תחליף לאקונומיקה

almonit22

New member
תחליף לאקונומיקה

הי
לא יודעת אם תוכלו לעזור אבל אנסה בכל זאת-

אני משתמשת הרבה באקונומיקה לניקוי הבית אבל הזהירו אותי שזה מסוכן ולא בריא לטווח הארוך בגלל אדי האקונומיקה שאני נושמת.

לאחרונה החלו אצלי מעט בעיות בנשימה ואני טועה אם זה בגלל האקונומיקה. יכול להיות שאין קשר אבל יכול להיות שכן ולכן אני רוצה להפסיק לנקות עם אקונומיקה.
הבעיה היא שאני נורא קנאית וחרדה לניקוי הבית (שריטה :) ) אז שאלתי היא- באיזה חומר אני יכולה להשתמש לניקוי אשר גם ינקה ובעיקר יחטא!!!
למשל- מה אפשר לשפוך באסלה שיחטא?

תודה

0 אור 0

New member
לשאול את הטבעונים

יש המון החלפת ידע אצל אנשים ששומרים על טבעונות אורגנית לגבי מוצרים מוכנים ותחליפים ביתיים לנקיון אישי ולנקיון הבית
מוצרים מוכנים אקולוגיים יש בחנויות הטבע ובאתרים.
לגבי תחליפים ביתיים - כמה שאני יודעת לרוב הנושאים משתמשים בחומץ, אבל אני לא בטוחה ספציפית לגבי האסלה

cומcו

New member
קוקה קולה

hal767

New member
אקונומיקה הינה רעל חריף הפוגע בגוף

וגם במערכת העצבים. השפעתו הרעה אינה רק לטווח הארוך, אלא היא מיידית. מי שמשתמש בה בבית, מבצע לוחמה כימית נגד בני הבית. ולא נשכח שאין מדובר בשימוש חד פעמי, אלא בהרעלה תכופה של הסביבה בה אנו חיים. במיוחד נפגעים מחומרים אלה תינוקות וילדים.
אני מציעה לך להלחם ב"שריטה" שלך בכך שתביני שהנזק הבריאותי מחומרי ניקוי כימיים למינייהם גורם למחלות קשות לאלו שנחשפים אליהם, ובסופו של דבר הלכלוך בבית ניתן לניקוי באמצעים פשוטים ולא מזיקים.

ישנם חומרי ניקוי חלופיים אקולוגיים שבדרך כלל הם מאד יעילים. חסרונם הוא במחירם הגבוה יותר מאלה הקונבנציונאליים, אבל כשמדובר בבריאות, שווה להשקיע. אחרי הכל אין חשוב מבריאות תקינה.

ניתן להעזר גם במכשירים הפועלים בקיטור. הם אינם מרעילים כלל את המקום. בבייתי אני שוטף את הרצפה במכשיר כזה, והוא מאד יעיל וקל לשימוש. מאד מתאים לעצלנים כמוני.

כלים סניטריים ניתן לרחוץ במים וחומץ וגם במכשירי הקיטור.

לדעתי, גישה של סטריליות בכל הקשור לניקיון הבית היא מוטעית ואינה בריאה בגלל השימוש בחומרים הרסניים לאדם ולסביבה. נסי לעשות "סוויטץ' בראש וזה גם יעשה לך את החיים לקלים יותר.

למעלה