מכיר רק את הברבדנסיס
ממה שאני יודע על ג'ל אלוה ורה לשימוש פנימי כג'ל לא אחרי ייבוש וכו' אלא ג'ל ישיר וגם מהברבדנסיס יש הרבה חברות שאין להן את הציוד להפריד בין הג'ל למעטפת. ובמעטפת ישנם אותם אנטרוקינונים. מעבר לכך, אני מניח שכבר קרה לך שהסברת לאדם על טיפול, פנים מול פנים ולאחר אבחון והאדם הלך הבייתה ועשה ההיפך או לא נכון או התקשר לשאול וגילית שהוא לא הבין. על אחת כמה וכמה בפורום שכל הקשר הוא בכתב וגם כך מוגבל מבחינת דיוק. לכן צמחים כמו אלוה ורה, סנה ודומיהם הייתי משאיר למי שבריאותו מספיק חשובה לו ויגיע עד המטפל לטיפול אמיתי ולא רק להתייעצות שלא דורשת יותר מדי השקעה. אני תמיד אומר שה"אינסטנט" הורג אותנו, אז לטעמי גם "טיפול" אינסטנט מזיק ובוודאי כאשר מדובר בצמחי מרפא. שערי בנפשך שאותו שואל הולך לבית מרקחת ושואל על הסנה, הוא גם מוסיף לשאול לגבי האזהרה שכתבת, אך לרוקח יש דיעה (שלא ברור על מה מבוססת) שונה משלך ותשובתו "אל תדאג תשתמש מתי שתצטרך, הכל בסדר" ואני יכול להגיד לך ממרום עבודתי במשך 4 שנים + בבתי מרקחת שאלו התשובות שהרבה פעמים ניתנות. אז את הזהרת, אני הוספתי אבל בסוף הוא לוקח את ההמלצה שלך עם חוסר הידע של הרוקח. או גרוע מזה בבית טבע שם הרבה פעמים המוכרים יודעים למכור ותו לא. סליחה עם הרוקחים והמוכרים בבתי הטבע שכן יודעים על מה הם מדברים ומנחים בהתאם, דברים אלו אינם נוגעים אליכם. בריאות שלמה גיא הרדוף נ.ב. אהבתי את המבותבב מההודעה על הג'וק, אני חושב שכדאי לאמץ את במשפטים כמו הבתובבתי לאחור וראיתי ג'וק מבתובב על ידית הדלת המבתובבת.