תחליף לחטיפים

lil123

New member
תחליף לחטיפים

שלום לכולם, כל הכבוד לבשלנים ולבשלניות -יש לכם פורום מדהים. אני מחפשת חטיפים שיהיו תחליף לכל התפוצ'יפס, ביסלי וכדומה. הילדים שלי בני 6 וגם לא לא יזיק לעזור להם לסיים את השקית של החטיף... מה אתם ממליצים? בתודה מראש, ליל.

clcl

New member
חטיפים בריאים

חטיפים בריאים יוצאים מהבית ולוקחים כמה חטיפים, לדרך, שלא נרעב חלילה. אם כבר נשנוש, אז שיהיה משובח. מאת: דנה רוטמן/"הלול"

פירות... ../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

אצלי אותה בעיה. פתרון ראשון: לא לקנות חטיפים. פתרון שני: אני אוהבת להציע פירות לילדים ולחבריהם. בד"כ ההצעה נענית בסירוב, אבל גיליתי שכשאני מגישה לכולם (בלי לשאול) צלחת גדולה ועליה מגוון פירות חתוכים ומסודרים יפה, תמיד יש התנפלות. וטיפ לחיתוך תפוח שנוסה בהצלחה בימים האחרונים - לקחת תפוח ואגס, להוציא להם את הליבה עם מכשיר "תפוחן", ולחתוך לפרוסות דקות מאד. אני לא מקלפת את הפירות לפני החיתוך, ומתקבלות טבעות יפות ומפתות לאכילה.

clcl

New member
../images/Emo207.gif מדריך פירמידת המזון לילדים

מדריך לשימוש בפירמידת המזון לילדים

clcl

New member
מתוך הנ"ל: חטיפים מומלצים

חטיפים מומלצים: יש להכניסם בתפריט היומי בהתאם לפירמידת המזון. חטיפים מקבוצת הדגניים: קרקרים עם ממרח גבינה. דגניים בקערה. פריכיות אורז או פופקורן. חטיפי תאנים. חטיף גרנולה. (לילדים הקטנים ללא אגוזים/ שקדים/ בוטנים) * פופקורן תירס – גרעינים. חטיפים מקבוצת הירקות: מקלות ירקות כגון: *גזר, *סלרי, פלפל ירוק, מלפפון. עגבניות שרי חתוכות. ברוקולי מאודה, שעועית ירוקה או אפונה ירוקה. חטיפים מקבוצת הפרות: עיגולי תפוח עץ. פלחי קלמנטינה. חתיכות בננות/אננס. פרות משומרים. חטיפים מקבוצת החלב: יוגורט. מילקשיק – פרי שייק. רצועות גבינה. גמדים. חטיפים מקבוצת הבשר: ביצים קשות. קרקרים עם ממרח קטניות (חומוס) *לא מומלץ לגילאי שנתיים-שלוש.

למעלה