תחליף חלב

oritzu2

New member
תחליף חלב

שלום, בני בן 3 וחצי חודשי. לאחרונה התחלתי לשלב את ההנקה עם סימילאק כי כנראה שלא מספיק לבני החלב ממני. השאלה שלי היא מהי הכמות שצריכים לתת בבקבוק כשנותנים סימילאק ? (בני אוכל כל 3 שעות) תודה.

ציפיק2

New member
תחליף

למה את חושבת שלא מספיק לך החלב? האם את מעונינת לשפר את ההנקה ולחזור להנקה מלאה? אם יש לך שאלות מדויקות לגבי זה ישמחו פה לעזור לך לחזור להניק כמו שצריך, כי רוב הסיכויים שאפשר לחתקן הנקה לגבי כמויות סימילק פשוט כתוב על בקופסה, אם יש שם משהוא לא מובן תתקשרי אליהם המספר על הקופסא לא נראה לי שיש פה מומחיות לסימילק

oritzu2

New member
תגובה

שלום, אני מאד מעוניינת להמשיך להניק את בני הנקה מלאה אך כמעט כל פעם שאני מניקה אותו במשך היום אני מבחינה בתסכול מסוים מצד הילד. הוא מאד עצבני ולא רגוע , כאילו אין מספיק זרם או אין מספיק חלב. מיותר לציין כי כאשר הוא יונק הוא יונק משני הציצים ולאחר שעה וחצי הוא כבר רעב שוב, דבר שלא קרה לפני כן. (הוא היה אוכל כל 3 שעות). אני מרגישה לפי החזה שלי שאין פה מספיק חלב. אשמח לקבל עיצה איך אפשר להמשיך להניק בלי תוסף. תודה,

ציפיק2

New member
חזרה להנקה מלאה

בגיל 3 חרשים יש קפיצת גדילה בה ילדים יונקים הרבה להגביר את החלב, אולי זה מה שקורה עכשיו איך העליה במשקל? כמה בלידה, כמה עכשיו לגבי מלאות בגיל הזה כבר לא מרגישים את זה אם עד עכשיו ההנקה ועליה במשקל תקינים מציעה לעשות הנקה אינטנסיבית במשך מספר ימים כדי להגביר כמויות

oritzu2

New member
עליה במשקל

ההחלטה להוסיף סימילאק היא בגלל עליה של 140 גרם בחודש. אומנם בני נמצא באחוזון הממוצע אך אני מרגישה כי אין לי מספיק חלב לתת לו מכיוון שהוא מתוסכל כאשר הוא יונק ממני. ולכן לא הסכמתי "להרעיב" אוןתו ולהילחם על הנקה בלבד והוספתי לו סימילאק.

אפרת_ח

New member
חבל שלא היכרת את האופציה השלישית

לא להרעיב לא להוסיף סימילאק כן לפנות ליועצת הנקה (דא ליברמן!) אם את כן רוצה לחזור להניק הנקה מלאה, את צריכה לזנוח את אופציית ה"מלחמה" ולפנות ליועצת הנקה אמיתית, בשר ודם. את מוזמנת לפורום השכן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=317 לכתוב מאיפה את בארץ ולקבל המלצות.

קרישראל

New member
תשמעי לעצמך

והרי את רוצה להמשיך להניק הנקה מלאה ואת מסוגלת לעשות כן, אז אל "תיכנעי" לקפיצת הגדילה, שכן לפי איך שאת מתארת את המצב תוך מספר ימים את עלולה להפסיק להניק, והכל מבלי שרצית בכך (אם היית רוצה זה משהו אחר). הפתרון היחיד לעמוד בקצב זה להניק יותר ואז הגוף ייצר כמויות גדולות יותר של חלב עד שיתאים עצמו לצרכים החדשים של הקטן. שאחרת, הילד יתרגל לקלות של הזרימה מהבקבוק ולא ירצה עוד ל"התאמץ" לינוק...ומבלי שתביני מה קורה הוא יפסיק לינוק. אל תמהרי להקשיב לכל עצה של כל אחות. ישנן אחיות שינסו ללמד אותך איך לעודד את היניקה בעוד אחרות ייעצו לך איך להתחיל במרתון של אחוזונים. תסתכלי על בנך ותתראי: האם הוא מטיל צואה, שתן בצורה סדירה, האם הוא רגוע, כיצד הוא מתפתח וכו'... וחשוב שתדעי, שהנקה פותרת בעיות של עודף משקל בעתיד, שכן התינוק אוכל כמה שהוא זקוק לו ולא כמה שאתם מחליטים שהוא צריך ! מצטרפת להמלצה להתייעץ עם יועצת הנקה בהצלחה...

אלונה ע

New member
מצטרפת להמלצה של קודמותי

להיפגש בהקדם עם יועצת הנקה לפני שההנקה תיגמר לך (ואני מתארת לעצמי שאת לא מעוניינת לגדל את התינוק של על אבקה תעשייתית שהרי לשם כך התחלת להניק). זה תקין לגמרי שתינוק יאכל כל שעה וחצי, בגיל הזה הם משנים את דפוסי האכילה,לתינוק אין שעון, תסמכי עליו ואל תקשיבי לעצות של "תני לו תוספת" החלב שלך הוא הדבר המושלם עבורו ואין הוא זקוק לחלב של עגלים. (התינוק שלי בן 10 חודשים ועדיין יונק כל שעה וחצי). לחיזוק הביטחון שלך בהנקה ולפתרון בעיית העליה במשקל, היפגשי בהקדם עם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC בלבד. אם יש לך שאלות נוספות אנחנו כאן. בהצלחה

למעלה