תחית הפורום

תחית הפורום

איך לדעתכם ניתן להחיות את הפורום שיחזור לפעילות כמו בימים הטובים בואו נעשה את זה נשתדל להעלות נושאים מענינים דיוניים פוריים שיהיה מענין וכייף לכולנו אז בבקשה אני זקוקה לשיתוף פעולה העלו כאן עצות רעיונות או כל דבר שנראה לכם שיכול להפעיל את הפורום תודה מראש מיכל

קליט

New member
הפורום עלה על דרך המלך

יש לפורום פוטנציאל בהיותו הפורום הראשי ב"תפוז מהדרין", יש כאן גם תנועה רבה של אנשים . (עובדה היא שמתי שהמנהל הקודם פרש אז צצו להם מתחת לאדמה הרבה ניקים לא מזוהים ואיחלו למנהל הצלחה בהמשך) אז לא הייתי מנשים את הפורום באופן מלאכותי . גם היום הפורום פעיל ותוסס . יש המון סיכויים שמהר מאוד הפורום הקדוש הזה יגדל ויפרח עד כי גדל מאוד בעזרת ה` . אמן ואמן

איזה קדוש ואיזה עמה ?

בלי שום קשר למנהל הקודם . תמיד היו כאן קללות וצעקות אחד על השני . אני מקווה שהכל ישתנה לטובה ונדע להיתווכח כמו שמאי ו-הלל

אמן

דיון פורה מפרה את המתדיינים ומוסיף המון ובכלל כייפי לדעתי רצוי שיהיו דיונים אבל עם שמירה על כבוד ומכובדות

ויכוח זה דבר בריא !!!!

כי ברגע שמיתווכחים אז לומדים להכיר אחד את השני . אבל שזה יהיה ברוח טובה

ספורטאית בנשמה

הייתי יותר שמח אם יכולתם לדבר גם על העולם החילוני ( כמובן בצניעות ! ) ויכולתם להביא לכאן גם אנשים חילונים .

מאחר ואתם נימצאים באתר חילוני

אני חושב שאתם יכולים להביא לכאן חילונים , כמובן בלי להיות מושפעים מכל הזוהמה שיש מסביב . אמרת פורום חברתי . אז כבר נתת לי תשובה .

לא צריך

אין הרבה כאלה שרוצים לשמוע לדעת להבין לצערי אני לא אוהב להתווכח בלי סוף על דת חלאסססס כאן זה לא הידברות!

shlomiff

New member
צוווודק

אין שום ענין לריב עם חילונים סתם.. מי שמשועמם ומחפש עם מי לריב שילך לפורומים שלהם, תודה !!!

shlomiff

New member
בכייף אחי

אגב- זה שהתחלנו ברגל ימין לא אומר שאני לא יכול לבעוט בך ברגל שמאל.. סתםםםם

קליט

New member
הלילה עוד צעיר

ספרתי, ונפתחו היום 17 שירשורים !! . מדובר בהצלחה מסחררת -פשוט ! . לפני כמה ימים היו כאן פחות מעשרה תגובות ליום, ואני לא מגזים . אין צורך ליותר מזה . אם הפורום ישאר כך זה יהיה נחמד . כך שכל שירשור יקבל את היחס הראוי לו . מיכל, עשית את זה תוך ימים ספורים . אין צורך בשום דחיפה מלאכותית . אוהבים אותך, מיכל :)

למעלה