תחליף גבינה צהובה

Nola21

New member
תחליף גבינה צהובה

שלום היום הסתובבתי בסופר וראיתי תחליף גבינה צהובה האם משהו יודע מה ההבדל בין תחליף למקור בטעם ,קלוריות ,בריאות ועדיפות שימוש לטוסטים פיצות וכו.

דנטל

New member
בטח היה כתוב על החבילה כמה קלוריות

יש לי נטיה להאמין שהכוונה היא שהתחליף ישמש גם לטוסטים ופיצות. מעולם לא טעמתי תחליף כזה ואין לי מושג מה טעמו. אני מנסה להבין את הסיבה למוצר שהוא תחליף לגבינה צהובה. הסיבה היחידה שעולה לי היא טבעונות. הרי האנשים שאלרגים למוצרי חלב, סובלים בגלל הלקטוז ובגינה צהובה אין לקטוז. תחליפים למוצרי חלב בדרך כלל עשויים מסויה או טופו. אלו לא תחליפים בריאים יותר (להפך - הם אפילו עלולים להזיק לבריאות) ולכן האנשים שמשתמשים בהם עושים זאת מסיבות אידיאולוגיות, או שמדובר באנשים אלרגיים. לגבי גבינה צהובה - אם אידיאולוגית אין לך בעיה עם זה - עדיף שתמשיכי לאכול את הדבר האמתי.

silvey

New member
הגבינה של כפיר היא ללא כולסטרול...

אבל יש בה שומן כמו בגבינה הצהובה הרגילה.

nirdo1

New member
../images/Emo4.gifטעמתי 2 סוגים של תחליף גבנ"צ של

"כפיר" ומבחינת טעם- פשוט כדאי ומומלץ ביותר להימנע

יש גבינה צהובה לייט של עמק

פשוט טעייייייים כמו הדבר האמיתי ורק 9% שומן לעומת 26% בגבינה צהובה רגילה ואפשר להשתמש בגבינה הזאת בכל דבר אם זה טוסט או פיצה

lutz2

New member
תחליפים לגבינות?????

שלום לכולם אני אמנם חדש פה אך מבין בגבינות,הייתי עשר שנים בעל משק עיזים במושב אביגדור והכנתי עשרות קילוגרמים של גבינות מחלב צאן ובקר,רק לצריכה עצמית,היות והילדים שלנו (ששה במספר) גדלו על גבינות וחלב. בשנת שמונים חזרנו לגור בהרצליה אך המשכתי לקנות חלב אצל חברים במושב רישפון,עד שלפני חודש הוא היה צריך לחסל את הרפת בגלל איכות הסביבה,מה זה הפריע להם אני לא יודע ,אך מאז עצוב לי.אני מכין עדיין בקייץ גבינה מאשל ויוגורט אך הטעם הוא שונה.אז ככה,מי שאוהב ומבין בגבינות אין צורך לאכול שני קילו כדי להנות אפשר גם פחות,כל אחוזי השומן שרשומים על גבי העטיפה זה לא מדויק,כל התחליפים זה לא כמו המקורי אז למה להשלות את עצמינו? אם אתם רוצים להנות אל תיסכלו על הכלוריות איכלו מעט ותהנו בתיאבון יהודה

עמק לייט זה מגבינה אמיתית אני חושבת

טעים כמו גבינה צהובה רגילה אבל הרבה פחות שומן וכולסטרול רק 9% שומן במקום 26%

למעלה