תחליפים ל-ESPN?

Yo-man

New member
תחליפים ל-ESPN?

במסגרת ההיסטריה שמאיימת להתפרץ אצלי אני מנסה למצוא תחליפים בשליטתי להפסקת השידורים של ESPN בישראל עוד חודש וקצת.
בהתחשב בעובדה שבשבוע 1 האיגלס משחקים מאנדיי נייט ובשבוע שלישי משחקים ביום חמישי, אני צריך למצוא פיתרון.

אתמול חשבתי על המקומות האלה (פאבים וכדומה) שמתחברים למערכות לוויין ותהיתי, האם מישהו יודע מה העלות של התקנת מערכת כזו?
האם זה סביר לשים בבית צלחת לוויין, או קישור לווייני, או איך שזה לא מגיע?!
ברור לי שאפשר לעשות מנוי לגיים פאס, וזו אופציה לגיטימית, אבל אני רוצה לבדוק אפשרויות נוספות.

בתוך-תוכי אני מקווה שפוקס יקנו את הזכויות מ-ESPN ואז הם יהפכו לערוץ האהוב עלי בעולם כנראה.
אני משער ש-ESPN יסכימו למכור את הזכויות גם אם במחיר הפסד כדי לא להיתקע עם זכויות במקומות שבהם אין שידורים
האם זה הגיוני לקוות שיהיה גוף שירכוש מהם את הזכויות האלה? האם יש עוד גוף חוץ מפוקס שיכול לעשות את זה, ויש לו שידורים בארץ?

כל עזרה תדחה את התפרצות הפאניקה שלי...
תודה

ESPN

New member
אני חושבת שיש סיכוי לא רע

שמישהו יקנה את הזכויות שידור האלו. אבל פוקס זה תרחיש אופטימי שדווקא אני פחות רואה קורה כי בד"כ (בד"כ, לא תמיד), פוקס הולכים עם המוצרים הקיימים של פוקס האמריקאי וגרורותיו.
דווקא מה שיותר נראה לי סביר זה שערוץ הספורט יקח אליו את הזכויות ואז אכלנו אותה, כי הם יתקעו את המשחקים האלו בערוצים שצריך לשלם אקסטרה על האקסטרה בשבילם ועם בונוס של שידורים בלתי נסבלים בעברית.
תיאורטית, אולי METV זכאים, במסגרת שלל זכוית הNFL הלא ברורות שלהם, אבל הם כל כך מקובעים שקשה לי לראות אותם משדרים באמצע הלילה על חשבון תוכניות דת חשובות.
בכל אופן, בלינק ששמתי פה בזמנו, כתוב שבאמת ESPN ימכרו את הזכויות לרשתות מקומיות, אבל זה בטח מעניין אותם לעשות בעיקר בשווקים קצת יותר גדולים מישראל.

לגבי כל השאר (לווין וכו') אין לי מושג. אני ממש לא בטוחה שיש לדברים האלו יכולת לקלוט ערוצים אמריקאים. פעם שמעתי (מזמן, יכול להיות שזה השתנה) שהסיבה שאין בכבלים/יס ערוצים שהם ממש אמריקאים אלא רק כל מיני גרסאות בינ"ל/אירופאיות/ישראליות שלהם זה שזה בגלל שהשיטת שידור או משהו כזה שונה לגמרי ואי אפשר לקלוט אותם פה.

שיהיה לנו בהצלחה.

Yo-man

New member
הרבה מיד עעל לווינים לא קיבלנו, אבל(!)

תוך 3 ימים מסתבר ש-177 אנשים שונים פתחו את ההודעה הזו.
וזה באוף סיזן כשהופרום ממש לא בשיאו.
אז לכל הקוראים השקטים, הלא רשומים והמתמידים - אני מאוד שמח לראות אותכם כאן גם אם זה רק כמספר מייצג.

למי שנכנס להודעה כי הוא קיווה שיש בה תשובה, אני מתנצל אם הנוסח היה מטעה. סימן השאלה היה אמור לרמז על כך שאני שואל ולא מודיע, אבל יצא מזה משהו מצוין שלא קיבלתי עד היום בשום צורה מובהקת שכזו.

רק עוד 73 ימים ו-20 שעות עד בעיטת הפתיחה של העונה הבאה.
עד אז יש לנו קיץ חם, סרטים, הופעות, הרבה ים ובעיקר בלי איומים לשביתה. נעבור את זה בקלות.

ותודה שאתם כאן. כולם.

aditeman

New member
לוויין - בהחלט!

אני כבר רואה דרך הלוויין שנתיים וממליץ בחום.
יש לי די הרבה אופציות צפייה, למרות שזה לא לממש טירוני טכנולוגיה (כמו כל טכנולוגיה, גוזל זמן הבנה, לפחות בהתחלה).

עלות מאד משתנה - החל מאולי אלף, אלף חמש מאות ועד להרבה אלפים, אבל צריך לבדוק את זה עם מתקינים.
אני שילמתי בסופו של דבר קרוב לחמש ואני צופה בשמונה לוויינים שונים, שנותנים לי כמה אלפי ערוצים (הרבה מהם באנגלית והרבה ב-HD).

לגבי ספורט, יש לי שתי אופציות של ESPN AMERICA HD, שנותנים המון פוטבול (בסביבות חמישה משחקים בשבוע כולל ימי שני וחמישי), ESPN שדומה לזה שמקבלים בארץ (באיכות זוועתית לעומת ה-HD) ופוקס ספורט (אני לא מצליח לקלוט את ה-HD).
בנוסף יש עשרות ערוצים איטלקיים ואירופאים אחרים, אבל צריך לחפש שם מה שרוצים. למשל את כל הפלייאוף של ה-NBA ראיתי בסקאי איטליה HD (עם אודיו באנגלית) וכדורגל יש בכל מיני שפות בהמון ערוצים שונים (למשל בערוץ הציבורי השוויצרי יש איכות מדהימה).
יש גם המון סדרות, סרטים וערוצי ילדים.

מי שמעוניין לדעת פרטים מוזמן לכתוב אליי או לטלפן.

אדי

למעלה