תחילת תאוריה ובקשה

תחילת תאוריה ובקשה

שלום אני מושיקו ומעריץ ענק של הסדרה הנפלאה הזאת, אני מסתכל בפורום הזה כבר די הרבה זמן למרות שלא ממש השתתפתי. ראיתי פרט קטן שלדעתי כדאי לשים לב אליו. שמירי מאז דור משכנעת את דאני לטפל בדרוגו היא מזכירה מלומד שפגשה באסשאי ושמו מארווין במרחק שני ספרים אח"כ (סופת החרבות) בשיחתו של ג'יים עם קיבורן, מלומדו של העז, על רוחות רפאים קיבורן טוען שהוא הבחין ברוח ואף אחד מהמלומדים לא אהב את מחשבתו מלבד אחד ששמו מארווין. כאן אני כבר ממש מהמר אבל אולי מארווין ירצה לנקום בדאני על רציחת תלמידתו מירי ואולי לשם כך הוא ישתמש בתלמידו קיבורן שגם עליו יש שמועות שהוא מתעסק בכשפים אפלים. אשמח לתגובות בנוגע לתיאוריה. ועכשיו לבקשה ראיתי שכמה שרשורים מתחתי יש התייחסות לציורים של אמוקה על אירועים היסטוריים כגון סיימאון עיני כוכב ומלך העכברוש אני לא מוצא את הציורים הנ"ל באתר עם מישהו יוכל לשלוח לי קישור אעריך את זה מאד בתודה מראש, מושיקו.

nedisrael

New member
שלום וברוך הבא

לגבי התיאוריה, מארווין כבר היה נושא לדיונים בעבר, אני מתאר לעצמי. לגבי התיאוריה שהעלית, נראה לי קצת far fetched, אבל כשמדובר במרטין לא הייתי פוסל כלום. ולגבי לינק לתמונות האגדות של שאוש"ק שביקשת, הנה.

אם אתה

יכול להפנות אותי לדיונים על מארווין אני מאד אודה לך כי זה מאד מעניין אותי

nedisrael

New member
אתה תמיד יכול לעשות חיפוש בפורום

למרות שהסיכוי לא סביר. יותר התכוונתי לדיונים בפורום הקודם או בפורום בעולמי ולמצוא דיונים כאלה תהיה בעיה. בכל מקרה, היו הרבה מאוד תיאוריות הנוגעות למארווין והתלמידים שלו. כרגע אף אחת לא מבוססת, מן הסתם.

כריכרכה

New member
../images/Emo58.gifאגב, הרב-מלומד מארווין

מוזכר גם בנובלה "ידי הקראקן" שתהיה חלק ממשתה, נדמה לי שהוא מוזכר שם כמי שטוען שמצא ספר עתיק כלשהו.

esfe

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

בנוגע לתאוריה: כמו שנד אמר העובדה שציינו את מארווין פעמיים (וכל הכבוד לך, אני לא שמתי לב) מראה שהוא כנראה יהיה חיוני בעתיד, אבל מכאן עד להגיע לנקימה בדאני נראה לי מאולץ משהו.

DIDGIN

New member
מעניין

הגיוני שזה אותו מארווין. מעבר לזה... אני לא חושב שהוא ירצה לנקום בדאני. מירי מאז דור לא הרכירה שום דבר מיוחד ביניהם (כמו יחסי פטרונות, ידידות, או אהבה) מעבר לכך שהוא לימד אותה אנטומיה. מעבר לכך, איך הוא יגלה? אולי מארווין היה באסשאי על מנת ללמוד כריכת צל (כמו מליסנדרה) או למצוא שם מג דם, כמו זה שממנו מירי מאז דור למדה את מה שעשתה עם דרוגו.

ברוך הבא! ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

בנוגע לתיאוריה, כפי שאמרו כאן, עניין הנקמה בדאינריז הוא קצת קלוש. אך ייתכן שיהיה לו קשר למליסנדרה או למה שקיבורן עומד כנראה לעשות לסר גרגור, או לשניהם.

למעלה