תחליף לדאבל קליק

vaknin1

New member
תחליף לדאבל קליק

שלום לכולם, אני כותב תוכנית ב-java ואני מעוניין לפתוח קובץ- להפעיל אותו, כלומר אני מעוניין שהתוכנית שלי תחליף את פעולת הדאבל קליק על הקובץ. לדוגמא יש לי קובץ עם סיומת eml ( קובץ של OUTLOOK EXPRESS ) ברגע שאני לוחץ עליו דאבל קליק הקובץ נפתח כמו הודעת אי-מייל, אני מעוניין שהתוכנית שלי תעשה פעולה זו מבלי להשתמש בעכבר

GPhoenixX

New member
אין לי תשובה

אבל זה בטח משהו מאד פשוט שמערכת ההפעלה מציעה ... הבעיה שלך היא שאתה עובד בג'אווה, שאמורה להתאים לכל מערכות ההפעלה .. אולי מישהו אחר יכול לעזור לך יותר :>

roterl

New member
גם אני לא רואה דרך מתאימה בג'אווה

בכל מערכת הפעלה ע"י Double-Click פועל אחרת. עקרונית חלונות לא עושה שום דבר יותר מאשר להריץ את הקובץ. ברגע שמריצים קובץ - המערכת מזהה איך צריך להפעילו. אם זה קובץ .EXE היא צריץ אותו, אם זה למשל .EML היא מריצה את Outlook עם שם הקובץ כפרמטר. (אתה יכול לראות את זה ע"י פתיחת חלון CommandPrompt ולרשום שם את שם הקובץ - למשל foo.eml יפתח את ה outlook , או למשל aaa.txt יפתח את עורך הטקסט שלך אם הקובץ מוכן לעריכה). לכן גם אפליקציה פשוט צריכה ל"הריץ" את הקובץ. נתתי דוגמא לחלונות, כיוון שאני מעריך שאתה עובד איתה (אחרת זה לא היה Outlook...(, אבל במערכות הפעלה אחרות זה פועל אחרת. בג'אווה אומנם אפשר להריץ אפליקציות אחרות, אבל אז זה לא יהיה Multi-Platform.

למעלה