תחילת שנה...

רונית361

New member
תחילת שנה...

בוקר טוב לכולם!!!! קודם כל יבורך הפורום הזה...כמה שפע של רעיונות ועזרת לי רבותת...יישר כוח למי שתורם מרעיונותיו ולמנהלת כמובן!! מחר חוזרים כבר לתחילת השנה...מהר עבר החופש...אני מחפשת רעיון לפעילות קצרה משהו מהנה- אני עובדת במועדונית עם ילדים בגילאי א- ו לכן הפעילות אמורה לעניין את כולם כמה שאפשר...אשמח לשמוע רעיונות..תודה והמשך יום מקסים!

KarinDi

New member
פעילות במועדונית

קודם כל תודה על כל המחמאות! דבר שני- אם הבנתי נכון את מחפשת פעילות לעשות עם הילדים ביום הראשון ללימודים? - ציפיות: כל אחד כותב משאלה אחת וחשש אחד (הילדים הקטנים יותר יכולים כמובן לצייר) ומחביאים את הכל בקופסה יפה עד סוף השנה. אז- לא לשכוח! פותחים ומשווים. - אפשר על אותו רעיון להביא המון המון עיתונים וחומרים שונים ושכל אחד ייצור את שנת החלומות שלו (איזה מקצועות הוא היה רוצה ללמוד? מה הוא היה רוצה לקבל ליומולדת ועוד) - משחקי היכרות, כמו ליצור לעצמך ת.ז., לאסוף כמה שיותר פתקים עליהם רשום השם שלך - חפש את המטמון במועדונית, כדי שיכירו אותה טובה יותר משהו בכיוון? אלו כמה רעיונות ראשוניים, אם זה בכיוון אני אוסיף

רונית361

New member
פעילות

תודה רבה על התגובה המהירה... הרעיונות נשמעים מעולים...זו קבוצה שכבר מכירה אחד את השני..חוץ מאחד חדש שהוא לא יהיה ביום הראשון. הרעיון של הציפיות הוא ממש יפה עשינו אותו שנה אחת וזה יצא ממש מוצלח אולי נעשה זאת שוב השנה..אשמח לשמוע עוד רעיונות אם יש לך..בגלל שהם מכירים אחד את השני אז פעילות הכרות פחות או מתאימה כרגע..

דוריק30

New member
הרעיון של המשאלות מעולה. וגם מוסיפה לרעיונות

נראה לי שאשתמש בו בפעילות ל ד-ו. מוסיפה: דף עם שם הילד ותאריך לידה, והילד יקשט ואח"כ תולים- מעניק תחושת שייכות, צבעוני ותזכורת לימי הולדת משחקי חברה- משחק השוקולד, משחקים עם בלונים, משחק הכסאות ויש עוד משחקים עם כסאות מרוצי שליחים מגוונים, עוזר?

למעלה