תחילת קשר

girl547

New member
תחילת קשר

שלום לכולם..יש לי שאלה. מה אתם חושבים על בחור ובחורה שהתחילו רק לצאת, יצאו ל-3 דייטים (לא הכירו לפני זה), הכל די סבבה, אבל בגלל שהם לא גרים באותה עיר אז קשה קצת להיפגש, והעניינים נתקעים? יש לציין שהמרחק לא גדול, משהו כמו עד 40 דקות נסיעה באוטו. אתם חושבים שזה סימן לא טוב אם כבר בהתחלה הקשר נתקע ככה רק בגלל מרחק שהוא גם ככה לא ממש גדול? כדאי להמשיך ולתת עוד הזדמנויות או לקטול כבר עכשיו?

ChilD SouL

New member
40 דק' זה באמת כלום.

אני לא הייתי מחסלת את הקשר, אלא נותנת לזה עוד הזדמנות. אבל הזדמנות והתפשרות שתבוא הן מצד הבחור והן מצד הבחורה, כי אם רק צד אחד מתפשר והשני תקוע עם הראש בקיר - זה לא יילך [בלי קשר למרחק, אלא גם בקשר עצמו...]. באמת שאפשר להתגבר על מרחק, מניסיון [אפילו כמה
].

girl547

New member
כמה פרטים להבהיר את העניינים..

הבעיה של המרחק לא נראית גדולה מהצד, אבל הקטע הוא ש: *לי אין איך לבוא, אין לי רכב. רק לו יש, ז"א שרק הוא כל הזמן יכול לבוא אליי, או שאני אבוא באוטובוס וזו קצת בעיה כי שנינו בצבא (אמנם שנינו כל יום בבית אבל האוטובוסים נגמרים ב-10). *בדר"כ בקשרים מחוץ לעיר זה מתאפשר כי ישנים אחד אצל השני. לא היה לי חבר לפני כן, ואני חושבת שייקח לי קצת זמן עד שיהיה לי נוח לישון אצל גבר..גם אם זה רק לישון, כרגע כשהקשר לא מוגדר עדיין זה מבחינתי לא אפשרות. אז מה כן אפשר לעשות? שרק הוא יבוא כל הזמן אליי? בעיה. הוא רוצה שגם אני אבוא. אבל איך? זה דבילי לחשוב שהוא הגבר והוא צריך להשקיע ולבוא, לפחות בהתחלה? יש פתרונות?

הכי דבילי וילדותי לחשוב שגבר צריך

להשקיע בהתחלה. לא מקבלת את זה בכלל!! שני הצדדים צריכים להשקיע אם באמת הם מעוניינים בקשר הזה.
למה שלא תיפגשו באמצע?..או שאולי הוא יאסוף אותך מאצלך/אמצע ותחזרי באוטובוס?..או תיפגשו אצלו והוא יחזיר בסוף כדי שלא תצטרכי להשאר לישון? אם את לא מתעצלת או מתפנקת בנסיעות אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יראה נכונות ויעשה גם צעד בשבילכם.

nate2000

New member
להגדיר את הקשר

קודם כל תגדירי לעצמך מה את רוצה ומצפה מהקשר הזה. האם את מוכנה ללכת איתו "עד הסוף" ואם כן אז מתי זה הזמן. מה שכן אפשרי כרגע זה באמת להיפגש באמצע הדרך או שאת תסעי אליו והוא יחזיר אותך או תישארי לישון בעיר שלו אצל חברה או קרובת משפחה ואם יש בית החייל בעיר אז אפשר גם שם (30 שקל ללילה בפעם האחרונה שבדקתי לפני שנה). מה שכן שניכם צריכים להראות נכונות להשקיע בקשר, נכון יש לו רכב אז לו זה הרבה יותר קל להגיע אלייך, אבל מתישהו הוא גם ייבקש ממך להשקיע קצת ולקטט רגליים לעיר שלו ובצדק או לפחות לאפשר לו הישאר לישון אצלך בהנחה שאין לו חברים בעיר שלך.

תראי...

לי אין רישיון, ולו אין רכב כך שאנחנו תלוים ברכב של הוריו ונוצר מצב שהוא זה שבד"כ מגיע לאסוף אותי אבל גם משתדלת למרות שאני סטודנטית שלומדת עד מאוחר ועובדת לנסוע באוטובוסים אליו. אולי אפשר לפחות עכשיו בהתחלה שתבואי למקום באמצע והוא יחזיר אותך בסופו של דבר, זה יותר יקל, ויראה שאת גם עושה מאמצים להיפגש איתו ולא רק הוא עושה את המאמץ, וכן לפעמים תעשי מאמץ אקסטרה ותסעי עד אליו באוטובוס...

תגובה

אם הקשר חשוב רגשית, כדאי להשקיע בו למרות המרחק והמגבלות. צריך להתאמץ להתגבר על המגבלות ולשמור על הקשר ככל האפשר. כל שמירת קרבה היא טובה. אפשרי לדבר הרבה בטלפון ולהתכתב, לפעמים להפגש באמצע הדרך בעיר, ולפעמים לבוא זה לזה. אם הקשר ישמר הרבה זמן, אולי בעתיד יוכלו להיות יותר קרובים.

zukik

New member
דעתי

תפגשו כמה פעמים ואם תראי שהכל בסדר אז תתחילו לישון אחד אצל השיני ..... ובכלל אני חושב שהיום גם הבחורה צריכה להשקיע קצת .... אבל אם זה מה שגורם לך לקטול כנראה שגם קשרים אחרים לא יצליחו אלא אם הם מבוססים על שיקולי "נוחות"

girl547

New member
אממ...

הבעיה היא ככה.. בינתיים אני לא מרגישה שאני יכולה "להגדיר" מה אני רוצה מהקשר ואם אני מוכנה ללכת על זה. כולה נפגשנו 3 פעמים...ולא הכרנו לפני זה בכלל..יכול להיות אפילו שאני אבין שאני בעצם לא מעוניינת בקשר איתו! שזה גם יכול לקרות... ואולי כן.. ובשביל להבין צריך להיפגש...לבלות ביחד...להבין.... ואם כבר על ההתחלה יש כאלה קשיים עם המרחק זה מוריד לי! אולי אני גם צריכה לעשות מאמצים אבל כשהוא עושה פוזות כשהוא צריך לבוא, זה מוריד לי...אני רוצה להרגיש קצת מחוזרת...להרגיש שהוא חושב שאני שווה שהוא יבוא אליי...כמה שזה נשמע ילדותי אני לא חושבת שיש מישהי שלא היתה רוצה להרגיש ככה.

למעלה