תחל שנה וברכותיה

ראם ערן

New member
תחל שנה וברכותיה

ובכן אז מה היה לנו בשבוע האחרון
קרובת משפחה מניו גרזי אשר מצאה את שמי בgewishgene ואשר אב סבה וסבי הינם בני דודים
. קרובת משפחה שניה מקליפורניה גם כן מוצאת את שמי באותו מקום והפלא ופלא סבה וסבי הינם בני דודים
בינגו
אביה של אחד מהן הינו אחיו של סב השניה - והן לא מכירות אחת השניה
. האחים נפרדו כאשר אחת מהן היתה צעירה והשניה כלל לא בחיים ומאז נותק הקשר. ומי עושה את המעשה הטוב של השבוע ומקשר בינהן נכון - 3 טפיחות של השכם לי
. אז גם מעשה טוב, גם זכייה ב2 קרובות משפחה תאבות ידע וחינניות וגם הרחבה של עץ המשפחה . נקווה שרק ימשיך כך ערן

כוכה

New member
כאלה מעשים טובים../images/Emo21.gif

שאפילו לא היה צורך בצום....

הדס ח

New member
נכון, זה ניסוח יותר מוצלח

קראתי וחזרתי שוב וקראתי על מנת להבין איך זה שהיא לא בחיים ובכל זאת בודקת בג´ואיש גן.........רק בקריאה שניה הבנתי שכוונת המשורר היתה לזה שהיא עדיין לא נולדה.....

א77

New member
יש לי תחושה מסויימת

שכל חברי הפורום מעין משפחה זוטרית. ולכן שים לב, כולם כאן שותפים לשמחתך. והכי הכי זה, שדווקא אתה הוא המקשר ביניהם. בנבואת מלאכי (פרק ג´) על ימים יבואו לעתיד לבא: הנה אנכי שלח לכם את אליה הנביא לפני בוא יום יהוה הגדול והנורא והשיב לב אבות על בנים ולב בנים על אבותם אתה הנך משיב לא לב, אלא פיזית ממש. אז אחרי פעולות כאלה שלך, וודאי כבר יכולה להתקיים נבואת מלאכי, שהיא שלב שלאחר מכן. חג שמח

א77

New member
לצערי

מיכיון שאת הטקסט של הנבואה העתקתי מהמחשב, יצא לי שבלא משים, כתבתי, את השם המפורש, מה שאני משתדל לא לעשות, אלא לכתוב השם מקווה להימנע להבא.

א77

New member
עם כאלו שורשים כשל ערן,

נראה לי שזה דיי קל לחבר אותו, יחסית לאחרים

ראם ערן

New member
נראה לי כי בקרוב אכנס לעובי הקורה

בנושא זה ( חוץ מזה הרי כל ישראל אחים...) שוב תודה על התגובות ערן

ערנ איזה יופי כזה מין חיבור,

חושבים שלא יודעים חושבים שהתנתק ופתאום... רק צריך להתחיל לחפש... שלך חנה גונן

למעלה