תחליפי חלב+דייסה.......

קרנושה

New member
תחליפי חלב+דייסה.......

בשבוע האחרון הורדתי בכמויות המים כשאני מכינה את הדייסה והתחלתי להוסיף חלב רתוח (בינתיים רק לליאור-עושה הכל אחד אחד)..... היא אוכלת במנה 250CC והתחלתי באופן הדרגתי.....בהתחלה 50CC חלב ואח"כ 10CC וכדומה.....השאלה אם זה בסדר, או אם בכלל מקובל לעשות את תחליף החלב+הדייסה מחלב מלא ? כלומר 250CC חלב ותחליף חלב לפי כפיות המדידה לכמות זאת+הדייסה? המטפלת שלי אומרת שזה לא בסדר ושאני חייבת להשאיר מינימום מים..... מה אתם אומרים? אך זה אצלכם? למי שמכינה גם מחלב מלא... תודה מראש שאלה מאוד חשובה לי... קרן

nonana

New member
אין לי הרבה זיכרון אבל

מגיל שנה הילדים שלי שתו חלב רגיל רתוח עם דייסה. וזה עבר נפלא.

נפתחה לי הודעה חדשה....קרן, ממש

אין זו בגדר ביקורת או המלצה, אלא מה קורה אצלנו אחרי התייעצות עם חברה שמבינה בתזונה.

למה לעבור לחלב פרה?

חוץ מהשיקול הכלכלי שהוא כבד משקל?! במטרנות למיניהן יש ברזל !!!( 0.05 לעומת 1.3) יש פחמימות מסוג לקטוז שהוא סוכר עדין התורם לספיגת מינרלים כמו ברזל, אסץ, מנגן וסידן. חלב פרה דל בחומצות שומן חיוניות (הווה אומר שהגוף לא מייצר אותן לבדן) אין בו ויטמנים מקבוצת B. בד"כ שני בקבוקים ליום של מטרנה עונים כמעט על כול תצרוכת הסידן היומית. שווה להתייעץ עם דיאטנית מומחית. זו דעתי, במיוחד שאצלי לא אכלנים גדולים

anat30g

New member
באמת למה?

החבר´ה שלי בני שנתיים וחצי ורק עכשיו אחרי פורים עברנו לחלב פרה... וגם היום חודש אחרי אני עדיין נותנת להם חלב מדולל 2/3 חלב ושליש מים רתוחים... הניסיון שלי עם חלב פרה - עם הבכור היה רע - אלרגיות עד היום.

רז2

New member
לא חושבת שכדאי לעבור לחלב רגיל

אני מקווה שהקטנים יחזיקו מעמד עם הפורמולה כמה שיותר. ובכלל לא מובן לי למה לתת חלב עם פורמולה. יש שנותנים חלב רגיל עם דייסה. אני אישית חושבת שעדיף להמשיך עם הפורמולה עוד קצת, ללא ספק יותר בריא!

טל של 4

New member
אנחנו....

כשעברנו לחלב פרה עברנו לגמרי כלומר 250 חלב + דייסה וזהו..... זה היה לקראת גיל שנתיים לא הרתחתי את החלב כי הוא מפוסטר וכעבור תקופה די קצרה הם נגמלו מהבקבוק לגמרי. מקווה שעזרתי

למעלה