תחליפים לבפנטן

the mnm factor

New member
כאמור בסוף התקפלתי ומחר אקנה עוד משחה

בנתיים אסתפק בפולידין, שעשתה אחלה רקע כתום לקעקוע :) לגבי התמונה עושה רושם שאת צודקת, אני באמת חייב לכם, שכן מדובר בחוק הלא כתוב הראשון של הפורום (ואני ידוע כמכבד חוקים סדרתי...), על כן אני מבטיח שכשהמסע שלי יסתיים אעלה תמונות של כל הקעקועים החדשים (זה המדובר הוא הראשון אך מסופק אני אם יהיה האחרון...) תאילנד היא מקום מעולה לקעקוע, לא חשבתי שיש מקום כזה. גם סטרילי להפליא (חוץ מהקטע של אכילת הרימות והג'וקים), גם זול באיזה שליש מחיר מקעקוע בארץ וגם מלא במקעקעי-על (התאילנדים בכלל אלופי הCOPY). פשוט חלום להחדרת דיו לתוך העור!

love addict

New member
רק לשם הבהרה

אני לא יודעת אם פולידין עשויה לגרום לנזק כלשהו, אבל זו בהחלט לא המלצת הטיפול שאני מכירה :) [מה גם, שכאמור, ביומיים הראשונים פרט לשטיפות ושמירה על סטירליות לא צריך למרוח כלום על הקעקוע]

the mnm factor

New member
אני בספק אם מריחה אחת של פולידין תגרום נזק

מעניין שההמלצות כאן ממש סותרות את אלה של המקעקע. הוא נשמע כמו מקעקע ותיק יחסית ויש לו סטודיו במקום מרכזי בצ'אנג מאי. הוא טען שצריך לשטוף פעם ביום במשך חמישה ימים ובמקביל באותם חמישה ימים למרוח בפנטן שלוש פעמים ביום ובנוסף למרוח קרם לחות למשך שבועיים עד חודש... כמו כן אני טייל והוא אמר לי שאחרי ארבעה חמישה ימים אני כבר יכול לשים את תיק הגב שלי (ששוקל 16 קילו) ולהמשיך בטיול, וגם זה נשמע לי קצת סותר את ה"אין פעילות גופנית למשך שבועיים" הידוע אבל הדחף לעשות קעקוע היה חזק יותר.. מה דעתך?

love addict

New member
איפה הקעקוע ממוקם?

כל עוד לא על הגב, זה עוד יכול להיות בסדר, בהנחה ששום דבר לא משפשף את הקעקוע ושאתה לא מזיע עליו בטירוף [הסיבה שנמנעים מפעילות גופנית היא 1. למנוע מזיעה וליכלוכים להכנס לקעקוע - זה ממש לא סטרילי, 2. להמנע ממתיחה\עיוות\שיפשוף של האזור המקועקע ע"י בגדים\מכשירים\תרגילים מסוימים] 4-5 ימים זה הזמן הממוצע בו קעקועים מתחילים להתקלף, וזו התקופה שממש צריך להשגיח ששום דבר לא גורם לתלישת גלדים.

the mnm factor

New member
כן, על השכם...

זה אומר שאני לא באמת יכול לשים את התיק בעוד 4 ימים? ומה לגבי יציאה סתם לרחוב, זה אומר שהפתרון הטוב ביותר ליציאה החוצה בימים הראשונים היא ניילון (?)

היויו

New member
הכתף הוא המקום הגרוע ביותר מהבחינה הזו

זה איזור שיש עליו מעמסה גדולה מאוד (אם התאמת את התיק אליך בצורה מיטבית) ולמרות המש שיש היום בכתפיות האיזור עדיין מזיע מאוד ומשתפשף מאוד. אני ממליץ בחום להרגע שם איפשהו, לנפוש באיזה גסטהאוס ולחכות עד שהשבועיים הראשונים ייגמרו אם אתה רוצה לשמור על הקעקוע שלך. ותתחדש!!

love addict

New member

the mnm factor

New member
מרחתי היום פולידין ונראה שאקנה מחר את הבפנטן

החלטתי לא להסתבך, וממילא סביר שאעשה עוד איזה קעקוע בהמשך הדרך

love addict

New member

רק אל תשכח שצריך לפני כל מריחה לשטוף טוב את האזור ולייבש אותו בעדינות. ושבכלל ממליצים להתחיל עם המשחה אחרי יומיים מהקיעקוע :) ונשמח לראות תמונות!

the mnm factor

New member
מודה לכם על התשובות בנתיים, יש לי עדיין כמה

קצוות פתוחים, כולם נובעים מסתירה בין ההנחיות של המקעקע לאלו שלכם כאן. הראשונה: ממתי מתחילים למרוח משחה? המקעקע אמר מהיום הראשון למשך חמישה ימים, טענת הפורום היא מהיום השלישי (אז נגמרות ההפרשות) למשך שבועיים. כרגע אני עושה בין לבין. מורח פעם ביום ומנקה תכופות. השנייה: האם אני אוכל לעוף מפה למקום אחר בקרוב? לפי המקעקע אחרי חמישה ימים אני יכול לשים תיק ששוקל 15 קילו על הקעקוע (שנמצא באיזור השכם) מבלי לפגוע פה. פה המליצו לי על שבועיים, שזה גם תואם את ההנחיה המקובלת. מה לעשות? ועוד שאלה: בנתיים כשאני יוצא החוצה או הולך לישון אני שם שקית ניילון כדי שהחולצה לא תתחכך בקעקוע ותידבק מכול ההפרשות. האם זו הדרך האופטימלית לצאת החוצה אחרי קעקוע חדש? שוב תודה!

Guykant

New member
///

תבין: שבועיים: החלמה ראשונית של הקעקוע (התקפלות העור והיווצרות של עור חדש מעליו) ה5- ימים הראשונים הם הקריטיים ביותר כי העור פצוע וחשוף לחיידקים...כשהקעקוע מתקשה ונוצרה עליו שכבת גלד הסיכוי לקבל זיהום מחיידקים באוויר הפתוח שואף לכמעט אפס..למרות שהסיכוי שתחטוף זיהום ככה או ככה מחיידק בחוץ גם נמוך ביותר..יש אנשים שפשוט לא שמים משחה רק שומרים על האיזור נקי... אבל למה להסתכן?אחר כך תצטרך לשלם כפול...וזה גם לא ממש נעים. בעיקרון ה5 ימים הראשונים הם הכי קריטיים תמרח כל השבועיים הראשונים..אחרי שהקעקוע מתקלף בחירה שלך אם למרוח קרם לחות עליו או לא.

למעלה