תחליף ג'לטין
היי, מקווה שאפשר לשאול על רכיב במתכונים צמחוניים ולא טבעוניים... חלק ממתכוני עוגות חלביות משתמשים בג'לטין. בעלי מתנגד לשימוש בג'לטין שעשוי מדגים. אני מבינה שאגר אגר הוא ג'לטין צמחי. רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום הג'לטין לעוגות? ואם כן:
1. איך לעשות את ההמרה כלומר אם רשום X ג'לטין כמה Y אגר אגר צריך להשתמש?
2. איך עובדים עם אגר אגר?
תודה..
היי, מקווה שאפשר לשאול על רכיב במתכונים צמחוניים ולא טבעוניים... חלק ממתכוני עוגות חלביות משתמשים בג'לטין. בעלי מתנגד לשימוש בג'לטין שעשוי מדגים. אני מבינה שאגר אגר הוא ג'לטין צמחי. רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום הג'לטין לעוגות? ואם כן:
1. איך לעשות את ההמרה כלומר אם רשום X ג'לטין כמה Y אגר אגר צריך להשתמש?
2. איך עובדים עם אגר אגר?
תודה..