תחליף לגונל F גונל F עשה לי לא טוב. איזו זריקה אחרת קיימת שאני יכולה לבקש שיתנו לי במקום? תודה
E eelahat New member 6/6/15 #1 תחליף לגונל F גונל F עשה לי לא טוב. איזו זריקה אחרת קיימת שאני יכולה לבקש שיתנו לי במקום? תודה
E eelahat New member 7/6/15 #3 גונל ומנפור - תופעות לואי לא טובות... כאבים בגוף וחולשה כרגע נתנו מנפור. אין תופעות לואי אך הזריקה ממש צורבת לי בזמן הכנסת החומר לגוף. בגונל לא הרגשתי כלל את הזריקה.
גונל ומנפור - תופעות לואי לא טובות... כאבים בגוף וחולשה כרגע נתנו מנפור. אין תופעות לואי אך הזריקה ממש צורבת לי בזמן הכנסת החומר לגוף. בגונל לא הרגשתי כלל את הזריקה.
ת תולית5 New member 7/6/15 #4 לדעתי גונאל ופיורגון הן אותו חומר אך של חברות שונות אולי זה יעשה את ההבדל. אבל אבל אני לא מומחית. כדאי לשאול את הרופא..
לדעתי גונאל ופיורגון הן אותו חומר אך של חברות שונות אולי זה יעשה את ההבדל. אבל אבל אני לא מומחית. כדאי לשאול את הרופא..
A acka New member 8/6/15 #5 רעיונות מנופור הוא ממקור הומאני ולכן הצריבה. התחליף הסינטטי שלו זה פרגובריס. אולי גם פיוריגון יגרום לך לתחושה שונה.
רעיונות מנופור הוא ממקור הומאני ולכן הצריבה. התחליף הסינטטי שלו זה פרגובריס. אולי גם פיוריגון יגרום לך לתחושה שונה.