תחליטו אם זה בעיה? ? ?

תחליטו אם זה בעיה? ? ?

אני כל הזמן שומע אותה מוזיקה פינק פלויד לד זפלין ביטלס ביץ בויז מוזיקה ישנה וישראלית כמובן כוורת ואריק איינשטיין ועוד בסגנון ואני לא מצליח להקשיב למוזיקה החדשה ולא מוכן אפילו לשמוע אותם וחברים שלי אומרים לי שאני מקובע במוזיקה שלי וזה בעיה תחליטו אתם האם Zה בעיה?

קצת מקובע אבל לפעמים אין ברירה

כי יש כל כך הרבה מוזיקה טובה ואי אפשר לשמוע הכל... חוץ מזה מוזיקה עכשיות זה לא רק מה שיש בMTV. יש הרבה מוזיקה עכשוית טובה שלא מושמעת ברדיו ולא בMTV , צריך פשוט לחפש את זה...

Jflyaway

New member
אם טוב לך עם זה...

למה זו צריכה להיות בעייה? חוצמזה, אתה יכול לשנות כיוון בכל רגע נתון. אתה לא מפסיד כלום כל זמן שאתה נהנה, בסך הכל....יש זמן.

meandmeandme

New member
זה בעיה..

אבל זה לא רק אצלך. לדעתי נוסטלגיה היא גורם יותר מדי משפיע בבחירה של אנשים לשמוע מוסיקה. מה שעשו בשנות ה60 ו70 זה נחמד ויפה אבל היום יש להקות ואומנים שפורצים גבולות חדשים ועושים את מה שעשו אז פי 10 יותר טוב. אני כמובן לא מתכוון ללהקות הMTV למינהם, אבל אם מחפשים מספיק טוב טוב אפשר למצוא מוסיקה עכשיווית שתביא אותך לרמות חדשות של הנאה ממוסיקה שלא הכרת עדיין.

John LennonS

New member
אם כבר התחלת לדבר על להקות חדשות

אולי תמליץ על כמה שאהבת...אולי אחרים יוכלו להנות מהן גם כן

noosh

New member
אין שום קשר בין זה לבין קבעון

קבעון במוזיקה זה להיות מקובע על להקה / אמן / סגנון אחד ספציפי, ולא להתפתח הלאה. או לא לרצות להתפתח הלאה. אפשר להיות הכי פתוח בעולם מבחינת סגנון מוזיקלי, ועדיין לא להקשיב למוזיקת MTV. כי מעבר לפינק פלויד ולד זפ יש עוד המון המון אמנים ולהקות וסגנונות, ומעבר לרוק יש גם ג'אז ובלוז וקלאסי ופופ ועוד כ"כ הרבה סוגים ואמנים ומגוון שלא חלמת עליו בכלל זה שאתה מקשיב לאמנים שהם לא עכשווים לא מעיד על קבעון מוזיקלי, זה מעיד על טעם. ואולי דווקא החברים שלך הם המקובעים, כי הם לא נפתחים למוזיקה מסוג אחר? כל עוד לא פסלת משהו בלי לנסות אותו, אתה לא מקובע. אם ניסית להקשיב למוזיקה עכשוית ולא אהבת - אז בסדר. אם פסלת בלי לנסות, זה כבר משהו אחר

למעלה