תחילת משא ומתן

zikman

New member
תחילת משא ומתן

שלום, אני בתחילתו של משא ומתן על משרת פיתוח תוכנה C/C++ יש לי מעל 5 שנות ניסיון. ההצעה הראשונית היא 13500 + רכב. המיקום של העבודה כשעה נסיעה +- האם ההצאה ראלית או נמוכה מידי??? תודה מראש.

ilan1998

New member
דעתי בנושא

לדעתי אחלה תנאים - תלוי בחוזה עצמו - ביטוח מנהלים קרנות וכו' כיוון שאתה מקבל רכב לדעתי לנסיעה אין חלק ניכר בהחלטה תנסה להעלות ל14 וסגור את זה

zikman

New member
תבלת שכר

ומה בנוגע לטבלאות השכר כגון jobinfo מצוין שם 3-5 שנות ניסיון 16000-20000.

ilan1998

New member
ושים לב אני ראיתי

שהטבלאות בדרך כלל משנת 2001 שמאז עברו בערך 4 שנים... והמשכורות קצת ירדו מאז בערך ב15 אחוז קח בחשבון אלן

maya28

New member
הטבלאות מעודכנות לשנת 2005

אני חושבת לינואר. למרות שלפי דעתי הן גבוהות יותר ממה שקורה בשטח.

maya28

New member
אני חושבת שאת צריכה לעבוד לפי

הטבלה. יש לך 5 שנות ניסיון , ו 13500 נראה לי מעט מידי. תנסי לבקש יותר .

אניטה007

New member
אני קוראת אתכם ומופתעת

לטבלאות השכר לא תמיד יש קשר למציאות כי במציאות ישנה התחשבות בהרבה גורמים אחרים, כגון גודל החברה, בעלות החברה, תחום החברה וכד'. אם בן אדם מובטל ומציעים לו 13,500+רכב, אז מה, לדחות את זה כי במקום אחר הוא יכול לקבל 2000-3000 שקל יותר, מתישהו, אולי? לדעתי זה שכר די נאה בכל מקרה...

avihil

New member
הכל תלוי במה האופציות האחרות

עד כמה החברה הזאת תקדם אותך ? עד כמה אתה משער שתהיה מרוצה בעבודה זאת ? (לדעתי החשוב ביותר) תשקלל את כל הנתונים, תן משקל לכל נתון כזה, תפחית את השקולים לרעת הענין כמו שעה נסיעה (לכל כוון). בכל מקרה 13500+רכב, נשמע יפה מאד לנסיון של 5 שנים. (שמעתי סכומים מדויקים מאדם שעובד בבטוח מנהלים ומכיר הרבה משכורות בשוק...)

למעלה