תחליף גבינה מעולה במיוחד

תחליף גבינה מעולה במיוחד

האמא הגאון שלי קנתה חלב קוקוס ובישלה על מחבת מרגרינה עם קמח ולזה הוסיפה מים ואחר כך את חלב הקוקוס יצא.... מדהים ! אחותי עשתה מרק בצל ומעליו שמנו את התבשיל של אימי שדמה לגבינה צהובה מומסת לכל הטבעונים שמתגעגעים לטעם של גבינה צהובה - זה הפתרון שווה לנסות זאת על פיצה או על ספגטי בתור גבינה צהובה לחיי אמא שלי

../images/Emo124.gif דווח מאמא שלי

המיסה בערך שתי כפות מרגרינה (אפשר במקום זה שמן זית) שתי כפות קמח ערבבה פנימה ואז פנימה מים תוך כדי בחישה מתמדת , ערבבה עם מקצפה/מטרפה על המחבת בערך כוס וחצי מיים ואחר כך חצי כוס חלב קוקוס וצריך לערבב כל הזמן אחרת זה נהפך לדמוי קוטג' וטבלה בפלפל שחור ומלח ואפשר אבקת מרק אפשר אגוז מוסקט ואפשר כוסברה (למי שאוהב)

NightElf

New member
../images/Emo51.gif

אני אנסה את זה מחר. רק בקשר לחלב קוקוס, ניתן להשתמש בחלב אחר? דומה לו? כי אני לא בטוח שיש לי כזה בסופר
מה לגבי חלב סויה? או חלב אורז?

בעניין החלב

כדאי לנסות למרות שהחלב אורז שאני טעמתי עד היום היה בעל טעם די דל והיתרון בבישול הזה שאימי עשתה שהוא דורש כמות קטנה מאוד של חלב , מה שאני עושה כשאני קונה חלב יקר כמו סויה זה אני מקפיאה בכוסות קטנות כי אין לי מה לעשות עם כמות גדולה לדעתי חלב הקוקוס עלה פחות מ 5 ש"ח וגם אותו אפשר להקפיא ולא להשאיר במקרר עד שמתקלקל חפש את חלב הקוקוס גם במדף של השימורים וגם במדף של מוצרי הטבע ואולי גם בקרטונית קטנה ליד הקצפות הפרווה של ריץ פעם שעברה מצאתי חלב קוקוס באריזה של קרטונית קטנה

Neta558

New member
אם אתה מנסה להחליף בחלב אחר

קח בחשבון שחלב קוקוס שונה מאחרים באופן דיי משמעותי באחוזי השומן שיש בו, כך שיכול להיות שזה יצא שונה עם חלב אחר. חפש טוב בין המדפים, יש סיכוי טוב שיש חלס קוקוס בסופר שלך, הוא משמש לבישול מאכלים שונים ולדעתי נמכר גם בלי קשר לתחליפי החלב האחרים.

למעלה