תחילת שבוע

steelwater

New member
תחילת שבוע

אני סגרתי את הסופ"ש אז לא פתחתי אשכול כזה אבל אתם יכולתם, נו, איזה חלודים אתם... קודם כבר כתבתי הודעה וזה אבל האינטרנט המעצבן התנתק לי אז עכשיו אחרי שסיימתי לראות סרט אניכותבת את זה שניה ובתקווה הולכת לישון. משהו טוב שקרה השבוע:המפגש
. משהו רע שקרה השבוע:לא הייתי בהופעה של רוג'ר ווטרס. אני חושבת שאני מתחילה לחלות. התחלתי להרגיש לא טוב בצבא ועדיין כואב לי הגרון והאף שלי סתום.
סרט טוב\סדרה טובה שראיתי השבוע: ראיתי את הסוף של "פחד ראשוני". סרט טוב והסוף שלו פשוט גדול אדוארד נורטון שחקן מעולה. עכשיו ראיתי את "ווילד" סרט טוב. שיר השבוע שלכם: אני חושבת שאי אכתוב את Pink bullets של The Shins מהאלבום Chutes too narrow או איך שלא כותבים את זה. איזה אלבום טוב! אי חורשת אותו והשיר הזה פשוט מעולה. בנאדם השבוע שלכם: לא יודעת. תמונה של מה שבא: צמחונות מצילה חיים!

steelwater

New member
אה...

הייתי אמורה קודם לעשות את זה ריק ואז למלא את זה. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב\סדרה טובה שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: בנאדם השבוע שלכם: תמונה של מה שבא:

limors2

Well-known member
לישוןןן../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לגלגלצ
משהו רע שקרה השבוע: עבדתי
סרט טוב\סדרה טובה שראיתי השבוע: משימה בלתי אפשרית 3 שיר השבוע שלכם:ain no other man של כריסטינה מגעילרה בנאדם השבוע שלכם: הדר מרקס
תמונה של מה שבא: אין לי כח ללכת לחפש אחת

אללה וויל פריי פור יו

משהו טוב שקרה השבוע: פתחו לי פורום
משהו רע שקרה השבוע: חה. סרט טוב\סדרה טובה שראיתי השבוע: איי האב נו לייף שיר השבוע שלכם: עדיין תקועה עם Bad Dream בנאדם השבוע שלכם: פרהפס אינאף וויט דיס קוושטן
תמונה של מה שבא: הידד לקין

Dush Baby

New member
אני [:

משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי, ההורים שלי הסכימו לי סופסוף להתחיל ללמוד לנגן על תופים, השידוך בין הידיד הכי טוב שלי לחברה שלי הצליח-ועכשיו הם חברים [:, פתחו את ערוץ הבריאות! משהו רע שקרה השבוע: סבתא שלי עברה אירוע מוחי ועכשיו היא מאושפזת בביה"ח, לא הייתי בהופעה של רוג'ר ווטרס. סרט טוב\סדרה טובה שראיתי השבוע: ביג מאמא2, על טבעי-היה פרק פשוט מעולה. שיר השבוע שלכם: sum 41-in too deep נדבקתי. בנאדם השבוע שלכם: חבר של ידיד שלי[או-ידיד בהתהוות?], שהוא פשוט ה-בן אדם הכי מצחיק שאני מכירה. תמונה של מה שבא: חברה שלי ואני [:

Dush Baby

New member
כן היא כבדה...

אז ניסיתי להקטין אותה באיימג' שייק וזה לא עובד /= לא משנה. לא יקרה כלום אם לא תראו איך חברה שלי ואני נראות [: אז.. תמונה של המ...משו נחמד...

Dush Baby

New member
אם היו מזכירים לי את הראשון

הייתי באה.. אבל סבבה ברור שאני באה [:

Angelus

New member
מוּ

משהו טוב שקרה השבוע: בואו נניח שמדובר בשבוע שעבר [כי השבוע, בינתיים, מתגלה כחרא] -- גם כן, המפגש.
משהו רע שקרה לי השבוע: לא ישנתי מספיק.
סרט טוב שראיתי השבוע: קונסטנטין
שיר השבוע: Queen - Somebody to love. תמונה: המפ.. לעזאזל, עניתי על השאלה הזאת דרך 'הוספת תגובה מהירה'.

Angelus

New member
בעצם! Keane - Fly To Me

שיניתי את השיר השבוע.
גיטע, אר יו האפי נאו?

עונה.... D:

משהו טוב שקרה השבוע: כלום...אבל ביום ראשון אני נוסעת לקאלב הוטל באילת.. משהו רע שקרה השבוע: אין...חופש--- הכל טוב :) סרט טוב\סדרה טובה שראיתי השבוע: יש לה ביצים (SHE'S THE MAN עם אמנדה ביינס---קומדיה קורעת---ממליצה בחום) שיר השבוע שלכם: LONG TIME COMING של אוליבר ג'יימס בנאדם השבוע שלכם: :? תמונה של מה שבא: -------------------->

למעלה