תחליף למסקרפונה?

In Limbo

New member
תחליף למסקרפונה?

אני רוצה להכין טירמיסו ויש לי הכל חוץ מגבינת מסקרפונה.. במה אפשר להחליף אותה?
 

Auraelia

New member
בכלום!!!

אם זה לא מסקרפונה, זה פשוט לא טירמיסו. שמעתי על מישהו שניסה להחליף אותה בסקי 1/2% לחסוך בקלוריות , רבל טירמיסו לא יצא מזה. לטעמי, עדיף שתוותר אם אין לך מסקרפונה.
 

In Limbo

New member
אני בת.. ותודה

עוד שאלה, יש לי גבינת לבנה מאוד שמנה, אם אני אערבב אותה עם סוכר וגבינה לבנה זה יהיה תחליף טוב?
 

Auraelia

New member
לא לא לא !!!!!

טעמת פעם מסקרפונה נטו? זה פשוט לא אותו טעם ושום סוכר לא יהפוך לבנה לגבינה שתתאים לעוגות. ייצלו אוזני האיטלקים שישמעו על הרעיון שלך, אם כי אני מוכרחה לשבח אותך על היצירתיות. גשי לכל חנות שפתוחה 7/24 וקני מסקרפונה. עוד שאלות? אני פה ממתינה .
 

In Limbo

New member
חחח ../images/Emo6.gif

ניסיתי לאלתר כי האחות הקטנה מתה לאכול טירמיסו ויש לי את כל החומרים חוץ מהגבינה, אז זה מבאס. וכן, בטח שטעמתי פעם מסקרפונה
והטירמיסו הכי טעים שייך לקופי בר. לצערי אני לא גרה באיזור עם חנויות שפתוחות 24/7 אז נראה לי שניתן רק לוותר... אלא אם כן יש לך המלצה למתכון דומה שלא כולל מסקרפונה?..
 

מאקי

New member
מנסיון של אחרים זה ממש לא זה

זה כמו שמגישים בכל מיני מקומות באווריה שהקשר היחידי בינה לבין המקור הוא בדרך כלל הצבע. הטירמיסו ממש מבקש ..... מסקרפונה.. שווה להתאמץ בשביל זה
 
אפשר מתכון לטירמיסו?

בדיוק קניתי מסקרפונה כדי להכין טירמיסו ואני לא מוצאת את המתכון שתמיד השתמשתי בו. אם יש למישהו מתכון שנוסה בהצלחה אשמח לקבלו. טל
 

מאקי

New member
טירמיסו מאקי

טירמיסו מאקי אני מוסיפה אבקת נוגט ביחד עם הקקאו מתכון מעולה חובה להכינו יום מראש הטעמים פורחים.... המצרכים: 6 בצים מופרדות כוס סוכר וניל חצי ק"ג גבינת מסקרפונה 150 גר' ברס-אגוזים- אגוזים מסוכרים חצי כוס אבקת קקאו חב' בישקוטים חצי כוס אספרסו שתי כפות ברנדי הכנה: 1. מקציפים את החלבונים (שיושבים בקערת מתכת מעל אדים ומחכים איזה רבע שעה) עד שנעשים קצף יציב למדי. 2. מוציאים מהקערה ושמים בה חלמונים וסוכר,(עדין על אדים) מקציפים 3-4 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה 3. מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד לתערובת אחידה. 4. מקפלים פנימה את קצף החלבונים. 5. טובלים את הבישקוטים בתערובת האספרסו והברנדי. ומרפדים את תחתית הכלי. (אני מניחה ומרטיבה עם כפית..ככה מושקה טוב) 6. יוצקים 1/3 מכמות תערובת על הבישקוטים ומעל מפזרים שכבה של אגוזים מסוכרים, עוד שכבת בישקוטים, 1/3 שני של התערובת, שכבה אחרונה של קרם ועוד פעם אגוזים. על כל שכבת אגוזים אפשר לפזר קקאו. (ונוגט) (אני עושה רק שתי שכבות מספיק הורג גם ככה) מתכון על פי אהרוני עם שיפוצים..
 

Auraelia

New member
לקחתי את המתכון של

גיל חובב מהאינטרנט. קצרתי שבחים בעקבותיו. אבל מה? אני לא מצליחה להעתיק לך אותו מהאתר כי זה מדביק לי אותו הפוך.... אבל אם מצאתי אותו, אז את גם תמצאי. בהצלחה ובתיאבון.
 

א אוהל

New member
../images/Emo91.gifטירמיסו ללא ביצים

טירמיסו ללא ביצים חיות - הגירסה שלי כף אבקת קפה נמס 3 כפות סוכר כוס מים חמים כ-1/2 כוס ברנדי 2 קופסאות מסקרפונה 1 מיכל שמנת להקצפה 100 גרם אבקת סוכר 300 גרם בישקוטים 2 כפות אבקת קקאו איכותי (אני משתמשת במוצארט) הכנה: ממיסים הקפה והסוכר במים. מוסיפים הברנדי. מקציפים הגבינה עם השמנת ואבקת הסוכר לקרם אוורירי. מתבלים בשתי כפות מתערובת הקפה תוך כדי הקצפה. טובלים הבישקוטים היטב בקפה ועורכים חצי מהם בתבנית מלבנית 25X30 ס"מ. מניחים מחצית מקרם הגבינה ומכסים בחצי השני של הבישקוטים. מעל השכבה השניה מורחים את שאר קרם הגבינה וזורים מלמעלה דרך מסננת רשת דקה את הקקאו. מקררים לפחות שעתיים לפני ההגשה.
 

מוּסקט

New member
כשלא מוצאים מסקפונה

אפשר להתפשר על גבינת פילדלפיה. כל יתר הגבינות השמנות בארץ מלוחות מידי או חמוצות מידי (או שניהם).
 

תלתלית

New member
אני הכנתי ע"פ אהרוני עם

סימפוניה גם כן.ויצא נהדר. הוספתי לסימפוניה שמנת מתוקה וסוכר.
 

clcl

New member
טירמיסו - ללא ביצים ../images/Emo91.gif

טורט טירמיסו ************** תבנית קפיצית 30 ס"מ מומלץ להכין העוגה יום לפני ההגשה. החומרים הדרושים למלית הגבינה: 4 גביעי גבינת שמנת 4 שמנת מתוקה 4 שקיות אבקת סוכר 5 כפות מנוזליי ההשרייה 1 שקית ג'לטין כ- 2 חבילות של בישקוטים אבקת קקאו "מוצרט" למשרה: 6 כפיות נס קפה (אני משתמשת בפלטינום) 1 כוס מים חמים 1/2 כוס אייריש קרים - זה מרים את העוגה לגבהים אחרים לחלוטין! 1/2 כוס ליקר קפה אופן ההכנה: 1. הכנתי את נוזלי המשרה. 2. הקצפתי את הגבינה + השמנת המתוקה + אבקת הסוכר ובהמשך 5 כפות מהמשרה. 3. המסתי הג'לטין במעט מים חמים והוספתי במהירות למיקסר. 4. הנחתי בישקוטים על תחתית התבנית, וסגרתי את כל הרווחים, יצקתי באמצעות כף את נוזלי המשרה - בהדרגה - לא להציף. 5. ריפדתי בפס שקף את פנים דופן התבנית. 6. יצקתי חצי מבלילת הגבינה על שכבת הבישקוטים הראשונה. 7. טבלתי שכבה נוספת של בישקוטים אותם נעצתי בעדינות בשכבת הגבינה. 8. שטחתי את יתרת הגבינה ופיזרתי אבקת קקאו על פני העוגה. להגשה - לפתוח את תבנית העוגה, להסיר את פס השקף - וזהו. להנאתכם. מקור המתכון: חנהל'ה
 
למעלה