תחליפו את הסקר...

yoavl1

New member
תחליפו את הסקר...

צריך לעשות סקר רלבנטי... מהו השיר האהוב ביותר עליכם של שלמה ארצי??

היי יואב, כבר עשינו סקר כזה ...

ותוצאותיו היו : תרקוד - 6 אחרי הכל את שיר - 6 היא לא יודעת מה עובר עלי - 4 ירח- 4 אהבתיה - 2 חום יולי אוגוסט - 1 לילה לא שקט - 1 לא עוזב את העיר - 0 גבר הולך לאיבוד - 0 אחר - 0
סה"כ 24 קולות. כיוון שלא היית פה כשעשינו את הסקר ("וזה היה מזמן ...") אתה מוזמן לשתף אותנו מה לדעתך הכי הכי .....

yoavl1

New member
אני חושב...

שאם הייתי צריך לבחור שיר של שלמה ארצי , הייתי בוחר ב"אמא קטנה"... שיר שרק לאחרונה התוודעתי לו.....מרגש ומדהים!

אולי כדאי שאנשים יבחרו ויסבירו

את בחירתם. אהבתי את הסקר. בחרתי בחצות, כיוון שאני חושב שהוא הרבה יותר בשל מדרכים, הרבה פחות בומבסטי, והרבה יותר אישי, וממש התחברתי אליו. דרכים מקורי יותר וחצות טיפה חיקוי שלו, אבל את חצות אהבתי יותר.

אור 2002

New member
אני לא מכיר את השיר...

"אמא קטנה" ולא הצלחתי להשיגו איפה אני יכול להשיג אותו. איפה אשיג?

השיר שלי

ארץ חדשה, השיר העברי שאני הכי אוהבת. יש במילים שלו משהו מושלם, זה שיר ליום חורף כזה, שנוסעים באוטו, ומצד שני זה גם שיר לאמצע הקיץ או כל יום אחר, השיר הזה יכול להתאים לי לכל מצב, וגם באמצע יש את הסולו של סינגולדה שהוא דבר מדהים לגמרי... במיוחד עם הצעקת "סינגולדהההההה" של שלמה בהופעה 97.... בקיצור, זו הבחירה שלי... מומלץ בחום..

שייני

New member
my song is... ../images/Emo79.gif

השיר שאני יכולה לשמוע כל הזמן בלי שיימאס לי הוא אבסורד יש כמה סיבות. אבסורד הוא אחד השירים הראשונים ששמעתי מדיסק ההופעה97. איך ששמעתי אותו הפסקתי לנשום והעברתי את המערכת על ריפיט שוב ושוב... סיבה נוספת היא השילוב המדהים של המילים עם הלחן שאני ממש אוהבת "ואומר לה בואי בואי ותהיי איתי...."

למעלה