמית שאין מאחריו כלום פשוט כלום...

ב-1982 לא היתה ממשלת אחדות

ובמדינות רבות בעולם היתה השנה צמיחה, ואפילו מרשימה, בישראל רמת החיים חזרה לשנות ה-50. לא הכל נאסדאק.

שאלה יפה

אני רק מקווה שג´קוזי אחד לא מסתיר אלפי בעלי עסקים שסגרו את העסק, רבבות מובטלים שמחפשים עבודה ולא מוצאים, מאות אלפי ילדים מתחת לקו העוני, ורבים שעובדים (ועובדים קשה) ובכל זאת רמת החיים שלהם ירדה.

הצופה.

New member
מדינות רבות?

מי הם? בארופה ? בארה"ב? יפן? אולי לא היתה ממשלת אחדות כמדומני ההחלטה לצאת ללבנון היתה משותפת הן לשמאל והן לימין.... שנות החמישים?.?.? נסית להשיג מקום באילת לסוכות? ואגלה לך סוד בעולם כן הכל נאסדאק אולי אתה חיי בעולם אחר שהדאו מצטנן כל השווקים בעולם מקבלים דלקת ריאות

ברור שלנאסדאק יש השפעה, אבל

למדיניות הממשלה גם יש השפעה, ולמרבה הצער היא מחריפה את המשבר.

קשוח31

New member
הלוואי שהיית צודק

הלוואי שאיש אחד מסוים היה אשם בכל בעיותינו. הלוואי שהיינו יכולים להחליף את האיש הזה ובכך לפתור אותן. לצערי חלומות לחוד ומעשים לחוד. תן לי שם אחד של מישהו שיכול להחליף את ראש הממשלה הנוכחי? פואד? ברק?

הצופה.

New member
יש

שעוסקים בהאשמות ויש שעושים מעשים(בין טובים ובין רעים) הדבר הקשה ביותר שהיה בתקופת ברק זה שלא היה את מי להאשים אבל הם מצאו פיתרון מהיר והמשיכו להאשים את נתניהו ברגע שגם זה הפך לבדיחה הם פשוט נעלמו מהמפה... מה מנסים למכור לנו היום מצנע? פואד? רמון? שצריך להמשיך במשא ומתן? עם הקיר?..אולי להוסיף מטר לגדר? מי אמר שצריך גדר ראשון?

Windbluesea

New member
שיר שמתאר את המצב במדינה.....

כבר שנים שמנסים לחנך אותנו לעצום את העיניים ...כדי שלא נראה את כל החרא שמאכילים אותנו אבל לא עוד שלושת העיניים פקוחות, אוזניים שומעות מזימות ברחובות, גחלים לוחשות גשם שוטף, עסק רופף, גג דולף את התיסכול במסיכה עוטף הלב שורף, צרות נופלות על הראש, ידיים לא תופסות אותן להבות חמות צריך לכבות אותן, די, קום, ביי ביי איך הכל נופל עליי דלתות סגורות מאחוריי ומלפניי ומצדדיי אלוהיי, הלוואי תרד אליי, רודפים אותי בחיי אויביי מאוחדים רוצים להשמידיי אנחנו מניקים ומחמשים את השונאים, די כוונת טובות, אבל היום אני בין כוונות של תותחים חזית הקרב, על הרצפה נשכב בטלוויזיה רק שטויות, סאב מקשיב ונעלב פוליטיקאים עוד רבים בין ימין ושמאל הפרד ומשול היי ביחד נישרוד לחוד ניפול וזה הכל ביחד נישרוד לחוד ניפול ביחד נישרוד לחוד ניפול וזה הכל ביחד נישרוד לחוד ניפול ביחד נישרוד לחוד ניפול וזה הכל רחובות (להבות?) הזעם, מרעידים עולם כרעם לא מוותר היום, לא מוותר אף-פעם עם מגן דוד, עד יומי האחרון שוב פעם מסקינטייפ נמרח על החלון לא חלום להצביע לדגל, לעמוד בהמנון ולחשוב שעלה של זית מייצג ת´שלום מצטער הוא לא גר פה יותר, הוא נחטף או נרצח היה שלום חבר...לחיצות ידיים, חיוכים מזוייפים הסכמים בדם נחתמים, איפה אלוהים? הטקטיקה פוליטיקה, אין אפילו אתיקה צרחות הקורבות הופכות לאט לאט פואטיקה יושב בסלון מגרד ת´ביצים בזמן שאח שלי טוחן אבנים בשטחים אני לא דתי בשקל מראש מתנצל, אבל הגיע היום שגם הצל יושב בבית מתפלל ביחד נישרוד לחוד ניפול ביחד נישרוד לחוד ניפול וזה הכל ביחד נישרוד לחוד ניפול ביחד נישרוד לחוד ניפול וזה הכל שנת2001 - 2002 העם היושב בציון עדיין, צריך לפתוח את העניים ולא לסגור אותן ללמוד מהדברים שאנחנו רואים לא לברוח מהם ולא לשכוח אותם מעכשיו ולנצח סאבלימינל 2002

Windbluesea

New member
הם מעולים

שמעתי אותם ברדיו בגלגל"צ הם נתנו שם קטעים ב-FREE STYLE ממש להתעלף... טונהMAN (כן..יש שם כזה) ועסק שחור...........

למעלה