תחילת שנה

תחילת שנה

איך הייתה החזרה ללימודים? ענתה על הציפיות שלכם? אכזבה? או, איך התחושה לא לחזור ללימודים? מה מעסיק אתכם במקום? יש לכם כבר תכניות לחגים?

ranch22

New member
מבחינתי...

השבוע הזה עבר כמו שנה. מבחינתי,סיימתי ביה"ס. מבחינתי,צריך לעשות משהו עם המנהל!

mgirl

New member
אולי התיכוניסטים שפה לא יסכימו איתי

אבל הלוואי שהייתי חוזרת ללימודים... עניין העבודה הזה מ-ת-י-ש!!! 6 ימים בשבוע 9 שעות ביום (מלבד ביום שישי) הגעתי הבייתה תשושה לגמרי... והשבוע הזה עבר כמו שנה שלמה וזחל כמו אחי הקטן בגיל שנה! אבל היה כיף

ashkeloni

New member
אני מעדיף צבא מאשר בצפר...

ואני עובר טירונות קרבית, שלא תחשבו שאני איזה ג'ובניק

ofirule

New member
לימודים ../images/Emo31.gif

החזרה ללימודים זה דבר נחמד עכשיו רואים את כולם כל יום ויש כמה מטרדים כמו המורים בדרך אבל קיבלתי מערכת ממש דפוקה יש לי איזה 6 שעות של חורים באמצע היום

אף אף אף אחד

לא מנצח את המערכת הדפוקה שלי. יום ראשון ושלישי בסדר. שני: 4 - תנ"ך, 5 - ספורט. רביעי: 1,2 - ספרות, 3,4,5,6 - חלון, 7 - חינוך, 8 - היסטוריה, 9,10,11 - תנ"ך. חמישי: 1,2 - ספרות, 3,4 - מתמטיקה, 5,6,7 - חלון, 8,9 - שוב ספרות.

ofirule

New member
ממש עצוב ../images/Emo201.gif

אני מתחיל יום ראשון ב10 יום שני אני לומד רק בעות 3 ו6 שלישי ורביעי בסדר חמישי אני מתחיל משעה 4 ושישי אני לומד 5 שעות
ולהתחיל יותר מאוחר אצלי זה סיפור כי אני לא גר ליד התיכון יש לי הסעה שאם אני לא מגיע אליה אני צריך לחכות שעה בחום בשביל אוטובוס ואז ללכת עוד הרבה בחום

ranch22

New member
אממ...

אני חושבת שאת טועה,לך לפחות יש מלא שעות חלון,אצלנו...אין אף שעה כזאת!

ashkeloni

New member
מממ

יום ראשון עד חמישי - מתעורר ב4 עד חמש וחצי, נשאר ער עד 10 וחצי-12 וחצי ובמשך כל הזמן הזה עושה מה שהמפקדים אומרים לי לעשות, מוי כיף! וביום שישי זה תלוי אם אני סוגר שבת או לא, אבל בגדול זה חפשנות לא משנה מה

Lp Fairy

New member
המממ

אני מתגייסת בקרוב משמע אין לי ביצפר.. והאמת זה ממש חסר לי..!! תמיד הייתי קמה בבוקר הולכת ברגל לביצפר (הליכה של חצי שעה למרות שאבא עובד באגד משמע נסיעות חינם באוטובוס..) שומעת באמפי קונה שוקו בדרך...פוגשת את חברה שלי וככה הולכות לביצפר... להגיע לכיתה לקבל חיבוקים ומילות אהבה מכולם ..(כןכןכןכן אני אוהבת שאומרים לי שאוהבים אותי..[= אז בבקשה לפתוח שירשור..חחח סתם אתם לא חייבים..) קיצ נו מה אני חופרת...כן! אני מתגעגעת לביצפר בסדר..!? ]= בינתייים התחלתי היום לעבוד.[= לא כיף..]= אני מקווה בסוכות אם עו נשאר יחד אז אני וחבר שלי מתכננים על איזה צימר..[= יומטוב!

mgirl

New member
../images/Emo115.gif לימודים?

מה זה? :-O התחלתי עבודה (שירות לאומי) כיף חיים!

mgirl

New member
אוי אופס!

בכלל לא שמתי לב שכבר עניתי.. אני צריכה ללכת לישון...

למעלה