תחילת שנת לימודים

סמדר בנ

New member
תחילת שנת לימודים

לאחר קיץ סוער וקשה חוזרים היום הילדים הצעירים ללימודים. אני אישת לקחתי נסיך בן 11 לבית הספר. מאחלת לו ולכל הילדים שנת לימודים טובה, מהנה ובעיקר שקטה.

שנה טובה ומוצלחת

לנסיך שלך סמדר ולכל שאר נסיכי ונסיכות הפורום לכל האחים והאחיות של החיילים ולכל הילדים ולמורים שנה טובה ומתוקה שנה שקטה ושלווה עם הרבה אור ואהבה בריאות לכולםםםםםםםםםם

סמדר בנ

New member
../images/Emo207.gif אמא של מוגלי

לנסיך שלי אנחנו גם קוראים לפעמים מוגלי, כי הוא דומה קצת למוגלי מהסרט של דיסני (אפילו שאמו פולניה בהירה....)

חחחח כבר נתקלתי בעוד אמא של מוגלי

מוגלי שלי כבר מזמן לא נראה כמו מוגלי רק הניק ניים נשאר, פעם היו לו רסטות כמו בג'ונגל חחח והניק שלו היה מוגלי, וזה פשוט נשאר, עכשיו ברור שהשער קצוץ...מן הסתם. והוא נראה כמו חייל.

oshiko

New member
שנת חינוך מוצלחת לכולנו

שנוכל להתמקד בדברים החשובים באמת. שנזכה להגדיר נכון את מטרות החינוך וגם לבצע אותן הלכה למעשה. גם המורים, גם ההורים. נתון מעניין שרלוונטי לפורום, ובכלל - התפרסם הבוקר בחדשות. מספר מתחילי כיתה א' הוא 127,000 מספר מתחילי י"ב הוא 111,000 הגידול לפי החישוב ב 11 השנתונים הוא בערך 14.5% (קצת מאכזב - גידול של 1.3% לשנה בממוצע. מכיוון שאני לא סטטיסטיקאי מומחה - יגידו נא לי המומחים איפה טעיתי). זה נותן לנו תמונה על גודל השנתון, שרלוונטית גם למספר המתגייסים האמורים להעשיר את צה"ל בכל שנה.

החבלן הקטן שלי מתחיל טרום חובה

אני מקווה מאוד שהוא לא יצטרך להעשיר את צה"ל. עד אז כבר לא יהיה לי כוח לגהץ מדים.

oshiko

New member
מעניין לעניין באותו עניין

עוד הברקה של שר הביטחון החברתי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3298877,00.html (עמכם הסליחה - טכנית אינני יכול לתת קישורים בהודעה מהרשת בה אני עובד כרגע). אם מישהו רוצה לדעת למה במלחמה הבאה לא תהיינה כיתות ממוגנות וגם לא טנקים ממוגנים - התירוצים ניתנים אפריורי בידי הנהגתנו. למען הסר ספק - בוודאי שהיינו רוצים. אני מצפה מהנהגה שתטפל במציאות האמיתית, גם אם היא כורח, ולא רק במציאות המדומה של חלומותינו. את החלומות השאירו למשוררים ולמחנכים. אתם - עלו על מסלול הנחיתה, שנסו מתנים, הפעילו תושיה וחכמת מעשה, הקצו תקציבים, וטפלו כבר במציאות האמיתית, למען השם.

mars4

New member
כבר שנה שניה שאין משמעות

לתאריך הזה לגבי (שעון החול לא עוצר...) פרט לפקקים בבוקר... פר? מי היה מאמין שאתגעגע לאותם ימים שבהם הבעיות העיקריות היו איך להעיר את השור ממרבצו ואיך לחפות על השטויות שלו? היום התחילה הרגילה הנחשקת. רק לראות אולו אתמול בלי השביזות של מוצ"ש מתכונן ליציאה בחצות ,היה שווה הכל! שאפו למי שהמציא את ה"רגילות".

2mia

New member
שנה טובה ומוצלחת לכל

החברים שיש עדיין ילדים במערכת החינוך.

מאקי

New member
הבן זקונים התחיל חטיבה....

לא מאמינה.. הבקר מוקדם לקחתי את מיצי שרק אתמול נולד בעיני לכיתה ז איזו התרגשות. כבר גדול הנער.. אחכ הלכנו בצהרים לאורטודנט.. ונתנו לו מחמאה שצמח הקיץ.... החייל במיטה... אוכל כחולים וצהובים.. למכביר......... נקווה שיתאוש

סמדר בנ

New member
אני קראתי חטיבה

והתחלתי לחשוב איזו חטיבה בדיוק? עד שקלטתי שאת מדברת על ביה"ס ולא על צה"ל

nuky1

New member
שיהיה בשעה טובה לכל ההורוים לתלמידי

ם אנחנו גמרנו עם הקטע הזה. שתהיה שנה מוצלחת. אתמול חגגנו יומולדת 19 לפירט. היום היה בחופש בבית לפינוק ושינה.

סוף עידן "יום ראשון ללימודים"

זהו, הבובון שלנו מתחיל כיתה יב', אין יותר "יום ראשון ללימודים" במסגרת בי"ס. היום היה לו צו ראשון, חזר ואמר שיש לו פרופיל 82, כמו אחיו. נכון לעכשיו גם הוא רוצה קרבי. במוצ"ש אמרתי לבעלי שנמאס לי כבר לכבס כל הזמן מדים. הזכיר לי שאני רק בתחילת הדרך ויש לי עוד הרבה שנים אז כדאי שאתרגל לרעיון.

oshiko

New member
גם אצלנו, כמעט ...

נותרה בקן רק תלמידת י"א (שלום כיתה י"א). אז בקרוב תצטרפי למועדון "הורים לחיילים X2" שלנו? הנחות למצטרפים בשנה הקרובה
(עוד מעט תוכלו להקים פורום משלכם ...)

עציון

New member
מאחל הצלחה לכל התלמידים אבל גם

למורים והמורות חברי הפורום. שמעתי בבוקר ראיון עם מורה-אמא שאיבדה את בנה במלחמה האחרונה. כל כך קשה. ובכל זאת בנימה אופטימית איחולים מכל הלב

יונית7

New member
אני פוחדת מהרגע שהקן יתרוקן

בינתיים יש לי 2 ילדים במערכת החינוך: הבת התחילה תיכון היום, וה"תינוק" עלה לכיתה ה'. אי אפשר להאמין איך הזמן עובר.

עציון

New member
למה לפחד? אצלינו "עפו"5 גוזלים

וארבעה מהם הביאו 9 גוזגלים חדשים. איזה כיף...

למעלה